Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

diversificare nu diversificare stat in fund nu stat in fund, rosi, nu rosii, suntem un grup si fiecare e cu parerea ei, fiecare copil e unic fiecare evoluaeza in felul lui, si fiecare mamica stie ce e mai bine pentru puiul ei
da Delia sta in fund, pt mine nu este o noutate mai am un copil atomic, care a cescut dupa regulan nu in fund ma devreme de 6 luni dar care sa sculat singur inainte ca eu sa vreau sa il invat, care la 7 luni se ridica singur in picoare in patut, iar doctorii imi ziceau ca sunt nebuna ca il fortez, care la 10 luni alerga singur , in timp ce dr ziceau ca, copilul "pana la un an nu calca si sa nu il pun in picioare", care la 2 ani mergea pe gheata cu patinele, , care merge pe role si se catara pe topogane uriase, in timp ce eu ma imbolnavesc de nervi iar alte mamici mi-ar taia gatul
dar asta e el asta ia fost ritmul, si de ce sa nu recunosc, miar fi placut sa am un copil linistit care sa aiba un ritm de dezvoltare "normal" sa pot sta si eu o clipa, sau sa pastrez ordinea in casa macar 1 an de la nastere, dar daca asa a fost sa fie, el sa fie sanatos, am sperat ca macar bb 2 va fi diferit dar se pare ca nu
diversificarea, am inceputo , avem deja 2 mese inlocuite si ne merge bine, am bagat si carnita , dar motivele sun medicale, din nefericire, este anemica si decat sa bag in ea vitamine si fier am preferat sa le ia natural, poate gresesc, poate nu asta nu poate hotara nimeni, a fost decizia mea si nu cred ca am facut rau
pentru preparat mancarea folosec blenderul e mai rapid, paseaza mai fin , si nu vad probleme in al folosi
mancam deocamdata tot ce e permis la varsta noastra , fara gluten deocamdata, mancare preparata special si doar pt ea, folosim la nevoie dar rar si borcanasele, si ne merge bine

nu trebuie , dupa parerea mea sa judecam pe nimeni, fiecare isi creste copilul cum vrea, cum stie si cum poate, nu cred ca e cazul vreuneia dintre noi dar sunt zeci de femei care nu si-ar permite o divesrificare ca la carte din unct de vedere financiar, si care deabia are din ce sa faca o supa pt toti cei ai casei, din care evident ii da si copilului, copil care desi traieste si creste cu fidea, galusti, biscuiti in loc de crerale, creste mare si de obicei si printre primi in clase , cei mai descvurcareti la locurile de joaca si in viata, caci e trebuie sa se descurce , si o fac ,ei nu stiu de cocoloseala ,de jucarii scumpe, de fite la imbracaminte si altele, nu spun sa ne crestem copii asa dar nici sa le judecam pe cele care o fac
fiecare are dreptul sa isi spuna pererea sa dea sfaturi sa impartaseasca din experienta ei , iar celelate ascultam si selectam ce vrem din asta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by iunita

"Martutza bine zis.....si eu la fel am incercat cu morcovul fiert si a facut kk tot morcov.......si inca nu e pregatita......cel putzin pana nu sta sg in fund nu o sa incep nimik... ii dau asa cereale seara ca am vaz ca ii place mai mult laptele.....si ceva fructe...iar supica de legume din cand in cand ca sa o obisnuiesc cu gustul i-o faca asa ca nectarul....da nici aia nu amnca tot timpul.....
asa ca incepem cu adev dupa 6 luni din sept cand nu va mai fi nici asa de cald, o pot pune in scaunelul de masa...si sa stea si ea normal sa mance...pana atunci ne jucam...invatzam sa mestecam....."

Karra80... de curiozitate..ce intelegi tu prin diversificare? Sau se imparte in diversificare "pe bune" si diversificarew de-a joaca?

Noi ne-am facut mari.. La 4 luni Iarina are 5,93kg si sa vedem cati cm marti cand mergem la vaccinul de 4 luni. In rest rade tot ca base, se taraste ca un viermisor pe enunchi si pe coate, zice amamamamamma cand e suparata sau cand se plictiseste. Nu mi-e nici rusine nici frica si nu nici nu simt ca procedez gresit si ma laud ca fetita mea papa 30 mlsuc de morcov/zi si il mananca cu "interes" ca sa nu zic ca ii place ca nu stie inca sa imi psuna. Dar ..tinand cont ca face gura maaare maaare cand vede lingurita si apoi rade...cred ca nu o fortez cu nimic.

Stiu ca dupa atata timp o sa spuneti "bine ca ai venit tu sa ne strici linistea" dar.. nu s-a schimbat nimic. De fiecare data cand am ceva de spus nu pot pt ca ... nu sunt in parametrii. Ideea unui forum e sa spuna fiecare ce are de zis fara sa ii fie teama ca o sa primeasca rosii de-un bulion.

