Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 20
toanca spune:
Noi suntem inca la stadiul de suzeta si bibe (cu formula); deci este exclus: bomboane si guma de mestecat....
Multumim de sfaturi
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Noki_Lara spune:
Sunt plina de spume..iar. Ca tocmai ma laudam cu mirificul program ales de mine in asa fel incat sa plec din Antalya la 18, iacata pocinogul - deci dupa ce am insistat sa-mi dea voucherele personal, nu la aeroport, azi, cand m-am dus sa le iau, ce descopar???? Ca in ziua de 15 sept, cand ma intorc eu, sunt trecuta la avionul de ora 10.20 dimineatza, in loc de cel de ora 18!!!!!!
Normal ca am facut scandal, ca doar de-aia mi-am ales ziua aia de intoarcere, ca era la ora 18 avionul. Acum sa vedem daca se poate schimba ceva. Io sper ca da. E vorba de Tarom si de o agentie ce a luat de la Ali Baba.
Ghinionul meu a fost ca au suplimentat in sambata respectiva cu un avion la ora 10.20 dimineatza si taman la ala am nimerit, in loc de cel de seara!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Bebe Beca spune:
Ne-am intors duminica de la Ela... Dupa cum am spus totul a fost excelent.
Daca aveti ceva intrebari, va rog sa imi spuneti, nu stiu cu ce sa incep.
Noki, vacanta placuta. Urechiusele Laurei aveau probleme din cauza de otita, nu altceva...
Gabi pleca pe 30 august la Ela, abia astept sa se intoarca sa vedem ce parere are despre resort.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
clyo spune:
Ioana, bine ati revenit.
zi-ne si noua in 2 cuvinte cum a fost, despre camera, locuri de joaca, sevicii, mancare.
cum era seara?
mai racoare?
edit: o astept pe Roxana cu impresii de calatorie
roxanaz spune:
si Roxana a revenit
hello tuturor
ne-am intors ieri dimineata la ora 9. cu avion plecat la 7.30 din Dalaman. surpriza la Otopeni la plecare a fost sa descoperim ca nu este avion special pentru Dalaman, ci este cursa de Antalya care face escala. nici o problema, doar pentru cei care nu stiau engleza sau nu asculta cu atentie anunturile din avion si s-au dat jos "cu o statie inainte" . noroc ca au fost atentionati si au urcat la loc.
transferul ok, doar o ora. hotelul super, alcatuit din mai mult corpuri cu cate 2 etaje, 2 piscine, multa vegetatie, bazin cu pesti rosii si nuferi, loc de joaca, si tot asa. la 50m de plaja care e ok, cu pietre si nisip, in apa pietre dar suportabile, iar marea....incredibila, cum o stiti pe Mediterana calda, limpede, albastra/turcoaz...ce mai, o minune.
statiunea mica, amestecata, cu locuri super de mancat, cu magazinase si tarabe, ca peste tot in turcia. nu are aerul ala de resort si de aia mi-a placut mult. ca o comparatie cu Romania, e mai mult Eforie decat Mamaia in sus pe deal mai sunt doua statiuni, Hisaronu si Ovacik, mai ales Hisaronu este plina de baruri si restaurante, cu viata de noapte mai activa.
in Fethiye tare tare frumos, mormintele Liciene in munte au un aspect extraodinar, portul este minunat, bazarul, muzeul de istorie....totul superb!
in Oludeniz cerul este plin de parapantisti de 4ori pe zi, nu exagerez, cam 15-16 odata....super sa ii vezi cum trec peste capul tau soi aterizeaza pe aleea de langa plaja.
in hotel mancarea tare buna, variata si ca de obicei, enorm de multa restaurantul a la carte cu meniu thai si indian este extraordinar....super super mancare si oaspetii din hotel nu platesc decat 6euro de persoana. cam asta pe scurt....daca mai vreti detalii aici sunt.
diseara incarc si poze
vacanta placuta tuturor!
Roxana
clyo spune:
Roxana, bine ai revenit!
suna frumos, se pare ca ati ales bine si de data asta
foarte tare faza cu escala; sa fiu sincera m-am si gandit cum au reusit sa umple avionul catre Dalaman; mai erau romani pe acolo?
zici ca transferul a fost de doar o ora?
erau locuri de joaca acolo?
asteptam cu interes pozele.
roxanaz spune:
multamesc, bine v-am gasit.
da, transferul a fost de 50-60 minute, dupa 30 de minute o tineam mai mult in ooohhh-uri si aaaahhh-uri ca erau numai peisaje salbatice cu munti si mare....superb!
era un loc de joaca destul de maricel, plus piscina mica ptr piticei.
la dus doar noi am luat-o spre Oludeniz, mai erau vreo 20 de oameni dar care mergeau spre Bodrum (Tez are oferte de Bodrum cu operare Bodrum si cu operare Dalaman, probabil ptr cele care-s mai aproape de Marmaris)
la intors am mai fost in autocar cru vreo 12 oameni, dar ei statusera doua saptamani asa ca nu ne-am intersectat la venire.
cam atat....diseara pozele.
Roxana
valentinag spune:
Va citesc cu interes fetele,ca ma bate gandul in primavara sa ma duc si eu!
Astept pozele Roxana!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Gabrielama spune:
Bun gasit tuturor!
nu m-am intors inca din vacanta, azi este ultima zi. Dar copila doarme si eu, ca sa nu stau degeaba, va spun cum este la Ela Quality.
Parerea mea nu difera prea tare de cea a Becai, a Marinei si a Lilianei, care au fost la Ela. Clubul este nou, extrem de comfortabil, lux de mare bun gust; mancarea buna (de acord cu Beca referitor la restaurantul brazilian, nu merita efortul), pisicine multe si foarte frumoase (inluzand piscinele din zona vilelor, sunt in total 9 piscine de "oamneni mari" si 4 de copii), camerele mari de foarte comfortabile (de pilda, mult mai mari si mai comfortabile decat la Rixos) si de un bun gust pe care nu prea il intalnesti la cluburile de dimensiunea asta.
Clubul de copii frumos - cel mai frumos din toate cluburile din Turcia in care am fost - mai este inca de lucru la el, dar atat cat este, este frumos. Am intalnit-o si pe doamna Mariana, din Chisinau, animatoare la clubul de copii, doamna ce vorbeste romaneste!
Singura bila neagra din punctul meu de vedere, dar de asteptat pentru un club nou, este ca nu prea are multa vegetatie - adica pomisorii sunt inca mici-mititei.
Pe scurt, veniti la Ela ca merita!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...