mamici din TELEORMAN sunteti active?(3)
Raspunsuri - Pagina 5

Dory232002 spune:
Ahaa, deci se poate si fara spaga sa-ti faci treaba , dar se pare ca nu aici in Ro , rusinicaaaa.

violetamaria spune:
da doina in privinta la spaga eu consider ca noi populatia suntem de vina
nu suntem documentati si nu ne cunoastem drepturile asta fiind repercursiune din trecut bun ,dar nici nu vrem sa deschidem ochii nici acum
tot cu "saru' mina" d-nul doctor mergem si ii mai dam si mita pe deasupra
noi trebuie sa ne impunem si atunci vor ceda ei
asta este parerea mea si eu oricum am invatat asta de mult

danielac spune:
fetelor, va multumesc pentru urari!
am zugravit si joi plec din nou spre BV cu prima transa de mobila, acum fac colete... saci,... sunt in depresie!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

doinabita spune:
Violeta , ai dreptate, dar pana se dezvata si doctorii...daca nu dam...nu iti dau nici un calmant...
Daniela, spor la impachetat, cu calm caci o sa fie frumos dupa ce termini si atunci o sa te odihnesti!!!
Offff se anunta calduri mari iar...
Hai sa bem o cafeluta si apoi vedem ce mai facem!!!
Doina Bita

violetamaria spune:
ce faci daniela ai intrat in disperare doar din atit stai calma, sa vezi ce frumos este la bv racorica, are curat ,peisaj super aici simti ca traiesti
sa iti pui repede net la ap din bv ca sa putem vorbi
spune-mi si mie cu cit ai vindut ap . din alex si unde era ma intereseaza sa vad preturile ap de acolo

Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by violetamaria
doina
dory
va pup pe toate
Si eu va

Nu avem nici o noutate in afara faptului ca maine duc fata la tara si o las acolo toata saptamana viitoare, vom merge sa o luam vinerea viitoare , urmand ca sambata sa mergem la o nunta, acolo la tara, iar duminica ne intoarcem cu totii acasa.

Dory232002 spune:
Neata fetelor,in dimineata asta va invit eu la o cafeluta.
Eu acum astept sa se trezeasca Alexa ca pe la maxim 9 vine fratele meu sa plecam, off, deja parca ma simt aiurea ca o las acolo si nu o sa o mai vad pana vinerea viitoare , parca am un gol in stomac,dar nu am ce face, cel putin stiu ca o las in siguranta cu ai mei.
Va pup, ne auzim diseara.

doinabita spune:
Dorry, multumesc pentru cafeluta!Nici la mine nu sunt noutati...si e o caldura afara, de dimineata!!!Merg sa termin cafeaua si apoi vad ce mai fac!la toate va trimit pupici!
Doina Bita