Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by adib

as avea o intrebare
ce detergent folositi la spalarea biberoanelor? ceva special sau ...?
asta ar fi marea mea dilema azi.
sau nu mai folositi biberoane?

detergent obinuit, pur cu balsam, pentru manusite sensibiloase
Folosim inca bibe. Ne place sa bem cu cana, dar inca nu suntem in stare fara a ne uda fleasca Si zicem "apa" cand vrem apa. Piti cand vedem pisica, ham la catel etc.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
Originally posted by adib

multam de raspunsuri

Doroti de cind ma stiu fumator, am fumat doar pe afara. in studentie stateam in camin cuu nefumatori, acasa sint singurul fumator ...

legat de biberoane, daca dai cu detergent de vase, atit mirosul de care spui cit si grasimea trec mai usor parca, atunci cind sint claite cu apa rece inainte de spalare.

Adi sa stii ca ai dreptate, dar vezi ca eu nu folosesc detergent la vesela copilului, eu si la a noastra mai rar folosesc detegenti, am eu un tic cu detergentii astia, plus ca mai am si alergie de la unii din ei.
Si daca esti unic si nare cineti tine companie nu inteleg de ce nu renunti la el, mama lui de fumat, eu de exemplu stiu ca majoritatea fumatorilor fumeaza de companie.Nu te supara pe mine dar astai alt tic deal meu, de fapt mie mii rau de la fumul de tigara cred ca de asta no aprob.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Unde am fost e la Moeciu toata lumea fuma in afara de subsemnata, Alec si o nepoata de 8 ani. Nici eu n-am nimic cu fumatorii, este hobby-ul lor, ca sa zic asa, insa mi-e rau de la fumul de tigara, cu greu accept pe cineva care fumeaza in vecinatatea mea. Si sotul fumeaza. Dar, de regula, se duce pe balcon. Se fereste cat poate sa o faca in prezenta mea sau a copilului.
Deci, la Moeciu, intre doua inspiratii profunde cu aer ozonat, o inspiratie era cu fum de tigara. Deh, asta-i viata....

Mergi la inceput

Luni am fost pe cararea care duce spre cabana Padina, am cules fragi, Alec a mancat cu mare placere, a chitcait rau cand nu l-am lasat sa intre in rau, pana la urma l-am lasat, a bagat varful piciorului si s-a lecuit cand a constatat pe propria-i piele cat era de rece.
A dormit muuult, a mancat mai mult ca de obicei, a urlat cat l-au tinut bojocii cand statea cu altcineva decat cu mama-sa, ce sa zic, mi-am gasit beleaua, ii sunt indispensabila... Dragostea si-o manifesta dandu-mi cate un cap in gura, muscandu-ma de umar pana la sange, dandu-mi cate un dos de palma peste oki....
Zice ochii si incearca sa mi-i scoata cu degetul, ma trage de nas si imi baga mana in gura Sunt sacul lui de box, na' ca v-am marturisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Luni am fost pe cararea care duce spre cabana Padina, am cules fragi, Alec a mancat cu mare placere, a chitcait rau cand nu l-am lasat sa intre in rau, pana la urma l-am lasat, a bagat varful piciorului si s-a lecuit cand a constatat pe propria-i piele cat era de rece.
A dormit muuult, a mancat mai mult ca de obicei, a urlat cat l-au tinut bojocii cand statea cu altcineva decat cu mama-sa, ce sa zic, mi-am gasit beleaua, ii sunt indispensabila... Dragostea si-o manifesta dandu-mi cate un cap in gura, muscandu-ma de umar pana la sange, dandu-mi cate un dos de palma peste oki....
Zice ochii si incearca sa mi-i scoata cu degetul, ma trage de nas si imi baga mana in gura Sunt sacul lui de box, na' ca v-am marturisit

