Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
Am reusit in sfarsit sa pun poze cu bebe la semnatura. Merci mult Deni pt. ajutor.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Andreea, sa-ti traiasca nazdravanelul ca tare e frumos si conturat! Si ce zdravan pare si maricel, foarte frumoase poze!

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Andreea_c - mai fato mai parca tu ai facut baiat .. si tre sa-ti semene.. acolo e numai baiatul lui tati... ptiu, ptiu sa nu-l deochi de frumusel... iar tu concurezi cu Anya 20 pentru cat de bine arati dupa sarcina asta...iti doresc numai bine tie si alor tai 2 baieti...

paticut 38+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Andreea e tare scumpic Raducu tau!
Diana si eu vreau sa fac botezul in tara si in principiu o sa il facem in decembrie! Eu sper ca o sa fie ok bebelina la vreo 4 luni cu zborul..

MADA 35+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Andreea, tare frumos e bebelusul tau !

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Felicitari proaspetelor mamici.
Diana2007 frumoasa povestea nasterii,si eu tot cu epidurala si a fost foarte bine...
Bubu al meu incepe sa aiba tare colici,ma apuca panica,caci Iosua a plans pana la trei luni jum,continuu...sper sa nu fie chiar ca la Iosua.Azi mi-am pierdut rabdarea si am strigat la Iosua,cred ca ma ajunge oboseala..V-am spus ca Iosua se comporta bine cu bebe,dar cand il certam vrea sa-l loveasca..
Am o intrebare pentru mamicile care au al doilea bebe?se mai da ceva de la primarie,trusoul pt. bebe?sau ceva de genul acesta?
Sanatate multa bebeilor si voua,nasteri usoare celor care asteapta marea intalnire.
Anya

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

danis, eu am un marsupiu bun, are reductor de cap pentru bebei asa mici, nu mi-e frica ca pateste bb ceva; dar cred ca ii este cald; oricum mai ies si miine cu marsupiul, si va fi o plimbare si mai lunga decit cea de azi, povestesc cum mi s-a parut ca s-a simtit bebe. Stiu cum e cu diferenta de mobilitate intre carucior si marsupiu de la Miruna - eu preferam clar marsupiul cind umblam prin magazine.
oana, se dau toate alea de la primarie, eu vreau sa merg saptamina asta sa depun dosarele pentru toti banii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna ziua de la noi . Pentu inceput felicitam toate mamicile si toti bebei si sa nu uitam si de tatici , iar apoi facem pentru viitoarele mamici sa aiba parte de acel "praf magic" prin care sa scape de travaliu in trei timpi si doua miscari . tuturor .

Noi raportam ca suntem bine , cuminti , obosita mamica pentru ca-si vegheaza puiul care se tot intoarce in patut + mulsul , dar astea nu mai inseamna nimic cand ma uit la bebe meu iar el parca stie si-mi zambeste ...

De citit din urma greu ca voi aveti o viteza la scris .... dar ne straduim macar sa rasfoim paginile ....

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Nikole, nu mai ai mult.

38+

Christian

Aurita fie-ti gura...

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

o zi buna si de la noi. Pupici pentru proaspetele mamici si pentru cele in asteptare.

Otilia, ma bucur sa citesc vesti de la tine, ma bucur ca sunteti bine si tu, si Laurentiu. Cand ai timp mai povesteste-ne de voi.

Azi am vorbit la telefon cu gabiarama si cu Simona/siminoc. Gabi e bine, Bogdan e un cuminte, iar iezisorii ceilalti stau mai mereu afara si cica sunt bronzati de zici ca au fost la mare. (cred ca sunt superbi, ei blonzi si cu ochi albastri si bronzati) Simona e si ea bine, Miruna insa are o eruptie ceva pe piele si face tratament. Desi a nascut vineri Simona luni a fost acasa. E o viteaza, stiam eu! Miruna papa la san si e cuminte.
si le asteptam pe forum.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput