Padina
Buna!
A ajuns cineva la Padina anul acesta? Cum este drumul? Noi am incercat acum cativa ani sa urcam , prin Sinaia, si era drumul prost de tot, era surpat-plouase cu o zi inainte.
Asa ca am renuntat, dar am vrea sa incercam iar anul asta.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Raspunsuri
Mihaelutat spune:
Eu am venit duminica de la Pestera, o idee mai sus de Padina, si drumul a fost super ok. era perfect uscat si nu au fost probleme. Iti recomand sa urci prin Moroieni, pe langa Sanatoriu pentru ca drumul este mult mai bun decat pe partea dinspre Sinaia.
Drum bun si distractie placuta.
Mihaela
album dn Titi
catutza spune:
Mihaela , stai nu fugi spune-mi mai multe
Eu am auzit ca drumul dinspre Targoviste e mult mai prost decat cel dinspre Sinaia, ca e plin de bolovani. L-au asfaltat?
Spune-mi te rog exact traseul pana acolo, cand ai tu timp,
Voi cat a-ti stat? Unde v-ati cazat? Cat cazarea? Noi am vrea cel mult 2 zile ca nu poate Mihai mai mult
Mihaelutat spune:
Noi mergem destul de des la Pestera, hotelul este putin mai sus da Padina, pe langa Manastire. De regula noi o luam numai pe la Moroieni, si vara si iarna. Drumul nu este asfaltat dar este mult mai bine intretinut decat cel dinspre Sinaia, doar ca e mai lung cu vreo 5 km.
Daca vii dinspre Sinaia, cobori Paduchiosul, asa se cheama drumul de la Sinaia spre Tragoviste, treci de cota 1000,mergi cam 15-20 de km din Sinaia, si la intrare in satul Moroieni, o iei la dreapta spre Sanatoriul Moroieni. Este si un indicator mare "Hotel Pestera". Acum drumul e ok. Noi urcam de regula cu o masina 4x4 dar s-a urcat si cu berlina fara probleme. Trebuie sa mergi mai cu grija sa nu lovesti pe dedesupt. Daca ai o masina gen Logan sau Renault, putin mai inalte, este in regula.
Mai poti veni cu cabina de la Busteni, ca acum e deschisa, dar iti trebuie o masina sa mergi de la Cabina de la Pestera pana la Padina. varianta asta e ok daca mai mergeti cu cineva care vine cu masina si care va poate lua de la cabina. Am mai zis de la Pestera la Padina e de mers cam 1km-2.
La Hotel Pestera unde stam noi de obicei, camera dubla este 220 Ron,in week-end si 98 ron in timpul saptamanii cu acces la piscina , sauna , sala de forta si mic-dejun. au si garsoniere si camere triple dar nu stiu preturile la astea. Poti sa intrii pe site-ul lor, www.pestera.ro si ai acolo detalii. Noi mergem de vineri pana duminica, deci cam 3 zile. Mai mult e plictiseala....
In zona s-au mai deschis pensiuni, nu stiu preturile dar daca vrei pot sa incerc sa aflu. Eu le-am vazut numai pe afara, inauntru nu stiu cum sunt. Doar de pensiunea Diana, care e chiar la Padina stiu ca nu are baia in camera, este pe hol, comuna, deci nu cred ca te-ar coafa. Mai este una prospat deschisa, arata bine pe afara dar inauntru habar nu am.
Daca te mai pot ajuta cu ceva da un semn.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
catutza spune:
Mihaela , multumesc mult de raspuns, sper sa urcam ca noi avem o solenza si e cam joasa . Sa vedem cand ajungem ca e vremea cam urata acum. Nu ma coafeaza cu baia pe hol, vreau o camera decenta cu baie si tv in camera. Si mai vreau vreme frumoasa sa se agite in voie Bia mea
Dar vara asta macar o zi tot ajungem noi