e tare alecul

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Mai domnule Razacila, cu asa specialtati o tratezi tu pe mami? Vrei sa o trimiti la K1?
Bine ca ati ajuns cu bine.Am vazut pe la stiri cum se circula prin zonele alea pe unde ati fost.
Treaba cu mami indispensabila o traiesc si eu pe pielea mea.Mai nou nu vrea sub nici o forma sa doarma in patut, ca atare doarme in camera lui dar in patul lui Fini.Bineinteles ca mami e musai sa stea langa el ca altfel arde.Incerc sa-i obisnuiesc sa doarma impreuna dar deocamdata suntem doar la faza de incercari nereusite.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Am uitat sa ne laudam: de cateva zile am mutat-o pe Sofia la ea in camera cu dormitul si pare sa fie ok (cel putin pana acum). Se mai trezeste de vreo 2-3 ori pe noapte si ma duc la ea , mai papa putin si apoi gata inapoi la nani. Nici nu ma gandeam ca o sa fie asa de usor.
In rest bantuim mai toata ziua incercand sa cunoastem noul oras acum cat mai are si taticul vacanta ca dupa jumatatea lui August gata plimbarile..

Super ca va iese faza cu dormitul.Ardeiu doarme in camera lui de la 3 luni, in patut.Acum de cand ne "arde" patutul, s-au cam stricat socotelile.E musai sa stau prin preajma ca altfel nu doarme.Nu mai stiu cum sa fac cu el!

Mergi la inceput

Danutu cum avansati cu apartamentul? Cu multi ani in urma am razuit si eu tapet in apartamentul parintilor......atunci mi-am zis ca in viata mea nu voi pune tapet la mine in casa.Si m-am tinut de cuvant.Mi se pare o treaba grea sa-l dai jos dupa ce e lipit asa de bine.Succes cu munca asta de negrisor si sa va iasa super la sfarsit, sa se bucure strumfii de camera frumoasa.Asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

camelia.t,e a treia oara cand pun tapet.l_am schimbat cam la 3 ani.e mai usor de intretinut cu copii,se sterge usor,de aceea am optat si acum tot pentru tapet si nu pentru glet si lavabil,ca am in restul camerelor si imi fac numai degetele copilasii iubiti..

zilele trecute vorbeam cu mama cat de mult ne este usurata munca, noua,generatia asta:masini automate,lavabil,canapele usor de spalat,parchetul asta laminat,termopanele ,ca mi se parea mie ca sunt mai libera decat atunci cand eram la mama acasa...
o sa fac poze cand o sa fie gata
va pup dulce pe toate.
ce bine e cu forumul asta ca poti vorbi cu cineva cand stai la cafea,ca eu acu numa timp de vizite nu as avea

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by A.C

Chiar nu mai am ce cauta aici ! Doroti,esti atat de razbunatoare cum n-am crezut in viata mea! Cred ca esti complexata de ceva,altfel nu-mi pot explica atitudinea ta atat de meschina fata de mine!Nu te voi ierta niciodata pentru raul pe care mi l-ai facut! Am ajuns sa ma consum si sa plang pentru ce??????pentru tine???pe care nici nu te cunosc?Imi tremura si mainile cand scriu iar inima mi-a luat-o razna! Cum poti sa fii atat de rea?Cum ai putut sa-mi faci atata rau?Deja incepusem sa-i urmez sfatul Cameliei si intelesesem ca am exagerat si vii tu acum cu astea??????????????Ai reusit sa ma discreditezi in fata tuturor.Multumesc,doroti...pentru nimic!

