Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Laina
pfuai, nu mai pot!!...de cand i-am facut vaccinul e matzaita mereu-mereu, de mancat mananca aiurea de tot.. ia vreo 60-70 ml lapte dupa care incepe circul de pe lume, plange, se agita cu el in gura, iar cand ii dau ceai se linisteste ca prin farmec! fir-ar ea de treaba!! in brate e bine, dar nu mereu, jos in nici un caz nu e bine....uuff...!!
si urmatoarei persoane care-mi iese in cale si imi spune "ai rabdare" ii iau gatul!!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
Laina, ai rabdare
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Laina spune:
roxi
am facut vaccinul joi. faza dura e ca la unele mese papa si 130 ml, deci....ea stie ce are. febra nu face, la plimbare doarme de bubuie....imi vine s-o las afara, ca acolo e bine!...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
karla32 spune:
va pup!
sunt data peste cap! am o stare idioata de sambata. nu stiu ce e cu mine.bocesc aproape continuu, nu pot sa mananc si in consecinta nici lapte nu prea mai am. ma scoate din minti si ideea ca de poimaine ma duc la serviciu. parca timpul trece prea repede. Luca e o minune de copil si simt ca innebunesc ca va ramane pe maini straine, ca eu o sa vin obosita si nu o sa ma mai pot bucura de nazdravaniile lui...

nici nu stiu ce sa mai zic. daca mai scriu nu o sa fac altceva decat sa ma vait si nu cred ca aveti nevoie de asta. poate imi revin mai tarziu...
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
anaanamaria spune:
salut
LA MULTI ANI
Bebe de Ramiha
Cristina - Jaana
Bianca Maria - Carla_lia
Catalina Teodora - Anaalina
ANA MAMICITA DE
PRINTESA
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">MIRIAM
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">POVESTEA NASTERII
radcarmen spune:
Raluca te inteleg foarte bine pentru ca tot asa as fi si eu sa trebuiasca sa imi las copilasul si sa ma intorc la serviciu. Eu l-am lasat cateva ore cu soacra-mea cat am mers la cumparaturi si am stat ca pe ace, cu toate ca soacra-mea il iubeste enorm si are grija de el ca de ochii din cap. Dar asta e. Cu siguranta nu te duci de bunavoie ci mai mult de nevoie. Ce nu face omul pentru banii astia, si tu sigur ti-ai facut calculele si esti oarecum fortata de imprejurari.
Cu siguranta ca oricat de obosita vei veni acasa cand iti vei vedea puiul o sa iti treaca oboseala si vei fi toata un zambet si vei uita de toate.
UIte un pupic de la noi
si cu toate ca iti este greu nu mai fi suparata ca se supara si Luca.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
paxela spune:
raluca
, este o etapa noua, este normal sa fi ingrijorata, sa iti fie teama, sa iti pui zeci de intrebari , mai devreme sau mai tarziu toate ajungem la pasul asta, la tine a fost sa fie mai devreme, dar tot pentru comoara ta o faci, pentru ca lui sa ii fie bine, va fi greu prima saptamana dar incet incet te vei obisnui, incearca sa te adun sa iti revi iar clipele petrecute cu tine sa ii fie vesele, chiar si putine ele sunt totul pentru puiul tau
ai observat ca de obicei copii iubesc mai mult taticii
, ei sunt cei care pleaca dimineata, vin seara sau dupamasa, si acorda cateva ore, minute de atentie, dar, atentie, dragoste, joaca, cateva vorbe, ehee ei sunt centrul universului, nu impun un program, nu obliga la somn, nu indoapa cu mancare, nu interzic toata ziua cate ceva, nu prea impun reguli, iar pt copil asta e important joaca, fericirea, atentia, chiar daca in relitate este doar putina in timp , ei nu percep asta
asa ca mergi linistita la serviciu , daca teai asigurat ca copilul este in siguranta si iubit si in lipsa ta. iar cand ajungi acasa bucurativa impreuna de timpul pretios petrecut impreuna, tot cea mai buna mamica vei ramane
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
RaisaFudulu spune:
Salutare mamici si bebelasi
Ne-am intors si noi pentru 2 zile la vaccin, maine plecam pentru ca fata nu a dormit aproape deloc azi noapte.....acum vad ca se prezinta binisor dupa vacin ....om vedea mai incolo
Multumim pentru felicitari Ela
Karla32 imipare rau ca trebuie sa te intorci la serviciu....dar daca trebuie neaparat trebuie sa te mobilizezi si sa fii puternica....toate o sa fim alaturi de tine
Mi-ati lipsit enorm....copilasii au crescu care mai de care mai frumusel si am vazut ca au mai ramas baietei liberi si pentru fetita mea![]()
![]()
Noi suntem bine...creste putin dar sigur...avem de abia 5.900 la 4 luni dar asta este vrem sa fim fotomodele pana la sfarsit.....mancam lapte maxim 160 ml....in cele mai bune situatii..in generam 120 ml...si asta la 4 ore adica 5 mese.....am inceput cu suculet de mar, morcov si portocala si e ok am ajuns la 60 ml pe care nu il mancam tot mereu....dar asta este.........nu stiu ce sa fac cu diversificarea daca sa incep sau nu..
