Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Uite si pozele....mergeti cu vizionatul spre prima pagina....daca aveti rabdare sa le vedeti pe toate http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/page4/

Sanatate multa la bolnaviori.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Am vazut pozele, super, super.Si de ce zici ca Daria e mai nazbitioasa?E cuminte fata, ce ai cu ea?
Si am si o intrebare, tu arati asa de bine ca ai doi copii sau ca nu ai fost grasa niciodata?Ca daca e de la copii ma apuc si eu sa-l fac pe al doilea.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Salutare la livada! Mai dau si eu un semn de viata...

Timeea a mai trecut printr-un episod de febra (2 zile 39-40) apoi brusc gata febra si i-au aparut niste bubite deci zic eu roseola infantum ca la carte.
In rest mata mea nu manca mai nimic, dar cand o duc afara incepe festinul... Numai ca mami asta rea nu prea o lasa... Deci, masa principala de nisip din groapa servit cu mare dexteritate cu lingurita, lopatica la nevoie cu galetusa si cand mami asta rea mi le i le ia pe toate no ce sa faca apeleaza si la mana. Dupa ce mami o scoate enervata din groapa urmeaza snackurile, o tigara, o pietricica, un dop de plastic...

Noi peste o sapatamana mergem in Parang ptr cateva zile, unde am fost si anul trecut in varful muntelui. Sper sa fie vreme frumoasa ca vreau sa stau si sa ma prajesc la soare.
Ne-am luat si noi bilete ptr Antalya ptr septembrie, mergem deoacamdata 3 familii cu copilasii aferenti si sper ca astazi sa-si rezolve si inca o minunata prietena cu fetita biletele de avion (ca astea is cu problema) sa mergem in trupa si mai mare...
Noi vom pleca din Bucuresti si ne vom intoarce pe Timisoara, si deci in 7 septembrie vom fi in Bucuresti si vom avea o zi libera ptr plimbare, daca sunt fete care stau prin zona (noi vom sta langa Cora Militari) m-as bucura nespus sa ne vedem!

No ca am scris ditamai mesajul sa va ajunga pan' la toamna...
Pupam livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Diana imi place meniul Timeii , avem si noi de astea in meniu, dar tot mami nu ma lasa sa le mananc.
Si va doresc o vacanta placuta cu copii cuminti, vad ca aveti gasca mare.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor va multumesc tuturor pt raspunsuri.
Pare a fi roseola infantum, dar el a fost vaccinat pe 26 iunie pt asa ceva si a avut si o reactie la vaccin pe 5 iulie...
Oare poate sa faca la o luna si un pic dupa vaccin boala ca la carte ? Asta e marea mea nedumerire.
Sincer varianta de la transpiratie o exclud. Iata de ce.
Azinoapte la 2 eram la camera de garda ( mergem la spitalul de copii de la Piata Muncii ) pt ca bubitele acoperisera bine de tot burta, adica de la putza pana la gat si pe fata si in cap, si pe spate, putine pe maini si picioare, fff rosii, dese-dese si nu dormea, scancea si plangea.
I-au facut o injectie cu hemisuscinat pt o eventuala alergie si mi-au zis sa continui traamentul cu Cedax antibiotic si sa ma duc azi la doctorita lui ( la acelasi spital ). In gat e si mai rosu si inflamat si parca au zis iar si de puntele alea albe din gat.
Asa ca azi la 12 mergem iar.
Of , sunt zombie, el e marait si plangacios...e a 4-a noapte de nesomn...temperatura nu mai are de ieri.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Miti dar daca are reactie la vacin nu se merge la conrol dupa?Intreb si eu ca nu stiu.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Miti, ne pare rau ca Alex s-a imbolnavit! Bine ca nu mai are febra! Sanatate multa puiului!Inseamna ca, daca stabilesc o intalnire cu voi, n-o sa poti veni, asa-i?
Oana lu' Paul, pe 24 august decolam spre Antalia Sunt in delir, mai ales pentru ca stiu de la voi toate, cele care ati fost cu pruncii la mare, cat sunt de incantati de ea! Ce mai face oki albastri?
DianaR, moi et mon bebe stam langa Cora Militari...ghici la cine veti veni in vizita! Atunci vom fi in Bucuresti, bine ca v-ati luat si voi bilete. Insanatosire grabinica Timeei!
Nu mai lerge nimeni in Antalia in perioada 24-31 august? Vivi, tu cand mergi, parca tot in septembrie, nu?
Danutu, multumim pentru ideile de mancare.
Adela, Alec al meu a inceput sa cineze cot la cot cu taica-su, mai bea si bibe cu lapte Milubrei 3 ( ca-i cu cereale si, am zis eu, mai consistent) si tot se zvarcoleste de foame pe la 5 dimineata...nu maai stiu cum sa procedez.
Iata niste idei de papa: ardei si dovlecei umpluti cu carne de pui sau curcan ( eu fac chiar azi); mancarica de dovlecei cu carne pui ( si, cand o sa apara conopida, mancarica de conopida cu pui), paste integrale fierte cu ou si branzica, la cuptor ( in zilele mai racoroase), desert din ou cu lapte si un pic de zahar vanilat la cuptor ( cum e cream de zahar ars, insa fara zahar ars, eu folosesc vas din yena, si nu se prinde compozitia de el)
Va sugerez sa cumparati oua de prepelita, stiu ca sunt mai light, mie chiar azi imi aduce un prieten cateva proaspete direct de la o ferma. M-am decis ca, din cand in cand, sa mai inlocuiesc gustarea din fructe cu branza sau cereale de la ora 10 cu un mic dejun proteino-lipidic. Maine Alec va manca omleta fara ulei cu ardei gras maruntit din oua de prepelita si branzica de vaci. Aseara a mancat piept de pui la teflon ( maruntit, fireste) cu rosie, telemea nesarata de vaca si piure de cartof.
Stiu ca subiectul nu este despre mancare, dar, sper sa nu va suparati din cauza asta.

