ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti, a fost cam liniste pe aici in ultima vreme. Eu sunt bine, bebe creste bine, nu am nici greturi decat foarte putin care se si rezolva dupa ce mananc, deci totul merge bine pana acum si sper sa fie asa si de acum inainte.

Boo imi pare rau pt vestea primita, dar asa cum au spus si altele, macar stii ce ai de facut si nu stai degeaba sa astepti. Si chiar daca sansele natural sunt mici, sau nu sunt, asa cum spun doctorii, ceva sansa, oricat de mica tot mai ramane si natural. Gradul de endo nu trebuie sa te descurajeze, eu sunt exemplul cel mai bun, am avut gradul 4, de fapt eu aveam "frozen pelvis" care e stadiul cel mai grav la endo, si totusi medicul meu nu m-a trimis direct la FIV pt ca a considerat ca am sanse natural. Deci eu zic ca e decizie foarte buna sa incepi FIV, macar stii ca nu mai pierzi vremea, dar intre timp se mai poate intampla si natural. Multa multa bafta iti doresc si sper sa intri si tu la odisee spre sfarsitul anului.

Ioana bafta multa si tie cu scoala. Chiar, voi ce faceti? Mai incercati natural sau o sa treceti la FIV?

Liliana multa bafta la FIV si sa sper ca vei veni si tu cu vestea buna curand.

Ralu nu te stresa pt chist de corp galben, ala dispare cu CM, arata ca ai ovulat deci e foarte bine. Tin pumnii si pt tine sa iasa doua linii cat mai repede.

Turturica nici tu nu mai ai mult de asteptat. Ati facut de mai multe ori spermograma sotului? Si la sotul meu a iesit foarte prost, 2 milioane pe ml, care de fapt trebuia sa fie minim 20 milioane si a vrut sa repete dar intre timp s-a intamplat minunea, asa ca nu a mai repetat, deci nu stiu daca a fost doar o greseala sau chiar asa prost era rezultatul.

Crisis81 iti tin pumnii sa fie cu noroc inseminarea asta.

pt toate fetele.

Monica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, fetele frumoasele!!!!
Va pupic pe toate!!!
Dupa cum v-am zis... m-am apucat si eu de treaba serios de tot. De o saptamana incoace mi-am facut teste de ovulatie... toate negative... si azi, surpriza: doua liniute la testul de ovulatie. Cum spuneti voi, am "prestat" aseara, azi iuby nu e acasa, asa ca tre' sa astept pana maine, oricum sunt FOOOOAAAAARTE fericita ca ovulez, daca testele astea sunt ok... GHINION, doamna doctor e in concediu, nu pot sa merg si eu la echograf sa vad daca oul e acolo..... UF, UF, asta e... sunt oricum, optimista, daca se intampla in primele luni, am sanse sa nu se mai refaca nenorocita de endo....
Eu va pup pe toate si ma rog la Doamne Domane sa se indure si de noi....
Seara buna................

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor!
Turturica imi cer scuze k nu am raspuns pana acum, dar am fost plecata in concediu in Antalya si m-am rupt de toate, am incercat sa traiesc clipa, sa nu ma mai gandesc la nimic altceva.Voi mai astepta vreo 2 luni si atunci voi lua o hotarare. Pana atunci nu ma mai gandesc k am endo si sa fiu optimista.
Gata acum ma pun sa citesc si celelalte pagini k am ramas in urma.

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ylari bafta multa, sa fie cu noroc luna asta!

Monica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Buna seara, fetele frumoasele!!!!
Va pupic pe toate!!!
Dupa cum v-am zis... m-am apucat si eu de treaba serios de tot. De o saptamana incoace mi-am facut teste de ovulatie... toate negative... si azi, surpriza: doua liniute la testul de ovulatie. Cum spuneti voi, am "prestat" aseara, azi iuby nu e acasa, asa ca tre' sa astept pana maine, oricum sunt FOOOOAAAAARTE fericita ca ovulez, daca testele astea sunt ok... GHINION, doamna doctor e in concediu, nu pot sa merg si eu la echograf sa vad daca oul e acolo..... UF, UF, asta e... sunt oricum, optimista, daca se intampla in primele luni, am sanse sa nu se mai refaca nenorocita de endo....
Eu va pup pe toate si ma rog la Doamne Domane sa se indure si de noi....
Seara buna................

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Buna!
iti tin pumnii! sa fie cu reusita
si eu folosesc testele....de luna asta am monitorizat mai atent...
sper sa fie cu Ochisori
cand poti sa mergi la ecografie, ca sa afli sigur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Buna dimineata fetelor . Va invit la.... logic , o cana de ceai .
Am inercat sa tin pasul cu voi dar...ce de sunteti de cand nu am mai scris.
Ioana iti tin pumnii cu admiterea. Bafta multa.
Boo imi este dor de tine. Astept sa vorbim.
AdelaMaria se face mare ingerasul, nu ?
Liliana sti ca pumnii sunt stransi, da?
Bafta la toate fetele, multa sanatate si de ce nu, o endo cat mai atipica fara dureri si probleme de fertilitate.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gabitu nici nu stii ce mi-au lipsit trezirile tale. Ma bucur enorm ca ai revenit!!!!!!!!
Nu pot sa scriu prea mult, dar am vrut sa va multumesc pentru toate incurajarile primite. Sper sa va auda Doamne Doamne si sa nu dureze prea mult asteptarea dupa FIV.. pe care il fac la Med New Life (nu mai stiu cine m-a intrebat, scuze).

Legat de pierderea libidoului in timpul tratamentului cu D, la mine a fost cazut in put .. nu la limita marii. Libidou 0, dureri infinite. Cam asa decurgeau "intalnirile" cu sotu' ...
Asa ca sincer asta ma sperie cel mai mult la acest FIV, tot tratamentul pe care il presupune. Injectii cu D !! cand am auzit, cu toate ca stiam ca se fac, imi venea sa ii spun doctorului "IO NU FAC". M-a asigurat ca nu o sa fie la fel, ca doza e mica, 0,1 fata de 3.75 cat am facut inainte, dar oricum mi-e groaza.

Va pupic si va mai scriu diseara.

Mergi la inceput

Boo sa ai o zi minunata iubita. Sigur vom povesti multe.... Si mie imi era dor de aceste treziri.
O zi frumoasa la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fetele dragutele
Gabitu......prezent,cam intirziat,dar prezent la chemare ...
Lucia,scumpa hai la "bar Gabita"......ce faci...tot in concediu???....
Alexia Ioana multumesc....
Adelamaria Monica
Crisis
Flori tu unde ai disparut,ce mai faci ?
Boo scumpa....iti spun decit atit: MULTA BAFTA !!!..nu te speria de diph.de la fiv nu e acelasi lucru..
Ralu...deci e aproape toamna si totul merge spre normal,multa,multa bafta !!!
Ysa
Turturica mie azi,miine trebuie sa imi vina CM in mod normal(asta de dupa fiv:care s-a prelungit de la 28 la 30 zile,deci azi sint z.30 si il astept sa pot suna la dr.pt programare la discutia hotaritoare)...tu cum esti,tot in astepatre ?
Ylari ...daca tot ai ovulat...sa se lase cu bb
Cristy Roxanaiuliana Gabitoni...tuturor fetelor(amintite sau nu (din cauza memeoriei )....un brat de si numai bine...

Mergi la inceput

Liliana . Sa vina rusii odata ca sa incepi atacul. Tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa mai cresaca moralul pe aici .
Pupici

Mergi la inceput