Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
paxela spune:
mai iar incepeti? cne a venit primul, cina a venit ultimul, cine vb aiurea , cine foloseste tonuri aiurea, ati lasto pe absoluta si ati inceput cu iunita
gataaaaa
e un forum , suntem multe toate am intrat in grupul asta am fost acceptate si nu cred ca conteaza asa mult cine a venit prima si cine ultima
haideti sa lasam hormonii la o parte si sa raspundem cu calm fara sa mai judecam
, la urma urmei ce imi pasa mie ce zice unul sau altul? nu imi convine ignor , ce imi repara cineva ziua sau primesc prima de nervi
, asa ca hai sa ne bucuram de puiutii nostri sa dam sfaturi ce stim si cand stim sa punem intrebari si s gasim rasunsuri, si sa lasam discutiile interminabile care e mai tare si care nu
, mame suntem toate si toate suntem cele mai bune mame
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
paxela spune:
astept rosiile ....... vreau salata

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by paxelaquote:
Originally posted by karra80
Alexa multam de raspunsuri...ce mi-ar place sa pape si pitica mea ca si Deliutza ta.....asta e cum ai zis si tu fiecare copil e unic...
Carminade
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
poate bb 2, la noi doar reteta asta a mers, ca fimiu .... nu mananca cat ea nici acum, si uitel e mare , slab intradevar dar activ, oricat ati fi de disperati ca nu papa , mult calm, nu o fortati si nu o lasti sa simta disperarea voastra, fimiu ajunsese sa isi faca sila si sa vomite daca il obligam sa pape
, si a trait mult timp cu 1 bibe de lapte pe zi,cine ii vede se intreaba daca sunt ai mei amandoi, vorba lui mama, bine ca macar fita e mai grasa ca te lua protectia copilului ca nu ii hranesti si ii ti nemancati
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si

ce m-a distrat mama ta!nu ai somn, paxela?
Carla_lia, imi pare rau si sper sa nu fie totusi ceva grav dupa ce consulti dermatologul

Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)poze Stefania
roxanici spune:
Doamnelor...am fost putin mai aeriana zilele astea si ce vad acu.... va luati la contrazis? ce-am zis io....nu va mai fac capitole noi si nu mai aveti unde va intepa.
Mie mi-a placut motto-ul unei mamici de pe la ian-feb daca nu ma insel si zicea ceva de genul "Io fac asa, voi nu trebuie sa faceti ca mine", nu ca are dreptate?!, ia sa faca fiecare cum vrea si ii zice mintea si inima. Fara discutii aiurea pe aici.
Eu una citesc tot ce scrieti indiferent ca am de gand sa fac ca voi sau nu, la randul meu va zic gandurile mele si nu ma astept sa ma trageti pe roata daca nu va convine. Ma astept sa fim suficient de mature sa discernem ceea ce e bun ptr copilu nostru din noianu de informatii pe care il primim.
Fiti atente...PLEC LA MAMA!!! si cand ma intorc....sa nu imi citeasca ochii despre discutii rautacioase sau suparari....
Mai bine ajutati pe Soso cu un gand bun.
Carla_lia sa dea DD sa nu fie vitiligo, nu stiu ce sa zic, acum am citit prima oara despre afectiunea asta.
Am uitat sa zic...am vazut multe poze cu multi bebei foarte frumosi. Mi-i drag de toti in frunte cu Remus care nu e in stupul nostru inca. Am vazut si o creata mica printre poze dar nu stiu a cui e...Adelyna e a ta??
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madybulancea spune:
Buna dimineata....ce mai faceti fetelor???offf....nu va mai certati si suparati k pana la urma fiecare dintre noi isi cresc copii cum credem ca e mai bine...noi venim aici ne spunem probl si apoi dak ne convin sfaturile bine,dak nu iarasi bine...fiecare are dreptul la opinie!!!
As vrea sa intru mai des dar niciodata nu apuc sa si scriu...mereu citesc dar cand sa scriu mereu se iveste cate ceva!!!
Noi am trecut de zilele proaste,adik papam cevca mai bine...si eu cred ca bb are ceva probl cu refluxul pt ca dak nu il tin in brate si f inclinat mereu imi da afara f mult...vreau sa ajung si eu sa ii fac un ecograf...si bb meu este anemic si ii dau fier si vitamine,sper sa il ajute cu ceva!!!
Martutza
Paxela
Un gand bbun pentru sonia!!![rugaciune]
Poze Razvanelu
Laina spune:
mady. si Antonia are o usoara anemie, si eu bag in ea la fier si vitamine. eu zic ca o ajuta, in sensul ca e mai vioaie, mai alerta. de mancat, azi parca a papat mai bine pana acum, de fiecare data a luat 100 ml fara probleme.
Voi cum mai stati cu mancatul? s-a mai dat pe brazda razvanu'?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
elpower spune:
La multe luni si multi ani tuturor bebeilor care cresc azi cu inca o luna!
4 luni implinesc azi:

Noemi Antonia
de Adelyna!
Vlad
de Magdalena76!
Mihai
Riloasa!
Denis Mihai
Annmary77!
Sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
doina.todor spune:
Buna dimineata fetele! Va invit la o cafea, ceai sau altceva ce preferati fiecare. 
Nu ma bag in polemici ca nu prea sunt buna la asa ceva, dar daca nu va suparati pot sa spun doar ca fiecare mamica isi creste copilasul asa cum crede ca e mai bine si de aici rezulta diversitatea de caractere si personalitati in cazul nostru suntem la faza cu diversificarea si deci fiecare copilas va dezvolta anumite preferinte in functie de ce ii dam noi dar si ce ii place lui mai mult. Mai tarziu ne vom confrunta cu probleme de educatie si comportament si ne vom descurca si acolo fiecare in felul ei si va fi bine. Asa ca eu cred ca sunt bune "dezbaterile" pe probleme chiar daca sunt in contradictoriu ca asa ne vom face fiecare dintre noi o parere personala si vom actiona in consecinta. Eu sunt convinsa ca Fiecare mamica care isi iubeste copilul asa cum ii iubim noi pe ai nostrii face bine cum face. Sper ca nu m-am bagat ca musca in lapte dar vroiam sa spun si eu ceva
. Scuze daca va supar nu aceasta e intentia mea 
P.S. Nu ma refeream la Tocana de cartofi sau altele de genul asta vorbrsc de mame constiente (cum suntem noi) de faptul ca bebeii sunt niste oameni in formare nu gata formati.
Va pup si sa stiti ca si Radu al meu e un flacau frumos ( zise cioara despre puiul ei
)
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
elpower spune:
O intrebare: Cum stiti ca are bb anemie? Ati facut analize de sange? Ca eu ii dau doar Vitamina C sa ii cresc imuniatea si sa aiba pofta de mancare. Dar asta o dau de capul meu. Ca dupa doctora asta, pana acum trebuia sa fi mancat de toate. Adica si fructe si supica si carnita. 
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Laina spune:
Ela, da, i-am facut analize la sange, i-a luat un pic din degetel si a facut analize: hemoleucograma cu formula leucocitelor. BB-ii cu anemie nici nu mananca bine, nici nu asimileaza cine stie ce...si e bine ca amluat-o acu, de mica, se poate coreca acum foarte usor. I-a dat Ferrum-Haussman, picaturi, pe are i le dau in lingurita, diluate cu putin ceai.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia

de