Ma duc sa hranesc mimoza ca protesteaza.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Cred ca fiecare are dreptul sa procedeze cum vrea cu copilul lui...
Daca am chef sa ne jucam de-a diversificarea asta facem pana la 6 luni....o testez sa vad ce-i place si ce nu....
Nu cred ca treb sa-ti dau nimanui explicatii....vb ta pe forum fiecare spune ce vrea...daca e atacat sau nu....asta e....oricum poate sa zica oricine orice...eu tot voi face cum imi dicteaza instin ctul nu medicii sau mai stiu eu cine de pe forumul asta...si in primul rand cum imi dicteaza copilul meu...pt ca fiecare copii sunt unici...

Asa ca da draga mea la mine...fiind si eu si copilul meu unici se imparte in 2 diversificarea.....de joaca si pe bune.....asta daca voiai sa fii lamurita.....

Sincer nu ma intereseaza cui ii pasa sau nu.........si daca deranjeaza pe cineva ce fac eu cu copilul meu....treaba lui sa-si vada de puiul sau....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

karra , calm mami, e puiul tau tu sti cel mai bine, ai o comoara de fata dulcica foc care creste foarte bine asa cum vrea mami

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by paxela

karra , calm mami, e puiul tau tu sti cel mai bine, ai o comoara de fata dulcica foc care creste foarte bine asa cum vrea mami

Ai dreptate nu merita sa me enervez ca apare cineva si face niste afirmatii....asa in dorul lelii.....

Acuma am citit Deliutza are deja 2 mese diversificate complet?
De cand ai inceput?

Iar la faza ca sta deja in fund si in picioare stai linistita ..e mai precoce decat altii...si eu mica fiind la 7 luni am facut primii pasi...asa ca .....deci bravo ei........
Cum ai facut cu mesele?Cam cat ii dai la fiecare masa...asa in gramaj aproximativ?

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Lia, bafta la urmatorul control , multe pupe pt Bianca, si sa speram ca altul va fi diagnosticul!

sanatate si la Mariuca , sa fie bun rezultatul de la analize, si incearca sa nu te mai stresezi, asta va fi ritmul ei de crestere cum e si la Timeea care probabil va ramane codasa stupului, da ce sa-i fac, atata timp cat o vad ca da din manute si picioruse si ar merge in picioare daca ar putea o las in pace... si nici de legume nu e incantata, va fi o sclifosita in ce priveste mancarea cum eram si eu(acum nu mai sunt chiar asa)

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

am pus cateva poze incepand de aici

sunt facute cu telefonul, nu-s prea reusite, dar le-am pus ca sa nu ne uitati...

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihael@

am pus cateva poze incepand de aici

sunt facute cu telefonul, nu-s prea reusite, dar le-am pus ca sa nu ne uitati...

poze Stefania

am vazut albinuta mica si grasuta, si seamana binisor cu bunica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karra80

Ai dreptate nu merita sa me enervez ca apare cineva si face niste afirmatii....asa in dorul lelii.....

Acuma am citit Deliutza are deja 2 mese diversificate complet?
De cand ai inceput?

Iar la faza ca sta deja in fund si in picioare stai linistita ..e mai precoce decat altii...si eu mica fiind la 7 luni am facut primii pasi...asa ca .....deci bravo ei........
Cum ai facut cu mesele?Cam cat ii dai la fiecare masa...asa in gramaj aproximativ?

Luna 5

pai am inceput pe la 3 luni jumate cred, cu fructe, repectiv mar copt, am mers o sapt si am bagat morcovelul fiert care nu iaa placut prae mult, am incercat varianta de morcov si albitura, din nou nu prea incantata si apoi am testat dovlecel, asta ia placut asa ca am inceput si am bagat in el morcov, si asa a acceptat, initiasl ii puneam in piureul de legume si laptic, si ddupa copletam cu bibe de lapte
treptat in marul copt am adaugat nectarina, si cereale de orez, apoi am renuntat la coptul marului
acum papa cam asa:
ora 7-8 120-150 laptic
10-11 120-150 fructe
14 - 120-150 piureut de legume cu carnita sau uneori in functie de toane 40-60 de piure si restul lapte
20 -120-150laptic si uneori dar nu mereu la 23 alt lapticmaxim 100

la fructe mancam cam asa
mar, para, pruna, nectarina, banana astea i le mixez cate 2 sau 3 la o masa iar cantitatea in blender iese maxim 200 din care ea papa cat vrea
carnita ii pun cam o ligurita la cantitate fiarta separat de legume, deocamdata pui , si de sapt viitoare vom testa si vita, cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

[/quote]

[/quote]

io n-am nimica cu socrela dar parca nici sa semene fata cu ea n-as vrea, asa ca sper ca ti s-a parut

as prefera sa semene cu bunica asta, adica mama mea...

poze Stefania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihael@

[/quote]

io n-am nimica cu socrela dar parca nici sa semene fata cu ea n-as vrea, asa ca sper ca ti s-a parut

as prefera sa semene cu bunica asta, adica mama mea...

poze Stefania

[/quote]

ei bine cu bunica cealalta nu prea vad asemnare dar m-am decis seamana cu tati, asta sa nu mai zic ca cu soacra

Mergi la inceput