Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 18
anacami spune:
uitati-va www.pali.it/products.php?id=166&ct=5&pr=0&fi=0" target="_blank"> aici
Un patut costa numai vreo 20 mil (daca nu ma insel)...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
..CAMI ..nu am fost si acolo unde zici tu mi-au placut multe de acolo..cel care mi-a placut mie este de la babydesign...se numeste "caprice"...si apoi am vazut dormitorul "coccolino" exact asa ii spun eu flacaului meu si mi-a picat pe el..asta e patut si o comoda vreo 50 mil...
STEFANIA..si mie mi-ati lipsit mult .
..tocmai mi-a trimis poze o prietena de-a mea care are 30 de saptamani si a luat 16 kg (fata de 10 kg ale mele) si are burtica super mica fata de a mea si e diferenta intre noi de 2 saptamani si cateva zile..mie mi-e frica ca a mea e prea mare toata lumea ii spune chestia asta si ei ii e frica ca o are prea mica...
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Neata si de la mine !!!!!!!! O noua sapt. ...
cami - mai e un picut pana plecam ... am inceput eu mai devreme pregatirile ca sa mi se pare ca trece timpul mai repede . Am sa trimit pozele direct in mail ... ca sa nu mai fie probleme ...
stefi - cand plecati voi? Si ce drum faceti (in Ro ma intereseaza)?
bb - trezireeeeeeeeeeeaaaa !!!!!!! Hai cu sarmalele de la nunta ...
Petronela
LA MULTI ANI, AndreB !!!!!! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca !!!!!!!
noi de azi mai avem doar sase zile...ce mult mai e.....si mi-a fost frica cu avionul asa ca....va fi greu...da tb...faza ca eu vreau in vacanta dar sa scutesc tot drumul asta nustiu cum sa fac(m-as putea teletransporta?)...2000 si... de km..cat despre traseu habar n-am ca noi nu suntem soferi....nu pot sa te ajut...si imi pare rau....
mi de scuze ca nu ti-am spus ca vazusem pozele si ieri...esti superba... idem anacami..doar ca eu nu ma prea pricep la cuvinte
parintii nostri nu isi mai incap in pene de bucurosi...vor sa-si vada mai repede nepoata...dar deocamdata nu pot sa le arat decat burticul
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
anacami spune:
RGE, uite www.pali.it/products.php?id=166&ct=5&pr=674&fi=0" target="_blank"> aici
Cred ca este aceeasi, nu? probabil ca pe asta o importa, nu o produc ei..
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
slimatei spune:
roxana lasi prostiile?...sau tb sa incep si eu cu........eu ca am luat 12 kg...?si nu am decat 21 de sap si nici ale implinite....ce sa mai zic , apropo..ai vazut poza care am trimis-o pe email comum sunt cat o milka mare tare...ce eram eu un pic plinuta...
stefy & tot foto
slimatei spune:
apropo de poze mi-e nu-mi arata cele de la semnatura...nu mi le deschide..toate albumele..ala cu stefy..mi la sters cineva..e posibil? sau daca sunt pe alta adrese de email nu mi le deschide ca sunt private cum a patit Petro... ma lamureste cineva?
stefy & tot foto
dana vio spune:
Raportez 2kg in plus
Deocamdata sunt in asteptarea TT si ptr ca sunt nascuta in iulie am beneficiat si de programul guvernului cu sanatatea si am fost si mi-am facut si niste analize (sange si sumar de urina). Nu strica.
Am o intrebare ptr fetele mai avansate (in varsta sarcinii, adica!): eu am uter retrovers si placenta este pozitionata undeva in fata, spre abdomen si BB este foarte jos. N-am probleme cu colul, am "beneficiat" si de un tuseu vaginal cu aceasta ocazie. Intrebarea mea este alta: eu il simt pe BB mai ales dimineata cand isi schimba pozitia, ca "ceva" foarte tare in burtica, daca pun mana il simt efectiv cat este de mare, il simt cum se intoarce! Voi ati experimentat asa ceva?
Cand loveste il simt mai rar, tocmai din cauza pozitiei.
In rest, toate bune!
dana vio 18+
RGE spune:
..da Cami posibil...am vazut aceeasi chestie la baby design daca mergi la ei un patut e vreo 8-9 mil si in alte magazine le gasesti la 15-20..oricum nu ne grabim..momentan "incercam" sa strangem bani...plus ca noua ne trebuie o anumita dimensiune la patut ca altfel nu intra langa patul nostru..o alta alternativa ar fi sa mutam patul nostru in balcon si dormitorul sa-l las pt fi'miu si pt fi'mea(iepurina)....eu am ceva la cap de cand sunt gravida cu ursuletii...am acasa o colectei intreaga ne-a cumparat tati de la cel mai mic la cel mai mare(care e cat mine)..am gasit modelul la lumanari care sunt tot cu ursuleti normal si invitatiile le fac sub forma de fata de ursulet..nu va mai spun de hainele lu' fimiu jumatate sunt cu ursuleti si jumatate cu iepurasi(sa o cunoasca de mic pe sor'sa)
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
adinag spune:
Buna dimineata,
Cami, e clar ca despre alea cu labute e vorba...
Stefi, da, este vorba despre dormitul pe spate...
Darleena, pai se spune ca ii trebuie corpului burtii 9 luni sa creasca si 9 sa-si revina. Nu este realistic sa te astepti ca dupa o luna sa dispara burta. La prietena mea a durat un an, dupa care arata insa exact ca inainte... La mine a durat mai mult, dar aratam dupa mai bine chiar ca inainte. Depinde si daca ai vergeturi sau nu, unde le ai etc... Intr-o luna nu-ti trece, fii realista!
Kiva, eu mereu am secretii, zic ca nu-i cazul sa-ti faci griji, dar decat sa stai asa cu frica, du-te la doctor!
Cami, acum te-am citit si vad ca iar mi-ai luat vorbele din gura (cu cele 9 luni) :-)
ellis, bine ai revenit!
Roxana, hai ca are dreptate taticul cu patutul, mi se pare chiar exagerat de scump... Acum am citit ca e pentru un dormitor intreg. Asa mai merge!
Si nu-ti fa griji, nu exista burtica prea mica sau prea mare... Prietena mea (a nascut acum doua zile), a avut cea mai mare burtica pe care-am vazut-o eu vreodata, imensa (a ta, dupa poze, comparata cu a ei in luna respectiva, e micuta, micuta). SI a nascut cu o zi dupa DPN un baietel sanatos cu 52 cm si 3,650kg, deci masuri ideale!
OK, hai ca am si eu ceva treaba, va pup
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
LA MULTI ANI, AndreB!!! Multa sanatate si sarcina si nastere usoare, si un bb super sanatos si vioi si fara colici!
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)