Uite asta chiar e ultima mea replica la adresa ta.
Crezi ca eu nu miam batut capu cum sa fac sa ma erti? Crezi ca eu nu ma intrebam ce ai cu mine ca ma ataci in repetate rinduri?
Sa stii nu am nici un complex, si nu sint meschina sau cum iti imaginez tu, poate asa esti tu de asta cauti in repetate rinduri sa ne fie jale ca pleci si sa te rugam sa nu pleci, chiar si in mesajul de fata cauti mila.
Si daca nam zis dar eu tot am retrait de neintelegerea creata, pot sati confirme fetele tot de pe foum la care am apelat sami dea un sfat cum as proceda mai bine ca sa nu te simti TU ignorata, dar nu am zis chestia asta.
Si dupa ce tu ma ataci ma intrebi pe mine cum am putut sati fac atita rau? Cit? Nu cred ca mai mult decit tu mie.
Si nu vad cum incepusei sa urmezi sfatul Cameliei, tiai cerut cumva scuze de la Roxana care nu a avut chiar nimic in de a face in situatia asta si iai umbrit ziua de nastere?Sau de la Adi?Cum?
Mie numi place cind cineva ma calca in picioare, tiam permis o data, de doua ori, ajunsesem sami cer si scuze si tu nimic, vii a treia oara, pai sa stii ca exista doar trei incercari a patra nu o mai primesti, si asta nu e razbunare ci e realitate.Nu am nimic cu tine, nu te cunosc, nu ma cunosti, nu ai idee ce fel de persoana sunt eu, de ce dar tiai pemis sa ma ataci, plus la asta ai atacat livada si pe camelia si pe adi, sa stii ca cel mai tare mam suparat cind iai atacat cu replicele tale pe camelia si adi, adi care se straduie sa tina pasul cu o gramada de femei, care ne mai da cite un sfat din punctul de vedere a barbatilor, si camelia care a fost tot timpul o draguta si tia raspuns cind ai avut nevoie, cind tio fost copilu bolnav si nu stia nimeni ce sati spuna sau nu erau prin preajma, asa le rasplatesti tu bunatatea.
Tio repet nu imi place sa fiu calcata in picioare, dar eu las omului a doua sansa, tiam lasato si pe a treia, insa cind calca cineva in picioare pe un om drag mie chiar nui mai las nici o sansa, nu merita.
E alegerea ta ce faci, ai ce cauta nu ai ce cauta ai e treaba ta, eu oicum nu am de gind sa ma retrag de pe forum din cauza unei rasfatate, te ignor si atit, la fel poti sa faci si tu, sau cum ii vrea, sa nu intelegi ca eu te rog sa ramii, mii indiferent.
Sunt persoane destule la care tin aici, si sa nu crezi ca toate sunt atotstiutoare, dar sau facut respectate si chiar daca ar fi numai una tot nas pleca.
Si nu team descreditat de loc in fata la nimeni, singura tiai facuto cu mina ta sa stii.
Si nai de ce sai multumesti, nu am facut nimic care sa merite multumirile tale, chiar daca sunt in bataie de joc.
Astai ultimul meu cuvint in situatia dintre noi doua.
Sanatate.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Lacri ce ma bucur ca ati venit cu bine inapoi!!!
Bravo lu Alec ca a fost cuminte pe drum.
Vroiam sati zic a mea tot ma tragea de par, si leam zis la toti cind trage ea sa o traga si pe dinsa persoana suferinda, nu tare dar cit sa simta ca nui bine, copilu meu nu mai trage de par, acum suntem in proces de dezvatare de piscat, de muscat tot am dezvatato nu mai musca, numai pe nepoatamea ca aceea ii da voie, iam zis ca daca ei ii place sa fie trasa de par si muscata nare de cit, eu nu am de gind sai permit asa ceva.Cu muscatu in general io ramas numai un loc mai ... dulce: picioarele, mai drept degetele de la picioare, cum ne prinde ca stam tavaliti pe pat pe mine sau pe taicasu incepe sa ne muste de degetele de la picioare, noi foarte atenti nui permitem si ea crede cai joc, dar o data am patito si ma muscat stii cum doare...cred ca stii.
Deci edeea era ca sa nui permiti cind te pisca piscal si tu, nu tare dar sa simta ca nu se poate cind te musca la fel si o sa se dezobisnuiasca, pentru ca nu o sa poata sa se joace cu copii.
pe Rizacila si pe mama lui.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput