Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Vin si eu cu chef de cearta si te intreb Iunita, ce e gresit in a vari copilului o tzaca in gura la 3 noaptea, in conditiile in care in camera se fac 30-32 de grade peste noapte pt ca nu dormim cu AC deschis si nici geamul nu-l pot lasa deschis peste noapte ca se sperie de zgomote? Mai bine copil deshidratat ca se gasesc unii medici destepti care zic sa dam copilului ceai peste noapte ca poate avem noroc si renunta la masa/mesele de noapte? Si daca nu-ti mananca pe zi din cauza caldurii, nu-i dai nici noaptea pe la trei o tzaca in gura?

Gata! M-am descarcat! Ca stiu sigur ca chestia asta a fost la adresa mea pt ca eu i-am raspuns asa Lainei cand a intrebat daca sa dea sau nu lapte peste noapte copilului.

Imi pare rau ca incepe judecarea celorlate, dar nu cred ca se ascunde cineva dupa deget cu diversificarea. Eu una recunosc, sunt doar derutata. Atat! Nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa ii fie bine si nu am idee ce medic sa mai cred. La asta ma refeream, nu la altceva. Suntem aici sa ne incurajam una pe alta, nu sa ne demoralizam sau cel putin asa sper eu. Daca eu sunt la primul copil si nu stiu ce sa-i fac sa-i fie bine, de ce sa nu intreb aici fara sa-mi fie teama ca voi fi judecata? De fapt, chiar daca sunt, se gasesc suficiente mamici care sa trateze postarile mele, cel putin, exact ca ceea ce sunt: temeri si indoieli. Nicidecum ascuns dupa deget.

Gata! Am incheiat! Sper sa fie ultimul meu post de genul asta, dar nu garantez pt ca acum sunt in faza certareata rau .

fetele.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna seara stup,

Aparui si eu prin zona ca de citit citesc dar sunt lenesa cu scrisul si ma tot chinui si eu de ceva timp dar nu imi iese asa ca sunt nevoita sa va cer ajutorul.

CUM ATI PUS DUPA CE SCRIETI MESAJUL ADRESA DE ALBUM,ca eu sunt tare si nu reusesc si ma schinui de ceva luni!!!!!!!!!!!!!

Si daca tot am intrat sa dam si noi raportul: nu vrem sa ne intoarcem pe burtica ,masa de pranz am inlocuit-o cu mar cu biscuite sau piesica cu biscuite,suculetul ne place si il bem tot si noi vrem sa stam in fundulet dar mie imi este frica sa nu pateasca ceva la coloana asa ca nu o las ,de dormit dormim de la 21.30-22 max. pana la 4 cand papam .

O intrebare pt fatele din BRASOV:a-ti gasit biscuiti fara gluten?? stiam ca sunt in Selgros dar am fost si am inteles ca nu mai primesc si deabia acum am primit un sfat sa ii dau cereale cu fructe in loc de biscuiti.
Noi supita inca nu papam pt ca nu stiu cum sa o fac,ii pasez legumele sau o strecor?? sunt toanta rau insa mai bine intreb decat sa tot stau sa ma stresez.

M-am uitat ce au crescut bebelusii si ce frumosi sunt si de aceea vreau sa va arat si eu printesa mea.

ditu si Brianna(03.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cu cearta asta am si uitat...

Carla_lia iti tin pumnii si mamica disperata. Sper sa nu fie grav.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

elpower, dai fetei lapte si noaptea, ca sa fie rau in asta, nimic in afara de programul tau dat peste cap, dai copilului ce vrea si cand vrea
silviu si la 2 ani manca bibe noaptea, pt ca zia era in greva foamei si doar in somn il pacaleam
cat despre diversificare, fao cand simti tu ca esti gata in primul rand, si apoi cand consideri ca este si ea pregatita, in primul rand cand e sanatoasa, nu in preajma vaccinelor, si nu in perioade de schimbari, mutari, concedii , inarmeazate cu rabdare , servetele babetele detergent si putere de munca, si cand te hotarasi incepe cu ce simti tu ca e bine sau ascula sfatul doctorului Theei, intrun forum e normal sa existe mai multe pareri asa ca sfatul meu... mai bine doctorul , daca nu ai incredere schimba-l
si inca ceva in general diversificarea nu tine atat de varsta copilului , cat si de sanatatea si kg lui

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

\Ella nu te stresa...faci cum crezi ca e bine...da-i inainte.....

Si pe mine ce m-a deranjat e ca desi ne spunem ofurirle de mult timp taman acum a aparut cineva....care sa ne gaseasca nod in papura......mai ales ca noi ne stim multe de la inceputul odiseei...cee ce nu prea pot spune despre Iunita de exemplu.....care daca nu gresesc scrie doar de cand s-a nascut micutza ei.....M-a enervat tonul ironic...pe care l-am mai simtit l-a ea mai demult intr-o postare cand era vb de mamici care alpteaza vs cele care numai alpteaza.....tot la fel a fost si atunci...numai retzin exact pt cine a avut un raspuns mai dur....
In fine poate exageram noi...si asta e felul ei.....

Theuca acuma am vaz pozele mortala.....face niste mutritze......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Carla eu ti-as recomanda pe dr. Catalin Popescu (Medsana Cotroceni si Spitalul Coltea) mai tanar dar fasnet sau dr. Iosif Smaranda (fost Spitalul Colentina, actual Policlinica Morarilor) mai in varsta, buna dar mai rigida.

Tzuna tinem pumnii pentru Mariuca sa fie totul bine si sa inceapa sa pape cum trebuie si sa ia in greutate.

Eu am in continuare probleme cu Mariuca mea care nu vrea sub nici o forma sa manance cum trebuie. Max 600 ml pe zi dar are zile in care papa si 500 ml pe zi. Si se vede ca de unde lua cum trebuie in greutate acum cam stagneaza. Sper totusi sa nu ajung cu ea la analize.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Alexa multam de raspunsuri...ce mi-ar place sa pape si pitica mea ca si Deliutza ta.....asta e cum ai zis si tu fiecare copil e unic...

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Val noi ar treb sa papam undeva la 800-900ml zi si ea daca ajunge la 600ml e bine...cateodata si 760 dar asta in cazuri happy.....asa ca nu te mai stresa...isi i-a cat are nev ca doar nu o sta sa moara de foame

Luna 5

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karra80

Alexa multam de raspunsuri...ce mi-ar place sa pape si pitica mea ca si Deliutza ta.....asta e cum ai zis si tu fiecare copil e unic...

Luna 5

poate bb 2, la noi doar reteta asta a mers, ca fimiu .... nu mananca cat ea nici acum, si uitel e mare , slab intradevar dar activ, oricat ati fi de disperati ca nu papa , mult calm, nu o fortati si nu o lasti sa simta disperarea voastra, fimiu ajunsese sa isi faca sila si sa vomite daca il obligam sa pape, si a trait mult timp cu 1 bibe de lapte pe zi,cine ii vede se intreaba daca sunt ai mei amandoi, vorba lui mama, bine ca macar fita e mai grasa ca te lua protectia copilului ca nu ii hranesti si ii ti nemancati

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karra80

Val noi ar treb sa papam undeva la 800-900ml zi si ea daca ajunge la 600ml e bine...cateodata si 760 dar asta in cazuri happy.....asa ca nu te mai stresa...isi i-a cat are nev ca doar nu o sta sa moara de foame

Luna 5

pai daca stai sa calculezi atat papa si Delia 150*4 fac 600 maxim 700 daca are si masa 5 dar aia e rara, si ea nu papa zilnic 150 oscileaza ala e maximul

Mergi la inceput