Curiozitate

Curiozitate | Autor: marumiha

Link direct la acest mesaj

Daca a-ti avea posibilitatea sa alegeti un loc unde sa va stabilti (un continent,o tara ,un oras ,o insula)ce a-ti alege ,care ar fi dorinta voastra?

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Nu-si doreste nimeni sa locuiasca ėn alta parte?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mama, incep sa visez. Sunt stabilita deja in Londra, si imi place foarte mult, insa as vrea sa traiesc in Seychelles, la marginea oceanului, fara prea multa tehnologie in jurul meu,sa vad soarele cum iese din apa in fiecare dimineata, sa ma bucur de fiecare clipa in mijlocul naturii, care a fost atat de darnica acolo. Locul asta mi-a ramas in minte intiparit, e ca o particica din rai.
Insa, back to reality..... ador Londra.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La o cabana in varf de munte...undeva in in muntii nostrii...nu conteaza care,ca peste tot e superb...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, e frumos in muntii nostri...dar ce frumos e in Elvetia!!! Insa mi-ar placea sa am acolo doar o casa de vacanta, nu sa stau definitv...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ba eu m-as muta definitiv, cat mai repede, dar nu stiu unde, deoarece as vrea in multe locuri.
Pana acum eram fana Germania, Austria, mai nou am fost in UK si mi-a placut.
Pe de alta parte sunt fascinata de Brazilia. Of, e greu, dar cert este ca as pleca urgent, definitiv.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Eu deja am ales: steguletul vorbeste..., dar ca o paranteza pot sa spun sincer ca nu am "visat" pentru asta.
Dupa cativa ani de locuit aici am inteles ca nu-mi doresc sa plec altundeva.

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Bora-Bora - in Polinezia Franceza :-)

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

marumiha.. am o amica ce a locuit in italia 15 ani. a fost nevoita sa plece .. s-a stabilit in germania si injura in fiecare zi. e toata ziua cu of si dor de italia. a spus ca e super bine si frumos in italia.
ma mira intrebarea ta, sau este pur si simplu ca un subiect de dicautie?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

ardeiash, eu stau bine aici,am vrut numai sa vad parerea voastra si sti cum e chiar daca te-ai stabilit undeva si stai bine vazėnd alte locuri poate ėti vine ideea si dorinta de a trai ėn alta parte.Sau poate ca chiar daca nu-ti lipseste nimic nu-ti place clima sau alte lucruri.Sėnt multe persoane care vor la munte, alti prefera marea cei care prefera frigul.Am vazut aici multi care vor sa stea izolati ,le place linistea ,verdeata ,animalele.Mie mi-ar place sa stau undeva la munte ,sa nu fac nimic ,sa nu vad masini sa am o viata fara stres ,sa ma trezesc cėnd vreau eu ,si lėnga casa sa fie un pėrėu cu apa limpede unde sotul meu sa pescuiasca si unde sa vina multi prieteni ,sa facem multe cine ėmpreuna.Cel putin pt.o perioada de timp sa pot iesi din acest ritm infernal unde se alearga ėntruna si unde aproape nimeni nu e multumit de ce are si ce face.

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Daca e sa visam, e nu m-asi stabili nicaieri, m-asi muta incontinu. asi sta 1-2 luni intr-un loc si m-asi duce mai departe. asi vizita tot ce e de vizitat, eventual si un pic de munca (un laptot nu-i un bagaj mare) asa vreo 4 ore pe zi ca sa am timp si pentru vizitat. asi combina forfora marilor orase cu linistea cabanutelor de munte sau a golfuletelor uitate de lume. asi incepe cu europa (si aici e muuuult de vazut) si dupa aceea africa, asia, ocenia, america de sud, centrala, hai si usa si canada. si cel mai important: fara multe bagaje. Eeeeeeeeee. Poate pana se face Blanca mare (ei tr. sa-i ofer o viata stabila) pana atunci se mai schimba lucrurile si poti pleca cu cateva haine in lume. Dar oare atuni o sa mai am eu chef?

Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput