DILEMA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Pai mai alessia ce faci ne joci pe degete i-au uite ce spun fetele la sub "virgina la 33 de ani"...Pai nu e frumos din partea ta...mi se pare cam imposibil sa fie o neintelegere ca aici nick-urile sunt unicate....

irina mami de Pierre-Sebastien http://community.webshots.com/user/rhoneea?vhost=community
sau paginutza colorata
www.totsites.com/tot/babysebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

sorrrryy!!!!!

trebuia sa v precizez de la inceput ca aceste ultime doua mesaje nu-mi apartin mie, ci prietenei mele, care venita in vizita la mine, a vrut sa va ceara niste sfaturi. luate de val , ca voiam sfaturile voastre, am uitata sa va spunem acet fapt. scuze inca o data.

in ceea ce priveste soacra, i-am gasit de hac!!!DATORITA VOUA IN MARE PARTE!!!!!!! motiv ptr. care multumesc celor care au fost alaturi de mine.

din acest motiv, am indrumat-o pe prietena mea sa va ceara tot voua parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Cam incurcata povestea alesiei.Nu vi se pare ? Cam cusuta cu ata alba.

Mergi la inceput

fetelor, nu sunt genul care face glume proaste! imi place prea mult forumul acesta, ca sa fac asa ceva si....nu am timp de pierdut!

Mergi la inceput

Annnca eu zic ca-i cusuta cu ata cam neagra...nu-i a bine..Pai mai Alesssia stiind ca subiectul era in numele prietenei tale aevident ca nu aveaicum sa uiti ca e pentru ea nici daca venea cutremuru din 86'.Hai sa fim sincere...Si mai apoi ai mai si raspuns la postarile noastre deci...ce zici ....eu zic ca nu prea tine...Oricum nu-i frumos din partea ta...dar ma intreb daca nu te descopeream oare ziceai ceva...evident ca nu altfel o faceai dinainte cu scuzele de rigoare...

irina mami de Pierre-Sebastien http://community.webshots.com/user/rhoneea?vhost=community
sau paginutza colorata

Mergi la inceput

nu eu sunt cea care a scris, ci ea, prietena mea. era deschis contul meu si pur si simplu a creat un nou subiect. asta e tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dumnezeu sa te indrume pe calea cea buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Dumnezeu sa te indrume pe calea cea buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai,deci eu inteleg ca "prietena " asta tot scrie in contul tau...
ca dupa cum spune monica(eu nu am citit) la alt subiect cea virgina era tot prietena ta...
deci nu e prima data cand lasi deschis contul,speli o farfurie ceva si prietena asta micutza...virgina.....apropos cati ani are?!.....isi mai baga nasul si mai scrie un subiect creeand confuzii ....

n-ar fi fost mai simplu sa-si deschida si ea contul ei propriu si personal ?!!!
cam urata treaba

oricum....daca e virgina.......daca e adevarat(fara legatura cu virginitatea!).....sa-l lase pe domnul de 38 de ani.......parerea mea.....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by alesssia

sorrrryy!!!!!

trebuia sa v precizez de la inceput ca aceste ultime doua mesaje nu-mi apartin mie, ci prietenei mele, care venita in vizita la mine, a vrut sa va ceara niste sfaturi. luate de val , ca voiam sfaturile voastre, am uitata sa va spunem acet fapt. scuze inca o data.

Pai pana acum parca scriati impreuna subiectu...duse de val a-ti uitat..apoi de ce zici ca numai prietena ta a scris subiectul nou....daca pana acum erati amandoua acu's-a schimbat a ramas numai "prietena ta?"

sau paginutza colorata

Mergi la inceput