*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 3
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Fetele, spuneti-mi va rog de unde ati cumparat pt botez baloane cu It's a boy? Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Eu am luat din cora lujerului (intrarea dinspre intersectie). Le-am comandat si platit in cursul sapt si duminica dim le-am luat gata umflate si le-am dus la restaurant. Nu-ti spun cum se uita lumea la noi (pe langa baloanele cu mesaj am avut si 2 f mari de cam 1.70-1.80m)
Timur bine ai revenit! Sa-ti traiasca bb si sa se faca si mai mare!!!
In continuare pt Sonia
Lulu si Alessia Ioana
lbelciug spune:
Lulu, merci pt raspuns. Voi uUnde ati umflat baloanele si cat a costat treaba asta?
Paflo, sa va luati si haine groase gen pulovere, geci. Au fost parintii mei la Gura Diham miercuri si noaptea cobora temperatura f mult (in jur de 10 grade sau chiar mai putin). Sejur placut!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Pepsi spune:
paflo, iti multumesc mult ca ti-ai facut timp sa cauti ptr mine si esti in pline pregatiri! am sa citesc tot, acuma iau calciu, magneziu si b6, au zis ca daca nu se vad rezultate intr-o saptamina ma baga pe nifidipin, am citit ca 5% se baga in lapte, dar nu-mi dau seama e mult, e putin.....vacanta placuta sa aveti, sa nu raciti, distractie faina!am incercat sa intru pe sit si nu se deschide pagina, am sa mai incerc, merci
ankaa, multumesc ptr info! felicitari ptr kg lui bebe, oau a luat 13 cm intr-o luna? si mie mi se parea mult al meu c-a luat 3! f mult a luat al tau
duminica placuta
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
carrie spune:
SALUTARE FETELOR
noi nu suntem bine in continuare, simt ca ma freaca o depresie sau oboseala nu stiu dat fiind ca de 4 nopti de cand tusim si ne inecam nu dorm.de ieri seara papa f rau si vomeaza dupa ce suge.in plus mi-a refuzat si comepletarea care i-o dadeam seara cand nu se satura.medicii dau din umeri, imi zic ca e raceala si o sa treaca dar piti tare se chinuie si cand o vad asa micutza si zambind in timp ce tuseste...azi noAPte parca a dormit mai bine dar azi m-a terminat cu nemancatul-ea care e fomista si varsatul probabil de la muci.sa vedem pina maine , ca daca nu iar o iau catre medici
VI S-A INTAMPLAT SA VA REFUZE COMPLETAREA?adica inteleg sa refuze sanul ca curge mai greu dar un lapte praf care l-a mancat...
da sa inchei in nota optimista, nu ne lasam
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Lulu, merci pt raspuns. Voi uUnde ati umflat baloanele si cat a costat treaba asta?
Umflatul cu heliu e inclus in pret. Am dat cam 250 ron. Mai mult au fost cele 2 figurine mari...ca, jumate din suma. Iar baloane mici am luat pt toti copii care au venit la petrecere si celor care nu au venit pt ca le-am dat parintilor Noi am mai luat de acolo nishte suflatoare pt copii sa nu se plictiseasca la petrecere si sa lase parinti linistiti
Lulu si Alessia Ioana
carrie spune:
care era medicamentul ala pt reflux care se gasea in Franta?
e homeopat?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
monicoasa spune:
Carrie si eu cu Vladut incepusem sa imi fac griji.
La fel cum zici tu incepusem sa imi fac griji cu mucisiorii se ineca de cateva ori pe zi si voma de nu mai stiam ce saii fac. Am fost la 2 doctori si unul dintre ei mi-a dat sa fac exudat nazal si i-a iesit STAFILOCOC AURIU, i-am dat 1 sapt antibiotic GARASONE PIC PE NAS SI DUPA 2 SAPT I-AM FACUT IAR EXUDAT si ia iesit tot pozitiv, si dr mi-a zis sa il las in pace pe bb ca ii trece lui,
si de 1 sapt a inceput sa nu mai aiba asa mucisoiri dar narea stanga o are cam mereu infundata
Asa ca eu il las in pace , nici nu mai vomita asa cum voma inainte(ADICA SI PE GURA SI PE NAS), e pe calea cea buna
Sanatate la bb si eu zic sa nu disperi
Pupici
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
ancamari spune:
Liviana - cele 2 vaccinuri au costat impreuna ~2 mil lei vechi, nu e vorba de cel gratuit. Asa ne-a recomandat pediatra, asa am cumparat.
Azi am sta 7 ore afara la tara si piticul doarme deja, e cea mai lunga perioada de stat afara de pana acum.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ella_74 spune:
ancamari,
ce mai face bebe petit? mai plange? David al meu nu mai urla, s-a potolit cam cu 2 saptamani inainte de botez, adica atunci a avut ultima repriza seara dar nu chiar de urlat, mai degraba plans; de atunci a plans doar motivat, de regula de oboseala; daca ii e foame si somn in acelasi timp prefera sa doarma(seamana cu mine, ca sunt rea de somn)
Nici calma baby nu-i mai dau de ceva timp, deci acum nu mai ia nici o doctorie.
cu vaccinul...ai preferat sa-l intepi de 2 ori? infanrix-ul avea o singura intepatura.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David