Crema Elocom

Buna,
Cand avea stefan 1 an dr. mi-a zis sa-i cumpar elocom si sa-l dau pe fata la cele 2 pete rosii care le avea. eu de frica la ce am citi in prospect nu l-am dat, l-am dat cu Bepanthene si a trecut. Acum stefan are 1 an si 9 luni aproape si cu caldurile astea banuiesc si faptul ca se freaca de toate tampeniile, i-a iesit pe obraz asa niste chestii rosii si pe barbie, pielea e aspra, e ca un fel de dermatita...de fapt dermatita e. El este predispus la toate minunile astea ca e cu ten alb si blond,asa mi-a zis dr.
Am tot amanat si am facut ca s-a rosit destul de rau pe obraz si barbie...si mi-am luat inima-n dinti si am uns ieri dim si seara cu ELocom. Vreau sa spun ca ieri dupa ce s-a trezit la amiaza parac ii luase cineva cu mana bubitele alea urate, rosii si aspre...
Azi l-am mai data odata inainte de somn si se vede ca i-a trecut substantial. Cat sa-l mai ung?
Poate pati ceva Stefan de la crema asta adica sa-i faca bine intr-un loc si rau in altul?
Voi ati folosit crema de asta? La ce varsta? pentru ce?
Multumesc
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Raspunsuri

roxanaz spune:
dupa ce dispar problemele nu il mai dai. pentru ca in crema respectiva ingredientul de baza este un cortizon, mometazona.
Roxana

Alynutza spune:
Si eu folosesc Elocom de cativa ani buni, pentru ca si eu am dermatita si se pare ca a devenit mai rebela cu timpul. Nu stiu exact la copii, dar mie mi-a zis doctorita (si cred ca si prospect tot asa scrie) sa mai dai putin timp si dupa ce dispar bubitzele, rarind din ce in ce perioada de aplicare.

principe spune:
tratamentele cu corticosteroizi ca mometazona nu prea se dau la copii mici.sau se dau cantitazi minime shi pe perioade f scurte,in situatzii mai critice.poate da hipopigmentare a tzesutuli dermic.
vezi ca este crema cu 0,1 procente mometazona shi unguent cu 1procent.nu da mai mult de o data pe zi,unguentul este puternic.
mai recomandat la copii este celestoderm sau demiderm.
dar cel mai bine este sa mergi la un dermatolog.
shi sa te fereshti de tratamente cu hormoni la virste fragede.
monica mami de printz

Hildegard spune:
Principe, stiu ca este cu hormoni...de aia m-am si ferit prima data cand mi-a zis medicul sa dau pentru ca avea doar 2 pete rosii si aspre. Acum are pe obraz, e rosu si pe barbie...si d ela crema asta s-a tras ine de tot. Am crema cu 0,1. am dat azi la maiaza si nu mai dau.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)

ellej spune:
Eu l-am dat, la recomadarea pediatrei, pentru ca avea niste bubite care nu mai treceau. insa doar de cateva ori.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Dory232002 spune:
Si noua ne-a prescris dermatologul Elocom si Elidel, dar Elocomul sa-l folosim doar in cazuri de extrema urgenta, si nu mai mult de 3 zile daca-mi aduc bine aminte.
Multa sanatate!

principe spune:
petele roshii shi aspre sunt de cele mai multe ori date de alergii la soare pielea este aspra deoarece se descuameaza fiindca este prea uscata.hidrateaza bine pilea dupa fiecare baie.
eucerin are o gama de produse ptru piele delicata este f buna shi ptru copii.acum pe timpulverii potzi sa-i aplici protector solar ,tot de la eucerin.
monica mami de printz

Mi-Ka spune:
Si noi am folosit, dar pentru muscaturi de tantari care nu mai vroiau sa treaca nicicum...
_
Printesa noastra,Alexia