ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI ANDRUTZA esti graviduta, poti face betahcg la IDS, iti da rezultatul in cateva ore la urgenta! Ma bucur cand vad ca se poate invinge boala asta

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adelamaria ce mai faci? Ce face ingerasul?
Boo trec toate, o sa vezi.
Liliana
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Gabita, ce sa fac?...Pe aici, va urmaresc din umbra Si ma bucur alaturi de voi cand aveti vesti bune ...Asta mica misca de zor si toate ar fi bune si frumoase daca nu m-as lupta cu niste contractii sporadice care-mi cam dau batai de cap in ultima vreme! De, trebuia sa ma si eu o problema in sarcina asta! Dar suntem bine! Crestem, nu mai avem circulara de cordon, a crescut si burtica...Asteptam sfarsitul lui noiembrie ca sa ne cunoastem minunea
Boo, nu stiu ce-ar putea fi durerile astea ale tale, sincer! Dar n-o sa incetezi niciodata sa ma uimesti cu cat sport poti sa faci! E clar ca-ti place AC vrei sa iei in vederea FIV-ului sau de ce?
Ralu, concediu placut si distractie maxima!
tuturor!

Ade, 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Andrutza felicitari !!! Ce ma bucur k avem o noua , inseamna k totusi se poate pacali si aceasta boala. Multe fete vad k sunt in concedii, sper sa vina cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

fetelor, acu am vazut ca v-am botezat! scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Andrutza felicitari pt sarcina,e o veste minunata pt noi toate,ne da sperante si puterea de a merge mai departe...multa bafta in continuare

Fetelor,dragutelor...buna dimineata !!!
.....eu m-am hotarit pe ultima 100 m sa nu mai fac un alt fiv in italia datorita legii 40 de aici(nu se pot pune la fecundat mai mult de 3 ovuli si nu se congeleaza embrioni si mai multe chestii minore care nu te ajuta prea mult)...acum caut de zor alt centru:imi surid 2 in barcelona si unul in austria pt moment(azi voi studia si alte tari,ideea e ca ar trebui sa stau si singurica pe acolo pt citeva zile si trebuie sa aleg si in functie de asta)...zilele astea cu asta imi ocup timpul...

.... tuturor si numai bine...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Adelamaria multumesc mult, dar laudele tale nu sunt prea bine meritate. In ultima vreme nu am mai facut sport, doar ce m-am reapucat. Pe caldurile alea de abia ma miscam prin casa, dar sa mai ies la alergat afara Partea proasta e ca se vede... dar sper sa mai dau jos macar vreo 3 kg. De anul trecut si pana acum am pus vreo 5-6 kg in plus si nu le-am mai dat jos. Norocul meu e ca s-au pus uniform, daca pot sa spun asa..
Legat de AC, da, pentru FIV le iau ca altfel sa nici nu le vad. Am inteles ca inainte de procedura trebuie sa stea ovarele un pic in repaus. Cica ele ar stopa cresterea endo si ca ar trebui luate oricum, dar cum naiba sa le iei cand vrei sa ramai gravi ?? Ma rog, parca toate sunt legate si intri intr-un cerc vicios din care nu mai stii cum sa iesi.
Liliana hai ca poate facem FIV impreuna !!! sa ne tinem de mana
Legat de durerile astea, sincer nu stiu ce ar putea sa fie. Inca ma mai doare. Mi-e frica sa nu fie din cauza chisturilor, sa fi crescut.. sa fie pe ovar si de asta sa doara .. sa nu fie aderente care sugruma ceva pe acolo .. nici eu nu stiu. Azi dimineata cand m-am trezit era ok, am facut pp si iar m-a apucat. In timp ce . Sa se fi depus si pe vezica urinara ? Nu stiu, dar mi-e cam frica sincera sa fiu.
Azi am programare la endocrinolog, la Corina Neamtu. Nici nu stiu daca sa ma mai duc sau nu. Imi facusem programarea cand eram suspecta de tiroida, dar daca analizele au iesit bine dupa aia am zis ca sunt ok. Poate ma duc totusi sa vad ce zice si ea.

va pupic si va urez o fi superba !!

Mergi la inceput

'Neata fetelor, Boo si Liliana . Gata ceaiul? Atunci va invit la o cana de ceai . O zi buna va doresc la toate si decizii inspirate .
Pupici

Mergi la inceput

Boo parerea mea este sa te duci la endocrinolog. Eu, spre exemplu, mi-am facut hormonalele de ziua 21, care anul trecut erau bune, si... surptiza, progesteronul este extrem de mic . Acum sunt programata la endocrinolog sa vedem ce si cum . Eu zic sa mergi . Pana la urma si endo are legatura cu hormonii. Parerea mea .
Liliana bafta multa si sa gasesti o clinica care sa te ajute sa iti realizezi visul . Stiu ca o fata, parca galuscuta, a facut la un centru din Austria. Poti sa o intrebi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Boo tu unde vrei sa faci fiv ?
...hai cu mine in barcelona ...simultaneitatea timpilor e usor de facut daca tu ai nevoie de AC...eu nu trebuie sa iau ca eu deja nu ovulez,ca atare ...ovarelel mele sint mai mult decit odihnite

Gabita sint cu tine la cafea...de-adevaratelea ...stiu clinica unde a facut Galuscuta ( chiar pt ac.cl.ma refeream cind am zis austria)e f.buna,dar e incomod de a ajunge acolo si cam prea multa liniste in jur...daca voi fii singura acolo,macar sa fiu intr-un oras sa am ce face...

Turturica intirziat ,dar iti multumesc pt gindurile bune...eu sint acum virtual prin clinici de fertilitate prin lume

...ideea e ca afara se fac renumitele diagnostice primplant al embrionului(sau analiza globulelor polare) si asistent hatchar(sper ca am scris corect,nu stiu engleza ,am doar idee de putina engleza )...

Mergi la inceput