*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Didi, alea sunt doar o mica parte din fotografii, adik ce s-a facut cu aparatul meu si sincer nici nu mai stiu cine a fost "la aparat", oricum cineva dintre invitati, nu a fost un fotograf profesionist. Alea "profi" facute de sotul meu cu aparatul lui la biserica sunt multe rau, trebuie sa fac o selectie serioasa si sa pun cateva. Iar la restaurant au mai aparut doua trei aparate de-astea adevarate dar inca nu am primit pozele de la ele, tot asa fiind vorba de multe poze astept cd-uri, iti dai seama.
Cu tinuta de botez si eu m-am stresat dar pana la urma mi-am gasit ceva sa ma incapa si sa arate cat de cat ok si am fost multumita, m-am simtit bine in pielea mea. Am timp berechet sa ajung sa arat mai bine de-atat...
Noi aveam in plan sa plecam maine in vacanta dar cred ca amanam o zi ca Filip are febra inca de ieri, e apatic, nu mananca, nu se joaca decat tolanit pe jos, a facut si kk cam moale, sunt ingrijorata. Dupa 2 vine doctorita sa-l vada ca nu aveam nervi sa merg cu amandoi la policlinica.
Andreea, mama de Filip si Georgia
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Buna fetelor,
Fetele, spuneti-mi si mie va rog: voi ati luat cadou nasilor cu ocazia botezului? Daca da, ce anume ati cumparat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
In primul rand "la multe luni!!!!!"
Si ca sa-ti raspund la intrebare: noi am luat cadou nasilor ca din partea copilului un tablou din nu mai stiu ce lemn placat cu argint (unirea). Erau si icoane, dar nu mai era timp sa sfintim icoana si ca sa o dam nesfintita parca nu-mi era la indemana. Plus ca icoana in general dai celor carora le plac mult icoanele si fac colectii...sau celor care nu au deloc, ori ei nu fac parte din nici una din cele 2 categorii, astfel ca am mers pe varianta cu un peisaj cu cai
Lulu si Alessia Ioana
ancamari spune:
Mica - foarte frumoase pozele de la botez! Si tu si Maya sunteti super! Ca niste capsunele!
Sala a aratat minunat, pacat ca sunt aia in vacanta! Si aveau preturi bune fata de altii... Ma mai gandesc zilele astea. De unde ati comandat tortul? Pentru cate persoane era? Foarte frumos!
DidiAlex - 250 euro e DJ-ul, si mie mi se pare mult dar a apucat sotul sa vorbeasca. Pe astia nu-i intereseaza ce fel de sindrofie este, tot atata costa.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ancamari spune:
Mica - cate kg are Maya acum? Folositi scutecele Happy? Cum sunt? Ca noi numai "accidente" avem cu Pampers pt ca Petitul meu face kk o data sau de 2 ori pe zi si este mult, exploziv si iese si pe la spate si pe la picioruse. La mare sugea linistit la Spring Time intr-un coltisor si ne-am facut amandoi tot una, noroc ca am avut paturici de finet si ne-am acoperit "rusinea", ca taiam oamenilor pofta de mancare in drum spre iesire. Dar copilul era fericit de nu mai putea, lui ii ardea de ras si chitait atunci.
chris27 spune:
Salutare fete dragi...multa sanatate voua si puiutilor vostri!...Suntem bine...crestem frumos si ieri am papat prima data banana cu biscuite!Ne place tare mult...doar ca nu prea intelegeam ce-i cu lingurita,am fi vrut s-o folosim pe post de biberon...Curand vom introduce supita de zarzavat si apoi carnita de pui,in pireul de legume.aproape in fiecare sfarsit de saptamana nu mai suntem de gasit acasa...Luam cortul cu noi si plecam in lumea larga.Crestem vazand cu ochii si ,cel mai important,suntem toti sanatosi!Pupici.
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
bogalina spune:
am intrat si eu putin sa va anuntam ca am primit taina Sf.Botez sambata.Teo a fost un cuminte dar s-a cam speriat caci parintele nu prea l-a iertat,parca era la concurs de scufundari.Mititelul nici nu a avut timp sa respire ,a luat si un gat de apa dar si-a revenit repede.Oricum duminica a cam scancit toata ziua,nu s-a odihnit mai deloc.Petrecerea am facut-o acasa,in familie,la curte in aer liber.A fost f.bine dar am muncit de mi-au sarit capacele,nici acum nu mi-am revenit.Si ca sa fie si mai bine am petrecut si duminica caci am facut 7 ani de casnicie si ieri cand baietelul cel mare a implinit 5 ani,asa ca am tinut-o tot intr-o petrecere.Am trimis si eu cateva poze de la botez pe mailul comun,cine vrea sa la vada e binevenit,sper sa va placa.In rest crestem frumos ,la 2 luni avem 7 kg si 62 cm,nesperat de bine.Am inceput sa gangurim,sa ne placa jucariile,plimbarile,ne cam plictisim pe spate,vrem sus ,daca se poate sa si mergem.Pupam si noi sarbatoritii de azi,la mai multe lunisoare de acum incolo.
andradap,ma tin de multa vreme sa te intreb ceva:bebe Teo are ciupitura berzei,sarutul ingerilor,pata mongoloida si as vrea sa stiu d.p.v.practic cam care este evolutia in timp,avem vreo sansa sa scapam de ele?multumesc!