Cred ca acest lucru s+a tot discutat pe forum dar daca noi am fost plecate am pierdut...o sa citesc din urma si poate gasesc ceva...
Sa aveti mare grija de puii vostrii ca sunt cu adevarat minuni pentru parinti si simti intradevar ca esti implinit.....mie imi dau lacrimile la fiecare sunet nou...ras in hohot (de curand) sau strambatura...v-am cam polictisit dar mai revin![]()
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
carla_lia spune:
Sal.
Am venit si noi de la vaccin si control. Dr. e in concediu si chiar imi pare rau ca aveam multe sa-l intreb. Asa ca va intreb pe voi![]()
Sunt speriata rau ca de vreo 2 sapt, i s-a depigmentat piele pe picioaruse. La un piciorus e spre interior(unde se strange pampersul)si e mai extins si la celalalt picior spre exterior, la genunchi (este de dim. unei prune). Asistenta mi-a zis ca e de la caldura si pampers. Oricum la ora 3 mi-am facut programare la dermatolog. Sper sa n-aiba nimic. Sunt speriata ca socru' are vitiligo si am citit pe net ca ar putea fi ereditar
Doamne fereste!! Acum, daca e de la caldura/pampers, ar tb sa aiba si alti copii, iar eu n-am mai vazut si nici n-am mai auzit. Asa ca va intreb: Voi ati auzit de depigmentarea pielii de la caldura?
Laina si Bianca de cateva zile e ff. matzaita si nu prea mananca si nu e de la vaccin, noi abia azi l-am facut. Cred ca s-au saturat si ei de atata caldura.
Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007
Alte poze
Ticker
CATEVA POZE NOI
anaanamaria spune:
carla_lia PRINTESA MEA nu a facut decat niste bube de la caldura dar multe ,mari si aspre.
Pupam FALCUTE, BOTIC SI OCHISORI FRUMOSI de BIANCA MARIA
Mihael@ spune:
Karla, iti inteleg supararea dar o sa vezi ca o sa ai energie si pentru bebe, o sa-ti treaca ca prin farmec oboseala cand vii acasa
de la noi ca sa-ti revii si 

Eu mi-am luat de dimineata o lectie de diversificari de la o tipa cu o fetita de 2 ani si una de 3 luni... ca ea a diversificat-o pe cea mare cu tocanita de cartofi ca oricum nu mananca copilul legumele alea fierte fara gust, ca dr. sunt exagerati, mai ales dr. x la care i-am zis eu ca merg si ca daca te iei dupa ei obtii un copil sensibil si sclifosit la mancare...
eu am lasat-o in apele ei, n-am contrazis-o ca am vazut-o tare vehementa... nu sunt eu experta in ale diversificarii dar stiu sigur ca n-o sa incep cu tocanita de cartofi![]()
sa stiti ca am baut si eu o bere fara alcool aseara si cred ca are efect, m-am trezit cu sanii tari ca pe vremuri
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania