*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ancamari - e ff posibil sa ii treaca, fiecare copil e altfel. Si Yannis are si el si ciupitura si sarut si pe ceafa pete dar sunt mult mai mici decat la Iulia si are pielea mult mai alba... de asta sper sa ii treaca macar lui, ca soru-sa are tenul ff inchis si nu mai am sanse

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eimotto - si pe ceafa are pete dar hai sa zic ca alea nu sunt asa de vizibile, dar astea de pe pleoape sunt destul de evidente. Si Petitul meu are pielea alba, nici nu stiu cu cine o semana asa de alb!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, da-mi te rog pe PM relatii despre croitoreasa. Mercic.
Lulu, merci pt raspuns. Imi arati te rog niste poze de la botez?
Bogalina, iti multumesc si tie pt raspuns. Wow, mititelul tau are 7kg la 2 luni?
Chris27, vacanta placuta la munte. Ce bine ca e aproape de voi!
DidiAlex, si eu azi am fost azi cu tramvaiul pana la Unirii. Am lipsit fix 2 ore de acasa dar m-am simtit de parca am fost in excursie. Cel mic a fost f cuminte si a facut nani in wrap toata perioada. Te intrebam de perioada cand vei fi in Bucuresti pt ca eu dupa botez ma duc la Braila la parinti pt o sapt. Voi lipsi deci in per 18-26 aug. Crezi ca pe 8 sept avem sanse sa ne vedem? La ce restaurant faceti botezul?
Androix, da-ne linkul cu pozele de la botez please. Eu nu le-am vazut...
Fetele cu 2 copii, vedeti ca incepe pe Romantica emisiunea Micii Teroristi, acum la 15:30. E f. instructiva.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Cine mai cauta decoratiuni cu baloane pt botez, uite un link folositor, eu la ei vreau sa apelez www. partycenter. ro fara spatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ancamari tortul la-m comandat la cofetaria tosca de la dristor. 5.5 kg pentru 50 persoane. Maya are 6,1 kg acum si folosim scutece Happy de la inceput. Eu sunt f multumita de ele si mi s-a intamplat doar o singura data sa iasa si atunci cred ca nu era bine pus.

bogalina la mare a fost tare odihnitor pentru mine. Am stat la o matusa in constanta la curte, mai statea si ea cu fata si ajungeam si eu seara sa fac o baie. Maya a stat mai toata ziua in curte. Cred mai tragem o fuga pe la sf lui august.

didi multumim. Ti-am trimis pe PM datele firmei. Am vazut ca sunt in concediu pana pe 12 aug. SPer sa ai mai tarziu botezul.

mihamora

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Liviana, am tot vrut sa vad emisiunea asta, uite ca sper sa reusesc acum, mersi. Si la cererea publicului uitati inca o data pozele de la botez, chiar am mai adaugat cateva in plus fata de ieri. www.dropshots.com/botezandmore" target="_blank">botez Georgia

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Mica - mercic de raspunsuri. Stiu cofetaria Tosca, foarte bune prajituri face. O sa incerc si eu scutecele Happy cand termin pachetul asta de Pampers.
DidiAlex - la voi ce marci de scutece sunt considerate bune?
Scutece Huggies foloseste cineva?

Androix - am vazut si eu pozele. Foarte draguti sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Si Daphne foloseste scutecele Happy,imi plac mai mult decat cele de la Pampers,au alt croi si nu se aduna asa intre picioare...Si sunt mai ieftine...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ancamari
Scutece Huggies foloseste cineva?

Da, eu! Mie imi plac, si Anei ii prieste cu ele.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, Monytza - pupici si ganduri frumoase sarbatoritilor nostri si mamicilor lor!

DidiAlex, tocmai m-am intors de la Hiroshima (e 1 noaptea...), prima excursie cu Elias in shinkansen, tramvaie, taxiuri, ferryboat...temple, muzee...

A fost greu pana ne-am obisnuit, dar de acum nu ne mai oprim Problema e ca el daca nu primeste de mancare cand se trezeste e bai (urla si nimic nu-l poate opri). Cand il apuca in mijlocul orasului...sau al unei calatorii cu metroul de 40 de minute...e jale. Aici nici nu umbla lumea cu copii asa mici...Si mai e si o caldura de mori...Si el nici nu vrea in carucior (treaz) , dar nici in Baby Bjorn nu-l pot tine de dimineata pana seara cum ne preumblam noi... Asa ca toata excursia l-am mutat dintr-un mijloc de transport in altul, am alergat dupa toalete non-japoneze (de stat pup) unde sa-l pot alapta stand pe wc, am deschis si inchis umbrela deasupra lui (ca nu am vrut sa-l dau cu crema de soare)...

Dar a fost super!! Mai stam pana in 19 septembrie aici, asa ca avem de vizitat inca niste locuri pana nu plecam!

Cum stai cu laptele? Eu cand mananc bine, este lapte garla. Nu ma amari cu hainele, si eu intru in toate doar ca am burta...Tre' sa ma apuc de sport insa nu reusesc de oboseala...pana pe la 1 bantui pe internet, pe la 2-3 se trezeste Dolo sa manance, de la 6 e activ pana pe la 8, apoi doarme super, dar nu mai pot eu dormi pe ziua... Asa ca raman cu aprox 3 ore de somn pe noapte, si numai chef de somn n-am...

Cum mai cresc copii astia? Am luat niste hainute super dulci, dar am luat 66 din avant, in loc de 60, si ii sunt mari (al meu nu e prea lung, cred...) I-or veni pana la sfarsit de septembrie (ca au panataloni scurti, ori in octombrie in nord ninge...), ce zici?

Mai pune si tu niste poze cu David, sa mai compar si eu, ca si asa nu-l cantaresc si masor (numai la controlul de o luna, apoi la 4 luni, in Europa, la vaccin...)

Eimotto, nu cred ca e suficient...Nici eu nu ajung sa fac exercitiile, doar cand ma uit la televizor (rar...). Cred ca daca nu e miscare ritmica, incorsarea doar nu determina cresterea masei musculare, mai ales ca noi avem separatie mare (eu din cauza asta am o burta, ah )

Poohy si Sobi, cum mai e cu bouncerul?? Eu am pus in semnatira un filmulet cu Dolofanel cum il butoneaza (nu era in toane bune si se tot uita dupa mine, dar va faceti voi o idee). Mi-am dat seama ca nu-i place muzica, ci doar zgomotele de padure tropicala (mai ales apa curgand, Ella - mi-ai dat idei )

Carrie, Liviana - cum sa-i faceti program la 3 ore???? Al meu mananca la 21-22 la 2-3 si la 6 dimineata (peste zi mananca la 2-3 ore) dar cand citesc cat doarme Maya de Mica sau in cartea mea unde zice dupa 2 luni deja ii ajunge la 6 ore peste noapte...imi vine sa plang. Al meu are faza asta cu trezitul in mijlocul noptii de cand s-a nascut, cred ca nu ii mai "trece"... Cum sa fac sa-i fac program, ce sugestii aveti? Am incercat sa-l hranesc mai tarziu si mult, dar nu pot. El vrea sa doarma intodeauna pe la 21, daca-l tin peste se enerveaza rau sau adoarme in semn de protest... Peste zi n-ma curaj, ca e foarte cald, ii dau cand vrea (in general la 2-3 ore)...

Mica, Androix - frumoase poze si copii si mamici si eveniment !

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput