Ce e de vazut/facut pe Costa Brava
Hello fetelor,
In septembrie mergem intr-un circuit combinat pana in Calella (Costa brava) si ma intereseaza ce este de vazut/facut in zona. Sunt omul care nu pot sta locului prea mult, de aceea am ales circuit, dar cateva zile de odihna activa tot trebuie. In afara de baie si plaja si bine inteles vizitarea Bracelonei, ce se mai poate face? Ceva interesant de vizitat prin statiunile din zona? Croaziere? Scufundari?
Astept cu nerabdare sugestii si idei de la voi. Ce ati facut/vazut pe acolo? Ce v-a placut si ce nu?
Ildy si Blanca Andreea (16.06.06) http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;104/st/20060616/n/Blanca+Andreea/dt/8/k/280c/age.png"
Raspunsuri
ildyqo spune:
Haideti fetelor, spuneti-ne si noua ceva. Vad ca mai multe persoane au citit subiectul si presupun ca mai sunt si altii interesati. Va rog , cine a fost, sa ne spuna si noua cate ceva.
Ildy si Blanca Andreea (16.06.06) http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;104/st/20060616/n/Blanca+Andreea/dt/8/k/280c/age.png"
marumiha spune:
Am fost eu ,e f.frumos si destule locuri frumoase da vizitat.Mėine o sa ėncerc sa va povestesc cėte ceva ,acum trebuie sa plec din pacate la munca .
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
marumiha spune:
Am vizitat(Costa brava)mai precis Calella de Palafrugell- e o statiune frumoasa plina de turisti francezi si f. multi nemti.ėn acest loc se pot face scufundari se pot face plimbari cu trenul pt. a vedea si locurile apropiate acestei statiuni ,tot aici este si o gradina botanica destul de mare ,ėn rest ca peste tot la mare se merge la restaurant,la plaje ( e cu pietricele),la discoteci .Eu am stat numai o saptamėna dupa care am plecat spre Bilbao-Santander.Depinde cėt timp ai la dispozitie pt. ca daca vrei sa vizitezi si Barcelona ėti trebuie destul timp.Daca vrei sa mergi si aici ėti pot da inf.,am fost luna trecuta.
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
cris78 spune:
Noi am stat sejur de 7 nopti in Santa Susana.
In afara Barcelonei, careia noi i-am dedicat 2 zile si jumatate, am mai vizitat Girona, cu trenul, in directie opusa Barcelonei. Este un orasel f.dragut care cred ca merita vizitat; are o cetate pe ale carei ziduri se poate urca, avand o priveliste frumoasa asupra orasului, de asemenea cartierul evreiesc cu stradute inguste, piatete si biserici f. frumoase.
Spre deosebire de Barcelona, este mai lejer si aerisit, nefiind asa o inghesuiala de turisti.
De asemenea am mai facut o croaziera cu un vaporas de-a lungul coastei si am coborat la ultima statie Tossa del Mar, o statiune cu totul si cu totul deosebita, care de asemenea merita vizitata.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.
A_Iulia spune:
Ildyco, pai daca alegi circuit din ala ca vizitezi toata Spania si la sfarsit cateva zile pe Costa Brava, eu iti zic sa nu-ti faci prea mari planuri - o sa preferi sa te odihnesti putin.
In circuit te trezesti dimineata (cateodata la 6), programul e intens, ajungi in camera la hotel foarte tarziu seara, dormiti mereu in alt loc - este extrem de interesant sa vizitezi, insa este si obositor.
Asa ca ultimele zile in Costa brava o sa preferi doar sa mai vizitezi Barcelona (si aveti ce vizita acolo, ohoho) sau sa stai pe un sezlong cu un cocktail in mana sa-ti odihnesti oasele.
Eu tin minte ca m-am intors mai obosita de cat am plecat, insa mi-a placut foarte mult.
