Casnicute sexy ( 130 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

====p[9[[0[[99p9p9pp9[[[9[9[[[[99[[[9[9[9[[99[9][p99p99[9[9[9[89pp9p9[98p9p9pp9opp9p99p

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Asta cred ca e mesaj de la Ruxandra .Asa e Moni? Mersic de pont dar batea vantul tare si nu puteam face vinetele la tara.Eu le bag la cuptor.Coc mai multe in acelasi timp, nu se face fum si se curata suuuper.
Aolo mi-ati adus aminte ca si io am un peshtoi la lada si tre' sa-l fac cumva
La mine plouaaaaaa de rupe.Cica asa si urmatoarele 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fele dragutele,n-am disparut ,dar am avut o perioda mai de baba asa si n-am vrut sa va stresez cu vaicareli.
n-am citit ce ati scris ,dar promit ca mai tarziu un pic citesc.
acum fug pe culinar sa caut o reteta pt wok.
va pup pe toate si

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

A revenit Banana! Asta da zi de sarbatoare. Haideti care da de baut? Io dau o limonada,ca m-is fimeie gravida si nu se cade...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

lasa,mai,ca dau eu de baut!
poftiti . printre toate paharele astea sunt si doua cu limonada pt gravidute.
fug,fug,fug!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da bre' mancam la party dar mai pe seara la pranz trebuia sa le dau ceva sa pape oamenilor din dotare
hai ca m-am pus sa fac si twix-ul nataliei, aproape l-am terminat mai am sa-i pun glazura...ca sa-l iau si pe el la party
sper sa se raceasca pana atunci
dana, si acum te simti mai bine?...noi suntem aici si te asteptam si cu bune si cu rele...deci nu ezita sa ne "stresezi"
miha...mare golanash robert
georgi, tu cum faci pestele? mama daca nu mi-ati facut o pofta...care mai de care preparati mai misto
pup si revin

monica

Mergi la inceput

Monica,ma simt mult mai bine!
si multumesc ,mai,data viitoare va stresez de va rup!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

abia astept...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

somn de voie buna :))

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Moni nu ma intreba de peste cum il prepar ca io nu ma omor.Il arunc la cuptor cu multe legume si gata.Colegu e cu pestele.
Miki am vazut catzeii.Se vede ca-i castrat mister.n-o baga in seama pe don'soara
Bananutzo ma bucur ca ti-e mai bine acum.
Ai mei s-au imbaiat.Ma duc si io acum sa ma imbaiez.
Aaaaa..si sa ma laud putiDaca tot a plouat afara si n-am avut ce face am executat o praji turnata dar cu piersici in loc de mere.O bunatate
Luati de-aci cate o felie
Fug.Revin

Mergi la inceput

Georgi,pe unde-i ,mai ,reteta la praji asta? maine ploua si vreau sa prestez ceva dulce.

Dana

Mergi la inceput