ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaiuliana spune:
salutare!
andreyuta Bafta multa!
andrutzac e normal sa te doara pe acolo, se produc destule schimbari. ai grija de tine. si tu ai facut dipf, sau urma sa-l faci?
pupici!
Boo spune:
Andrutzac felicitari !!!!!!!!!!!!!!! ma bucur foarte tare pentru tine !! sa fiti sanatosi amandoi 
Gabita raportez. Am fost la Corina Neamtu care mi s-a parut super draguta. Mi-a zis ca intr-adevar la endo grad 3 si 4 FIV este singura sansa de a ramane gravida... Deci sa-i dau bataie, ca altfel nu prea sunt sanse. Ma rog, mi-a spus ca prin State ar fi cei mai buni dr in materie de FIV, dar asta e, cam greu sa fac asta acolo si mai costa si dublu sau triplu.
Mi-a spus ca n-am nici o problema la tiroida, ca analizele sunt ok, m-a si consultat dar ca sa fim 100% sigure sa mai fac peste vreo luna TSH si T3. Dar ca nu crede ca am ceva.
Cam asta .. Nimic deosebit. Dar chiar mi-a placut de ea. E tare simpatica.
Liliana crede-ma ca daca as putea sa il fac in alta parte l-as face, dar n-am cum. Nu pot sa plec de la servici, e unul nou, plus ca plec 3 saptamani in concediu si altul nu cred ca mai pup. Sper sa fie bine si aici. Alta varianta acum n-am ... Dar promit sa ne tinem de mana asa de la distanta ![]()
la toata lumea !!
gabitu spune:
'Neata fetelor. Gata ceaiul? Atunci haideti la o cana de ceai
.
Boo nu este mai bine asa... sa sti ca este totul OK? Bafta multa.
Liliana la fel. Mult noroc. Sa ne spui unde te-ai hotarat pana la urma sa faci FIV-ul.
Pupici
andrutzac spune:
Buna! roxanaiuliana, trebuia sa fac si n-am mai facut dipherelin, si am ramas cu el si nu am ce sa fac asa ca intentionaz scap de el.
Asa ca cine vrea dipherelin eu il dau. Este sigilat nu se pune problema!
Doctorul la care ma tratez este in concediu pana in 20 septembrie si nu stiu ce sa fac...Sa iau utrogestan 1 la 12 ore pe cale orala?
Voi ce ziceti?
Va pup!
andrutzac spune:
Buna! roxanaiuliana, trebuia sa fac si n-am mai facut dipherelin, si am ramas cu el si nu am ce sa fac asa ca intentionaz scap de el.
Asa ca cine vrea dipherelin eu il dau. Este sigilat nu se pune problema!
Doctorul la care ma tratez este in concediu pana in 20 septembrie si nu stiu ce sa fac...Sa iau utrogestan 1 la 12 ore pe cale orala?
Voi ce ziceti?
Va pup!
cristy1977 spune:
andrutza, felicitati, doamne cat ma bucur pentru tine. si eu am fost operata ca tine in februarie de endo, am facut tratament cu zoladex, am fost la monitorizari la Tutu, iar dupa ce am ovulat, mi-a zis ca in cazul unei sarcini confirmate sa iau utrogestan ovule, in fiecare seara timp de 10 zile. din pacate nu mai stiu ce concentratie erau. eu cred ca ar fi bine sa ta vada un doctor si sa intrebi daca nu cumva este necesar sa faci un tratament de sustinere a sarcini. stiu ca Tutu resomanda asa ceva. oricum, orice faci este bine sa fie la recomandarea medicului. te pup si iti tin pumnii.
fetelor, eu in seara asta merg la Tutu la monitorizari, sa vad daca am scapat de monstrul de chist de pe od (50 si ceva mm) si sa ma programez pentru o noua laparo.
va pup pe toate

gabitu spune:
Cristy1977 multa bafta. Intrebare: care este legatura cu scazutul chistului si laparo. Daca faci laparo nu ti-l scoate? Trebuie sa scada sau asa ar fi bine? Tin pumnii
Andreea nu stiu ce sa iei pentru sustinere..
Pupici
andreyutza spune:
gabitu si roxanaiuliana va multumesc pentru sustinere.
Bafta multa si voua !!!! Sa dea Dumnezeu ca in curand sa avem bebei sanatosi asa cum ne dorim cu toatele!
andrutza FELICITARI!!!! sa ai o sarcina usoara fara probleme!!
pupici pe burtici si pt. viitoare mamici!!!
cristy1977 spune:
gabitu, vreau sa stiu asa cu titlu informativ cum reactioneaza corpul meu in cazul chisturilor: daca se sparg de la sine dupa cateva luni sau tre sa fac vreun tratament sau op.. eu tot mai trag speranta ca pot ovula pe cale naturala fara interventii, da dupa cum se vede...o sa va povestesc ce mi-a zis Tutu si multumesc de urari
cristy1977 spune:
n-are nici o legatura cu laparo
daca nu s-a absorbit, o sa mi-l scoata oricum la op.