Casnicute sexy ( 130 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

Stefania felicitari pt. fetita

Miki

multumim..

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

heiiiiiii...ce fac duamnele?

am atatea vesti buneee....
revin in 2 min

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

.........gata, am dat o fuga pana la frigider sa scot sampania de la rece si berea si garonne....si palinca si vin....si suc si ceai...sa fie pentru toata lumea

in primul rand pentru ca prietena mea de la pitesti a nascut in seara astaaaaaaaaaaa la ora 7 si ma tinut in "priza" toata ziua...un baietel brunetel si cu muuuult par...2650 kg.....da in agitatia de azi am uitat sa intreb ce nume ia pus....ca nu erau hotarati..........maine ma duc la spital...da cu ce sa ma duc ca habar nu am....flori....

aaaaaaa si in al doilea rand..........am intrat la facultate , Monica , la ziiiiiii....am aflat de dimineata
era sa fac pipi pe mine ca i-am zis tipei de la secretariat numele de casatorie si nu ma gasea nicaieri nici la buget, nici la taxa nici la respis si nici la cei de pe listele de asteptare, si dupa ce ma tinut o jum de ora la tel.....ma gasit

a fost o zi frumoasa azi
maine ma duc la spital

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

ma duc la nani ca ma trezesc la 4 sa fac acte...ca nu am avut timp 2 zile...am bagabontit si am dormit ca un porc.....maine nu vin acasa asa ca vb marti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow,mmiha...felicitari!!! pentru reusita la facultate si sa-i traiasca baietelul prietenei tale, sa fie sanatos si sa-i dea Dumnezeu numai bine.
miki, azi nu am facut aproape nimik...asa ce-am apucat e prin frigider
maine fac spanac ca iar m-a zapacit alex cu pofta lui si tre' sa ma gandesc si la o prajiturica...cred ca fac o rulada ca nu am mai facut de muuuult de tot.
va pup pe toate
sa aveti somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Felicitari Maria pentru intrarea la facultate!!!!!!!!si pentru copilasul prietenei tale!!!Faine vesti!
Noi suntem bine, ieri au fost niste calduri...doar in saloane e racoare...dar cat sa stai si intre 4 pereti...
Am facut cafeluta!Cand va treziti e calda!Pupici multi va trimitem!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

...sar-na' fetele
...mama, n-am putut dormii deloc
nu am avut chef de acte, le fac azi
vb marti
sanatate multa la toti copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata venim cu cafeluta!

ne primiti?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bauuu

... am internet, revin mai tirziu, nu inainte de a va pupici pe toate dulce, dulce.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

wow...lipseste omul 2 zile...si cand ma intorc numai vesti bune...sa o tineti tot asa fetelor!
miha - felicitari pentru facultate!spor la invatat!
stefania - felicitari pentru fetitza din burtica!pupici.
va pup pe toate.
am o groaza de treaba...incep lucrarile pentru mutat!

Mergi la inceput