Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 24

alexa si mami spune:
mmiha, tot la munca? ai vazut pe bb?
la noi e o vreme de kko, nici nu ploua, nici soare nu e, mai bate si vintul...

georgi75 spune:
Salutari.Am aterizat de la tara, maimutzoii dorm prin dormitor si eu am pus o ciorbica la foc sa se faca pana se trezesc ei.Pe urma plecam pe la socroshenie sa ne vedem si cu ea.Nu am vizitat-o de cand am venit si i-o fi si ei dor de noi.
Monica maine plec iar la tara sa o ajut pe mama la rosii.Vii si tu?
Cami ai dreptate.dar stai calma.Cat despre gradina lui DD ... sa vezi cati sar gardul zilnic
doina poimaine gata?Parca pe 7 spuneai ca plecati.
Mmiha a ingrozesti.Asta ma asteapta si pe mine?
Danelutza cand plecati la mare?
Miki ce esti asa scurta?
Miha burtica
Va pe toate.Mai dai vreo doo ture pe-aci si stau si io putin la TV pana se trezesc ai mei.

mikiriki spune:
Salutare
Am avut un plan de munca tare nasol. De maine incep turele de la 5:30 pana vineri. Ieri am ramas fara soatza ( a fost cu baietzii sa joace cartzi, de fapt inca n-a ajuns acasa ) si noi gagicile ( 4) si catzeii (3) am facut noapte alba. Pt. mine ( si restul gagicilor)a fost ok ( am dormit de la ora 6 pana mai devreme....ooopss) dar Denise a trebuit sa munceasca de la ora 5:30
Mai stam putzin acasa, apoi pe mergem pe malul Rinului cu catzeii.
Va doresc o Duminica frumoasa.
Pupici
Miki

mariussimiuc spune:
Helau!
O duminica muninata tuturor!
Noi un picut mai devreme am ajuns acasa...am fost la cumparaturi,am mai completat cate ceva la colectia de trenulete Thomas (si a promis ca nu mai vrea nimic de acum...hmmm...probabil ca pana maine... ) si dupa aceea ne-am delectat cu cate o prajitura la cofetarie,ca mami inca se urneste greu la facut...
Miha si Robert

Liana30 spune:
breee nu v'am abandonat da imi trebe timp sa'mi revin..
tarancooo????????si mai zici ca nu estivezi ca vb cu zuzapoate vii si tu sa ne vedem ca mii dor si te tine fatoooo..chiar daca nu'ti spun asa des
camiiiiiiiiiiiii doamneee da ce bine le mai zici..
breeeee facui ciorba de fasoleee pt doinaaaaaaaaaa ca stiu ca vreaaaa...
va pupacesc..stai aproape ca revin
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Liana30 spune:
tzeapaaatzeapaaa
ca nu suntem pe mes.
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Liana30
tzeapaaatzeapaaa
ca nu suntem pe mes.
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

monica-elizabet spune:
hello fetele,
noi abia am facut ochi si sotul m-a asteptat cu o cafelutza si a plecat la tenis,eu abia-mi pot misca fundul in pat pana la pc si el are chef de joc...dar imi revin eu si-i scot tenisul din cap
azi trebuie sa fac si tortuletzul pentru prietena mea...grea sarcina mi-am ales...mi-a zis ca vrea ceva cu cioco asa ca miha reteta cu praji cu miere o fac pentru noi in alta zi.
astia mici se joaca impreuna la pc...tare frumos sa vedem cat ii tine pana se iau la
Miki, plimbarica placuta
geogi, distractie placuta la socrosenie(ti-am mai zis ca asa zice si soacra-mea de ea? ca-i socrosenia mea )
miha, sa va fie de bine prajiturica si sa stapaneasca sanatos robertelul jucarioarele, e o nebuni si cu locomotivele astea...dar ma minunez ca pe alex inca nu l-a prins
alina si tie Duminica placuta
Liana, ma inscriu si eu pe listala un castronel cu ciorba de fasole
mmiha ce vrednicuta ai fost...
aseara m-a apucat nebunia in loc sa astept pana azi sa merg la pedichiura m-am apucat sa mi-o fac de una singura si o ora cred ca mi-a luat dar deh...nu ma mai puteam duce cu un picior facut si cu unul nu
azi cred ca manacam ce apucam de prin frigider ca nu am chef sa fac nimik special, doar paine calda tre' sa iasa din masina si mor pe-aici de miros...
va pup pe toate si pe copilashi
ma duc sa-mi fac incalzirea
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

ange spune:
cata activitate frate pacilea!ori s-au terminat vacantele?
Doina ce face Dan? zi e progrese a mai facut.
Liana,poze ceva?
mmiha,pe Bahmuteanca am vazt-o pe net la antena1.s-au calmat cu emisiunile in reluare.cred ca au facut oamenii scandal.era de bataia jocului.platim o caruta de bani pt satelit si ei ne dadeau emisuni de acum 2 ani.
apropo Mona ai acolo la antena emisiuni inregistrate din ziua respectiva si se vad super fain.dau link de nu stii unde.Unde locuiesti de spui ca esti aproape de mine?acusica sar di pijamale si vin la tine la cafea
vine colegulpazeaaaa
o zi faina.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."