Ca fapt divers, vreau sa va spun ca aseara am descoperit ...ca lui Alec nu-i place numele de Alexandru! De cate ori l-a strigat sotul meu pe al doilea nume, adica Florin, a raspuns cu "Da"!!! Alexandru este numele ales de mine, Florin de taica-su( k sa fie tizul lui ) Inca o data, 1-0 pentru husband

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Miti, tare rau imi pare - uite o sa te inseninezi si un la bolnavior, sa se faca bine!
Tare mai speram sa nu fie ceva complicat - dar daca e cum ai povestit, va tin pumnii sa va treaca repede-repede!

DianaR, noi servim "chinezeste" adica betzigashe de pe jos, cregngute, iar la un moment dat a incerca cu o coada de matura - nu stiu de ce crede Paul ca-s de mancat da' asta e....
la Timi!

Lacri, okishorii albastri fac bine, azi mergem la o piersicutza, e ziua ei

Gabi, super pozele, imi place de numa' palarioara albastra, iar funduletu' nu-l scuzam, il muscam
Daca silueta ta e datorata pruncilor - musai sa trec la treaba!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

[purple]Stiu ca subiectul nu este despre mancare, dar, sper sa nu va suparati din cauza asta.

Ca fapt divers, vreau sa va spun ca aseara am descoperit ...ca lui Alec nu-i place numele de Alexandru! De cate ori l-a strigat sotul meu pe al doilea nume, adica Florin, a raspuns cu "Da"!!! Alexandru este numele ales de mine, Florin de taica-su( k sa fie tizul lui ) Inca o data, 1-0 pentru husband

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lili cit timp e mincare la copilasi aici ii locul.
Cit despre nume, lasa ca atunci cind creste mare si intlege ca Alexandru semnifica invingator sa stii ca asta va vi numele preferat .Nu te supara, oricum baietii mai mult cu mamele se inteleg, iaca eu am fata si se vede de acum ca se intelege cu tatsu .

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Buna fetelor!

