Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 23

maria2mami spune:
Camiiiiiiiii....iar vezi reluarea - reluarilor ....numai la tine e moda asta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
vine omu obosit si infometat dela munca si voi ma luati cu anale, dorsale, virgine, gaurele
cu mancarea in "gurita" si am ras de m-am cracanat.... ca "e la moda"
frate' ma innebunit maria....nu se imbraca cu aia...si cu cealalta ca "nu e la moda"....sa-i fac codite...nu ca ea nu e taranca si nici nu e " la moda"...sa-i dau sandalutele la rochita....nu ca mai bine se potrivesc papuceii cu strasuri, ca fustita e mai sport si nu e eleganta ca rochita
....cred ca a lasat-o tata sase uite pe Euforia non stop
..........deci a stat saptamana asta la mama si e schimbata cu 360 gr..
ii merge gura de ma terorizeaza
Danelutza.......crede-ma...imi era asa de draga vaza aia ca am traversat bucurestiul cu ea in carca....avea 1 m jumate'....si-mi doream enorm asa ceva, am vazut eu la un hotel aici in bucuresti
da nu inteleg cum sa spart...bine ca nu a fost fata acasa
hai ca m-am lungit la povesti cu voi
sper ca acum tot ce vom spune sa nu se interpreteze

ange spune:
bey mmiha,bey! ce tot spui acolo ca nu pricepui nika
somn pufos.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

monica-elizabet spune:
miha ,nu cred ca ai lecturat toate subiectele "alea"
io nu ma mai obosesc sa raspund la sub de-astea mai ales pentru tipa de zisei io ca intreba acolo...cu analele...intr-o seara ii raspunsei de vreo 2 ori la un subiect unde fata era d-ra la 33 de ani si avea o problema cu inceputul vietii sexuale, mertia sau nu tipul chestii de-astea....ca mai apoi sa apara o fata de aici de pe forum sa zica mai x-ulica da tu nu erai maritata, aveai copil si te certai cu soacra?...aaaa...ba da raspunse ea dar era de fapt o prietena cea care intreba...(ea doar intreaba asa... ca sa faca conversatie si sa vada cum ar fi sa ai viata dubla)
stiti voi ca la grilele alea pentru scoala de soferi...daca intr-o intersectie semaforizata....apare x situatie(si dau ei un caz cam imposibil de pus in practica) ce faceti???
cami, deci maine vine colegul...poimane ne zici ca te doare spatele...Doamne feresteeeee
eu iar sunt cat vita, tot zic ca nu mai mananc atat dar nu ma pot abtine...
voi ce faceti, pe unde sunteti?
va pup pe toate
ps vad ca vb in grai oltenesc...Lianooooo ne-ai sedus si ne-ai abandonat?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

maria2mami spune:
Cami...numai tu vezi emisiuni in reluare
macar asta cu bahmutenii e facuta anul asta
remember...emisiunea cu Cabral ...un barbat adevarat..parca (scuze de kkofonie)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

monica-elizabet spune:
mama ce n-as da si eu sa le vad...macar una asa in reluare da aici nu se prinde nici urma...doar inregistrari pe net
si merg prost...cami ee pe bahmu nu am vazut-o doar de tiza mea monica columbici stiam ca are emisiune...
mmiha, deh...e domnisoara, daca si ruxi are pretentii imi inchipui ce ma asteapta...numai cand povestesti tu
monica

doinabita spune:
Buna fetelor!ce activitate intensa.Faceti bunatati, curatenie, de toate!Numai eu ...stau ca puturoasa aici...Dar vin eu acasa si fac bunatati.
Cami, si mie imi par acele subiecte deplasate rau, chiar rau....Nu te nervoza!Lasa...asta e ...
Am facut cafeluta!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
miki te ascunzi de mineeee?
Doina, pana la urma nu v-ati mai mutat la hotel, nu?
hai ca mai e putin, putin de tot si veniti acasa si faci tu tot ce-ti pofteste inimioara si tie si copilashilor tai.
multam pentru cafelutza, o pun sa stea calda la plita (ca e de-aia buna din china )
va pup pe toate ma duc sa-mi continui vizionarea la filmuletz
(o noapte la muzeu) e haios rau
sa aveti o Duminica placuta
monica

maria2mami spune:
helooooo...acum am terminat treburile....
slaba miscare, pe pag 2