Adina + Olivia 04.03.2004
anemona spune:
Si eu ma pregatesc pentru o vacanta in Costa Brava la sf de august - inceput de septembrie o sa fiu pentru 10 zile in Santa Susana (chiar langa Calella). Am pus pe lista celor de vizitat si parcul Portaventura, care este la circa 100 km de Barcelona. Noi mergem si cu fetita de 3 ani, asa ca trebuie sa-i asiguram si ei putina distractie, dar am vazut ca si pentru adulti e fain. http://www.portaventura.es/
Ar mai fi Manastirea Montserat, care este destul de aproape de Barcelona (40-50 km)si care am inteles ca merita vizitata.
Noi vom merge cu masina, asa ca sper sa vizitam cat mai mult, ne-am propus sa mergem chiar si la Valencia, dar sa vedem daca vom avea timp. Andora ne-am mai dori sa vedem, a fost cineva? Merita? Am inteles ca la Andora poti face shoping la preturi foarte bune.
Si eu mai astept idei, chiar la distanta mai mare, ne place la nebunie sa colindam.
A_Iulia spune:
Din Andorra mi-am luat un aparat de fotografiat la vreo 200 EURO. Dupa o saptamana n-a mai mers.
Am zis ca m-am lecuit sa mai iau electronice de aiurea,dar oricum nu mi-a trecut inca.
Adina + Olivia 04.03.2004
delphin spune:
Adina, pt. aparatul tau, cred ca nu ai avut noroc. Eu am luat camera de acolo si in aparate foto, numai de acolo ma aprovizionez. totul a fost ok mereu.
In Andora, se face shoping bine cand sunt soldele si chiar si in afara sezonului, sunt preturi acceptabile fata de Fr. Parfumuri sigur! Tigari, bautura, etc.... Dar cum am mai spus fata de FR. preturile sunt bune caci nu au tva.
In Spania am fost si noi, la Parcaventura. A fost tare frumos si am fost pt. aniversarile baietilor mei, cel mai mic facea 3 ani si vorbeste si acum de parc, stie ce distractii a facut. E foarte bine organizat si pt. cei mici si pt. cei mari. Sa aveti cu voi si costume de baie, langa este si un parc aquatic. Iar bilete de intrare in parc, daca gasesti promotii pe net, nu ezita sa cumperi, sunt valabile . Eu tot voiajul l-am rezervat pe net si a fost super ok. La intrarea in parc se pot inchiria carucioare pt; cei mici, ca sa nu mai fii nevoita sa-l aduci pe al tau sau sa cari micuta in brate!5 pe zi parca, sau poate 2, nu mai stiu!
Vacanta placuta oricum, tuturor!
pozici
ildyqo spune:
merci mult pentru raspunsuri
marumiha - s-a notat: scufundarile, plimbarea cu trenuletul, gradina botanica (daca mai e timp). In barcelona avem 1 zi inclusa in excursie, in care ne plimba cu autocarul pt. a vedea ce e de vazut din mers si in rest timp liber. nu stiu cat o sa-mi ajunga. daca nu, mai sacrificam 1 zi.
cris78 - girona cu castelul si Tossa del Mar cu vaporasul. interesan. merci.
Adina Iulia - ai tu dreptate cu oboseala si cu zacutul dar eu nu pot sa zac prea mult. si nu e circuit de vizitat Spania, am 6 zile de stat in costa brava din care 1 zi barcelona, 1 andora si monserat. in rest se viziteaza tot ce se poate in drum spre spania. Am de gand sa fac candva si un circuit numai de spania. dar acum ma gandeam ca pt. 4 zile sa am ceva pregatit daca nu am stare, sau daca e ceva care nu tr. sa pierd. de asta intrebam.
anemona - Portaventura - interesant. Valencia e destul de departe ca m-ar fi tentat si pe mine. Noi mergem din 15 septembrie, pacat ca nu ne intalnim acolo. Andora oricum se face cu grupul.
delphin - s-a notat.
Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)