Abia astept de fiecare data cand intru sa vad ce mai fac puiutii!
Din pacate bucuria tine pana la a 2-a, a 3-a pagina pana apare o disputa si-mi strica ziua.Credeam ca forumul despre copii e o zona pura, de scandaluri si sapaturi suntem satule cu toate de la job!
Subscriu la idee lui Lacri sa jigniti in privat!
Inchid paranteza si anunt ca plec in week-end la Moeciu.Mai merge cineva.
Deasemenea m-am mai linistit cu mamodependenta puiului meu pe care ma hotarasem sa-l duc la psihiatru dupa cateva crize de plans facute la plecarea mea, dar vad ca nu e singurul.Steluta, Lacri, Camelia.t va multumesc pentru incurajari.
Lacri si noi plecam in Antalia, dar tot in septembrie.Am putine emotii, deoarece Petru a facut o enterocolita urata in iunie(cu rotavirus) si s-a cam sensibilizat la stomacel(si acum mananca saracu' regim si lapte de soia).
Nu am apucat sa citesc din urma, dar cum a fost ptr. bb-i in Turcia?
Inca ceva, a facut cineva vaccinul de varicela?

luc2free si Petru(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lacri iti multumesc si tie pt ideile de papa.Ardeiu de 2 zile o tine tot pe fructe.Daca nu i-as da si altceva, ar manca numai nectarine, banane si prune toata ziua.Ma bucur ca ii plac.Cu kilogramele nu-mi fac probleme ca are aproape 12, asa ca , poate face si o cura de fructe linistit.
Notez toate ideile si le aplic cand se plictiseste de fructe.Deocamdata mai strecor cate un cartof sau cateva macaroane, un outz.....in rest fructe la greu.

Fetelor care mergeti in concediu va uram vreme buna, copii cuminti si mancaciosi, sa veniti voioase si odihnite din tarile calde.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Luc2, precis nu esti singura cu copilash cu temperament!

Eu am observat tot ce povestesc copaceii despre cireshici, noi fiind mai la urma, am "vazut" viitorul la altii - asa ca noile crize ale lui Paul nu m-au luat chiar pe nepregatite.
Incerc, cat reusesc, sa-i dau mereu alternative, dar sunt ferma.
E greu uneori ca ma ia prin surprindere - uneori n-are nici o treaba ca plec, alteori ma shocheaza cu un torent de "mamama" si gata, e lipit de picior si gata. Mai nou face asta seara, la culcare, dc e prea obosit, insa il iau in brate si incerc sa-l linistesc in primul rand cu calmul meu (cand iese ) si de obicei se culca singur.

Uf, am vrut sa scriu 3 cuvinte si ce a iesit...
Revenim mai incolo

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor, am fost azi la spital iar si e ceva viral, nu e pojar ( ca vaccinat ), nici varsat de vant in nici un caz, cica 90% nu e nici alergie, pt ca ar fi trebuit sa dispara bubitele dupa injectia de azinoapte...deci e cava asemanator cu pojarul...
Cica a circulat in perioada asta un virus asemanator ( incepea cu "C" dar nu am retinut ).
Mai are inca rosu in gat, trebuie sa continui cu antibioticul si cu solutia pt gat.
Temperatura nu a mai facut de ieri.
Cica in vreo 3 zile o sa ii dispara bubele.
El insa tot nu e in apele lui, ba e voios, ba e marait si plagacios, vrea numai la mine in brate, sau numai cu mine...

In continuare sunt in mare cautare de bona pt Alex, si nu gasesc pe nimeni in afara de tanti de saptamana trecuta ( care fumeaza si nu prea imi convine ). Sincer, sunt chiar disperata sa gasesc pe cineva.

Lyly super retetele . I le-am "soptit" mamei mele la ureche
. Pai eu zic ca sa mai asteptam nitel, mi-a zis sa nu-l apropii de alti copii ca sa nu le dea virusul...ma gandesc sa nu fiu si eu purtatoare, chiar daca nu fac boala. Acum, cum zici si tu. Eu abia astept sa ne cunoastem. Si eu mi-am propus sa stau acasa cu Alex weekendul asta, sa se mai linisteasca si el...ca eu sincer, sunt efectiv rupta de oboseala...

pupici,

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput