Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 26

monica-elizabet spune:
miha, mai viau
frumoshilor am vazut ca si robert este pasionat de toate "miscatoarele" si ruxi urmareste toate furnicutele
moama si prajituricile alea cum arata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

maria2mami spune:
mamaaaa ce prajituriiiii
de cand nu am mai fost la cofe.....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

monica-elizabet spune:
mi-a ajutat Dumnezeu si-am terminat tortuletul in timp record
am facut blat din pandispan cu kko ... am copt pe rand cele 3 blaturi ca mie nu-mi prea iese faza cu taiatul in 3 buc
am insiropat fiecare blat...
apoi am facut o crema din 800 ml lapte, 2 crem ole, un borcanel de nutela si 1/2 de pachet de unt(a iesit o crema super) desi este in premiera cand o fac....deasupra am pus frisca muuuulta si am ornat frumos cu cioco topita...am fost si i l-am si dus prietenei mele ca nu-mi avea loc in frigider si a iesit atat de inalt ca nici capul de la forma speciala de tort nu am putu sa i-l pun ca atingea si-mi strica "fatzada"
ma bate gandul sa fac si prajitura cu miere tot pentru la ea maine sau a dat Natalia o reteta de twix(la bucatarie la retete cu lapte condensat)...dar acum ma odihnesc...poate mai incolo....
voi pe unde sunteti?
monica

monica-elizabet spune:
am tras cu ochiul la odiseea sarcinii(mamici de iulie-aug 2007...pag 12) si am vazut poze cu Matei de Simo...Doamne cat este de scumpic
monica

georgi75 spune:
Helou gagici.
Io am fost musafir si pe urma am avut musafiri
Danelutza m-ai terminat.Am vazut ca avea fata si bricheta langa ea.Numai ce isi aprinsese tigarica, nu?
Miha ce ignore mey...Ca ma oftic ca-i dat fi-tu.Auzi?Da' ai vazut ca Isa fumeaza...fi-mea nu fumeaza...Ce zici? ca ma prinde cuscra-ta cu
. Ssssstttt....
Doina io n-am mai facut nici o bunatte de cand am venit.Ma cam arde lenea si ar cam trebui sa ma trezesc .As manca si eu niste clatite cu Finetti dar n-are cine sa le execute
Hai pupici la tot
Sunt pe-aci daca se pune de vreun

Danelutza spune:
Cuscra am disparut la cumparaturi, dar am vazut pozele cu voi doi frumusei foc , o mina de-a lui cuscru' si prajitura
, sa_mi faci cunostinta cu cofetaria cind vin in tara.
Georgi n-ai auzit ca Isabella o sa fumeze cot la cot cu socrusu' ?
Monica am rosii in gradina si am facut suc de rosii ca in Calabria. rosiile coapte bine, am pus apa la clocotit, le-am bagat o tira in apa fierbinte, le-am dezbracat usurel si repejor de pielita, le-am taiat bucatele, le-am bagat la sticle cu cite 3-4 foi de busuioc si le-am pus la fiert. Gata sucul, nu munca ca la cel facut de mama mea

monica-elizabet spune:
danelutza, buuun sucul tau, mai ales cu rosii din gradinitza ta
monica

monica-elizabet spune:
nici un dans nimik? ulutelor
monica

Simo78 spune:
In primul rand sorry ca nu am mai trecut pe la voi...ultima perioada a fost aglomerata rau de tot
Acum imi revin cu somnul, ca de la operatie is super ok, doar ca in maternitate 4 zile nu am dormit mai deloc si inca ma resimt.
Multumesc de felicitari si de urari, Matei e un ingeras (sper sa nu-l stric eu
Poze gasiti www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157601234168674/" target="_blank">aici, si povestea noastra aici
Nu mai am habar ce mai e cu voi, Doina presupun ca Dan e bine dupa operatie
Va pup, tre sa dau tzitzi 2 la zapacit
Simo de Matei Hisham (28.07.07)

mikiriki spune:
Žneatza pt. toate fetili
Sunt pe ultima suta de metri( inca 5 zile ). Miha, Danutza si Simo n-am vazut inca pozele. Ma uit cand ajung acasa.
Va doresc o saptamana usoara
Pupici
Miki