Paflo,daca mai tii minte te-am intrebat la un moment dat daca stii de vreun dispozitiv intrauterin hormonal.Se numeste Mirena,este de fapt un sterilet care in loc de cupru are un rezervor cu hormoni de unde se elibereaza o anumita doza in fiecare zi,are termen tot 5 ani dar medicul nu mi -l recomanda,se pare ca tot pilulele au eficienta mai mare .
Ibelciug,tu parca intrebai de program de masa la bebei.Eu ii dau in continuare la cerere,numai san,nu si altceva,ziua mananca cam la 2-3 ore iar noaptea il culc la 10 si daca se trezeste o data ,de ex.noaptea trecuta s-a trezit la 6.30 deci 8,5 h a dormit tun ceea ce mi se pare super bine.
mica0307,cum a fost la mare?parca nu am citit ceva impresii.
piticasigogosica,pe unde esti?nu mai stim nimic de tine
mihamora spune:
Multumim Poohypentru urari
vineri l-am botezat si noi pe Dominic,seara la petrecere a fost foarte frumos, iar el a fost cuminte, a dansat si a dormit.
La dj si eu am dat 8mil, si la fotograf si cameraman 5 mil.
Mica am vazut pozele, foarte frumoase, mai ales Maya
Astazi pun si eu banuti pentru Sonia
de Dominic 15.05.2007
MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
eimotto spune:
Buna fetelor
Am iesit ca de atatea zile nu am mai fost pe lumina afara.
Am mers de ma dor picioarele, in speranta ca piticul va adormi...ei na, nu a dormit decat de 2 ori cate 15 minute (sculat de dimineata de pe la 9 pana acum la 2). Cum am ajuns acasa si l-am pus in pat ca sa ii prepar laptele a adormit instantaneu. Sa vedem acum cand s-o scula.
Bogalina - primul meu nascut adica Iulia a avut si mai are toate cele mentionate de tine. Singura care a disparut (sau s-a estompat ff mult) este pata mongoloida (de deasupra funduletului). Restul (ciupitura berzei care e pe frunte si sarutul ingerilor care e pe pleoape, si mai are una pe ceafa dar aia nu stiu cum s-o numi) nu au disparut si s-au estompat o idee. Pe la 6 luni am fost cu ea la dermatolog care ne-a spus ca daca pana la 1 an nu se estompeaza, nu ii vor disparea(sau mai bine zis ca raman la nivelul la care sunt la varsta de 1 an). Si asa a fost (este). Pe mine nu ma deranjeaza si nici pe ea deocamdata.
Ceea ce m-a speriat pe mine a fost, ca tot pe la 6-7 luni am fost cu ea la oftalmolog (pt ca avea okii ff mari si s-a temut sa nu fie vreo problema, degeaba i-am explicat pediatrei ca il mosteneste pe tasu, tot a reusit sa ma sperie si sa ma trimita prin spitale). Si tipa de acolo ne-a recomandat sa ii facem un ex. de fund de ochi si de tensiune oculara, deoarece malformatiile vaseor de sange de la suprafata (pleoape), in cazuri ff rare ar putea fi situate si pe fundul de ochi, neidentificate si netratate putand duce la dezlipire de retina. Bineinteles ca nu are nimic dar a fost un mare stres pentru mine (mai ales ca procedura se face sub anestezie si nu exista decat un singur loc in Bucuresti, adica la spit. de ochi din Lahovari, oricat am incercat sa gasim ceva particular nu am reusit)
Androix - eu nu reusesc sa vad pozele
In rest am vazut pozel de la ultimele botezuri si toate sunt fff frumoase
Nu in ultimul rand La Multe Lunisoare pentru Antonia, David, Elias
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
alina25 spune:
MICA -multumesc mult ptr urari.
Noi crestem dar avem o mica problema ne-a aparut un abces la fundulet .A facut o fisura perianala de la trecerea de la laptele meu l cel praf .Caca s-a ingrosat si de aici toata minunea.Speram sa nu mai colecteze puroi si sa se usuce cat mai repede.
Kay -ma rog pentru tine si Sonia si eu am incredere in Doamne Doamna ca v-a face o minune si o sa fiti bine.
PUPICI
ancamari spune:
Alina25 La Multi Ani!
Eimotto - si al meu are pete pe pleoape, sper sa-i treaca! Eu nu stiam ca e posibil sa ramana cu ele .
DidiAlex - ce curaj ai tu sa pleci cu cei mici cu tramvaiul, prin magazine, etc. Eu sper sa nu fiu nevoita sa folosesc transportul in comun din Bucuresti cat e Petitul mik, eu nici cand eram insarcinata nu mai suportam.