ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Liliana bafta multa, bine ca ai gasit locuri care iti plac si sper ca va fi cu noroc de data asta.

Boo intradevar orice ai face, iti trebuie si noroc, din pacate nu la toata lumea merge asa simplu si e de inteles ca ti-ai pierdut rabdarea. Cu tratamentul dife, eu nu stiu ce sa zic, aici daca zici ca vrei sa ramai gravi, nimeni nu-ti da tratament dupa laparo, se merge pe ideea sa incerci natural, inseminare si FIV. Cam asta e ordinea, indiferent de gradul de endo. Daca ai posibilitatea, e bine ca treci la FIV pt ca ai asteptat destul de mult, intre timp, cine stie ce se mai intampla. Iti tin pumnii pt tine.

Crisis81 imi pare rau ca nu a fost cu noroc perioada de dupa operatie, dar mai e si calea FIV-lui. Eu eram foarte optimista dupa laparo si mi-am spus ca si daca nu se intampla natural, o sa trec la FIV si ma consolam cu ideea ca macar o sa am sanse mai mari sa am gemeni. Eu incerc sa gasesc ceva pozitiv in orice situatie. Am avut noroc ca am ramas asa repede dupa operatie, dar in schimb a fost sperietura asta cu sangerare mare si sunt constienta ca nimic pe lume nu e garantat, si se poate intampla lucruri rele, dar incerc sa nu ma gandesc la ce e rau. Iti doresc si tie mult noroc cu FIV.

Monica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc Monica! Sarcina usoara si un BB super sanatos!
Imi pun acum toate sperantele in FIV. Sper sa reusesc din prima si din punct de vedere emotional si din punct de vedere material.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata fetelot! Este vineriiiii .... Va invit la ceai .
Fug sa vad ce ati mai scris. O zi super sa aveti.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetele

gabitu, vin si eu la un ceai cu tine. cum mai merg lucrurile la tine?
monica, doamne iubita, ai grija mare. bine ca este totul ok. medicul ce ti-a recomandat de aici incolo?
boo, subscriu la chestia cu diphe/zola. da las ca o veni ziua aia mare si pentru noi.

eu ieri am fost la monitorizari la Tutu si surpriza: numai am chistul monstru pe od (era chist seric) dar am acum un folicul/chist de 30 si ceva mm pe os. nici Tutu nu stia exact ce este. si asta in z 11. am facut aseara pregnyl, am prestat corespunzator. incep sa ma simt ca un extratarestru. bine macar ca se saprg de la o luna la alta. in legatura cu op. nu am putut discuta cu dansu. mi-a zis sa mai asteptam putin sa vedem ce se intampla. cred ca vrea sa vada daca ovulez. iar pe mine ma buseste rasu' cand aud de ovulatie la mine[:D. cam atat despre mine.

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, cam bate vantu pe aici, dar cred ca caldura este de vine
aveti idee unde as putea face un test postcoital. as vrea sa-l fac si am auzit ca si Tutu il recomanda.
va pup si va urez un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Monica ma bucur k a fost doar o sperietura. Ai grija de tine si de bebic. Te pupic pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am intrat si eu pe geam aici, ca intr-adevar, rusine mie, nu am prea scris aici. Boo, nu ma speria cu diphe, te rog!!! Voi cand ati facut D ultima data?
Eu luni trebuie sa fac testul. Abia astept... dar imi e si frica...
va pup pe toate!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

salutare!

ylari tu in a cata zi de la ultimul dife ai avut ovulatie? sper sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna78 spune:

salut fetelor.Am 28 de ani si de 4 ani am fost diagnosticata cu endometrioza. Am fost operata in 2003 laparoscopic, dupa care timp de 2.5 ani am luat anticonceptionale.Pe atunci nu eram maritata si nu mi s-a parut un capat de lume boala asta. Acuma vreau sa fac un bebe si nu stiu de unde sa incep. Am fost la control la doctorita care m-a operat si mi-a spus ca pana in luna decembrie sa incercam sa vedem daca iese ceva. Eu nu am avut rabdare sa astept pana in decembrie asa ca m-am dus la un alt medic. Acesta mi-a spus ca am un chist destul de maricel de 5 cm pe ovar si singura mea sansa sa fac copii este sa iau zoladex timp de 3 luni. Nu stiu ce sa fac pt ca nu prea vreau sa iau medicamente, ma gandesc sa vorbesc cu el sa imi dea mai intai ceva medicamente pt stimulare de ovulatie(luna asta am cazut de acord cu el sa imi faca foliculometrie sa vada daca este sau nu ovulatie). Va rog sa imi spuneti daca voi ati luat Zoladex sau Duphaston( parca asa i-a spus medicul) si daca au vreu efect. Nu stiu ce sa fac, pe ce cale sa merg in ce medic sa am incredere, in medicul care ma operat sau in medicul la care m-am dus acuma. Vreu un bebe si perspectivele sunt cam sumbre. Mi-am luat si testul Maybe Baby pentru ovulatie si acum doua luni nu mi-a arata nimic iar luna trecuta mi-a aratat ca am ovulatie in a sasea zi de ciclu. Doctorul spune ca asa ceva el nu a mai auzit, nu stiu ce sa cred. Fetelor va rog sa imi dati un sfat ce sa fac si de unde sa incep.Este un tratement naturist pentru boala asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by roxanaiuliana

salutare!

ylari tu in a cata zi de la ultimul dife ai avut ovulatie? sper sa ne dai vesti bune!

roxana

Dragutza, eu am facut diphe acum 2 ani si jumatate. de atunci am fost pe AC ptr ca nu aveam cu cine sa fac un bebe, relatia cu iuby al meu era la inceput de tot. Luna august a fost fara AC, cu ovulatie pe 17 august, din pacate am "prestat" doar pe 16, iar apoi pe 20, 21 august si asa mai departe. Din pacate a, fost intr- aiurita de delegatie docmai cand am ovulat. Si daca nu o fi cu oki luna asta iar ovulatia se va repeta pe 17 septembrie (am CM de 30 zile) atunci iuby al meu este in Franta atunci, si uite tot asa... Uf, uf!!!!

Va pup. Nu mai am rabdare pana marti cand trebuie sa fac testul... ma uit luuuung la el din cand in cand.

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput