Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
pet.cost2005 spune:
Pana acum am mai primit recomandari la Vila Europa si Pensiunea Cluj .... si prin zona Oradea m-ar interesa ... ca nu suntem inca decisi unde sa ne oprim ... sau nu neaparat in oras, ci si in localitatile de pe traseu ...
Petronela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihuta spune:
Iuli-Ana , eu sunt din si in Buzau. Te gandesti sa incepi o afacere cu mure gigant ? 23s +
Sophia
Victo spune:
vai BB..ma omori..aoleo si ketcup picant...pfuii..moarte curata pt mine..
aoleo si sarmale...nici pe astea nu le pot manca de nicio culoare..
e...asta e...da voi puteti manca cartofi prajiti cu friptura si salata cu otet ( de mere)?..na ca ma enervati...apropo..asta e cea mai dura mancare pe care o pot ingera eu..ha ha ha25+
piticul Stefanut
pufulet74 spune:
Da, si vila Europa e buna, e curat acolo, acum cind ai zis de ea mi-am amintit, acolo nu stiu cit costa.
De cealalta nu stiu sa iti spun nimic.
------------------------
Flory 24+
Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
iuli-ana spune:
Gata,m-am intors!
Nu ma gandisem la afaceri degenul asa,desi nu ar fi o idee rea...
Mintea mea blondina se gandea ca daca piata ta e invadata cu fructe de padure,e posibil sa fii tot de prin zona...Si nici nu esti departe de mine,nu stiu daca pana la tine,la BZ ,sunt 80 de km!!!
iuli-ana spune:
Iote ca vb singurik...
Atunci ma duc si eu la somn...BB,gandeste-te si la mine diseara!Ca eu ma gandesc la sarmalele alea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
vai BB..ma omori..aoleo si ketcup picant...pfuii..moarte curata pt mine..
aoleo si sarmale...nici pe astea nu le pot manca de nicio culoare..
e...asta e...da voi puteti manca cartofi prajiti cu friptura si salata cu otet ( de mere)?..na ca ma enervati...apropo..asta e cea mai dura mancare pe care o pot ingera eu..ha ha ha25+
piticul Stefanut
cartofii acuma sunt la prajit, in loc de friptura fac crenwursti de pui prajitri si salata de rosii cu otet de mere!! oricum numa' la sarmalute cu smantana ma gandesc...
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
eu v-am pupat ca nu mai intru azi. incep sa ma pregatesc de nunta.
pupici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
poza eco bb si burtik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
iuli-ana, deja le-am zis celor de langa mine de la masa sa isi pazeasca sarmalutele diseara....
ma voi gandi si la tine!!
pupiciiiiii
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Victo spune:
fetele v/am pupat. iesim la padure cu trupa lui Pitigoi si cu finii nostri.
BB distractie maxima la nunta. la mine asa s-a nimerit ca anu asta nu am avut si nici nu voi avea nicio nunta. deci bebe meu nu va iesi dansaret..ca nici pe acasa n-are ma-sa loc sa valseze.oricum dc seamana lu' ta-su..slabe sanse. apropo, voi aveti soti buni dansatori?25+
piticul Stefanut
adinag spune:
Buna,
azi am dormit muuuult, pana la 10.30. Ce bine a fost!
Eu am avut o problema (sau o am?), ma trezeam noaptea si mi-era asa de rau, nu aveam aer, imi venea sa vomit, negru in fata ochilor. Dar trecea in cel mult 10 minute. La inceput am crezut ca-i de la tensiunea mica, dar am observat ca se intampla si daca nu ma ridic din pat. Si ieri mi-a adus aminte o prietena ce poate fi: vena cava. Insa eu stiam ca asta poate deveni problematic abia la sfarsitul sarcinii, la prima sarcina n-am avut nici o problema cu ea. Eu ma culc mereu pe stanga, dar noaptea vad ca ma intorc pe spate, ca de fiecare data cand mi s-au intamplat starile astea de rau eram pe spate. Noaptea trecuta m-am trezit mai des, de grija sa nu dorm aiurea, in schimb nu mi-a mai fost rau.
Nici eu in rest nu am (inca) nimic. Nici nu mi-a fost rau, greturi, vomat... Pofte am, dar eu le am intotdeauna, acum doar schimbate, adica pofte pe care nu le aveam de obicei (dulceata, cremwusti...).
Si eu sunt mai vesela si de parere ca trebuie sa savuram sarcina la maxim, si putem face totul, atata timp cat ne simtim bine, nu avem dureri si suntem fericite!
Sarmale imi plac si mie, dar nu prea des. Un timp faceau ai mei tot la cateva saptamani si m-am saturat. Dar acum, mergand in Romania, abia astept sa mananc si eu. Cu toate ca-mi plac mai mult alea facute de ai mei, de obicei in zona de unde vin eu sunt tare grase.
Petro, dar unde mergeti in Romania?
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)