Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

STEFANIA nu te mai da atat in barci ca arati bine..acum am vazut poza ...apropo de poze tot vroiam sa te intreb ceva...la nunta ai avut un par "bestial" ..tot asa lung il ai??

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by dana vio

Raportez 2kg in plus
Deocamdata sunt in asteptarea TT si ptr ca sunt nascuta in iulie am beneficiat si de programul guvernului cu sanatatea si am fost si mi-am facut si niste analize (sange si sumar de urina). Nu strica.
Am o intrebare ptr fetele mai avansate (in varsta sarcinii, adica!): eu am uter retrovers si placenta este pozitionata undeva in fata, spre abdomen si BB este foarte jos. N-am probleme cu colul, am "beneficiat" si de un tuseu vaginal cu aceasta ocazie. Intrebarea mea este alta: eu il simt pe BB mai ales dimineata cand isi schimba pozitia, ca "ceva" foarte tare in burtica, daca pun mana il simt efectiv cat este de mare, il simt cum se intoarce! Voi ati experimentat asa ceva?
Cand loveste il simt mai rar, tocmai din cauza pozitiei.
In rest, toate bune!

dana vio 18+

Uterul retrovers este fara nici o importanta, oricum pozitia lui se schimba in timpul sarcinii (se ridica). Am si eu si de aia stiu... Probabil ca e normal, il vei simti mai tare, nu te teme, ai abia 18 saptamani si esti la prima sarcina, atunci inca nu se simte asa bine. Mai vorbim peste doua saptamani! :-))

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

da, dar s-a rarit f. tare...cred ca pierd din calciu...sau il papa bebitza....las' sa pape sa fie ea grasunica..ca de par eu i-am spus lu tati ca ma tund ca sa aiba bb calciu si a zis ca-mi da bataie...cica bea mai mult laptici si ia calciu supliment, dar de parul meu sa nu te atigi...e indragostit(de el)

cat depre dormitul pe spate dr. mi-a zis ca nu sunt probleme cica poti sa stai cum vrei (chiar si pe burta daca mai pot ..ceea ce nu mai pot...)ca el are camera lui si nu-l deranjeaza cu nimic... eu oricum incerc sa evit...cat pot ..desi pe bb o simt mai des cand stau intinsa pe pe spate..imi place... dar imi face impresia ca nu-i convine si ma intorc pe o parte...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

a am uitat sa-ti multumesc de compliment(da unde vezi tu ca arat bine?...sunt toata umflata...)
eu ma simt ca pinguinul...si merg ca ratusca...defapt cred ca toate avem aceleasi simtome..asta e...ma resemnez ca n-am incotro...si cu bb si cu...nu se poate...

stefy & tot foto

Mergi la inceput

ADINA
ANDREB LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI RERICIRE SA VA ADUCA BEBE!! SARCINA USOARA IN CONTINUARE!!

Mergi la inceput

STEF mi se pare normal sa nu te atingi de parul lui tati...e super sa-ti pui ceva rosu la mana....mama l-a avut ca al tau si dupa nastere i-a cazut din cauza mea(zice ea)

Mergi la inceput

STEF..sa sti ca eu fac baie cu cateva ratuste..imi plac mult sunt frumoase si haioase ..asa ca stai linistita

Mergi la inceput

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina, pai nu am urmat/ urmam aceeasi Scoala a Parintilor ? adica cea de pe DespreCopii ?? vad ca suntem inscrise amandoua in acelasi an- adica in 2003. Am auzit asta si la Scoala Parintilor de la Maternitate- dar aici am invatat infinit mai multe lucruri!!!
Nu am primit sfaturi de la nimeni altcineva (spre ex. din fam.), pana si cele de la dr. pediatru deja erau multe cunoscute. Ai o problema, aici gasesti aproape orice raspuns...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Stef, stiu ca e voie sa dorm pe spate. Problema e ca mi se face ingrozitor de rau, imi vine sa vomit, ma ameteste complet, nu mai pot respira si incep sa produc asa o sudoare rece... De aia nu vreau sa mai dorm pe spate. Daca dorm pe partea stanga nu-i nici o problema...

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput