Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 22

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
si facusem toate "alea" de dimineata
Ce sunt toate "alea"??

Miha

mariussimiuc spune:
Eu tocmai ce mi-am facut impreuna cu fii-mea somnul de frumusete...
Va poftesc la o limonada,ca de cafea e prea tarziu...
Alinuta,sa-ti fie de bine placinta. Eu am in plan niste clatite...cu ciocolata si frisca si gem de capsuni...
Monica,daca vrei o placinta mai "painoasa" poti folosi cu succes aluatul de la cornuletele moi si pufoase.Iese yam-yam...
Miha si Robert

alexa si mami spune:
miha, vreau si clatite, ca sunt de la tine
camiii, hai ca ne-ai fiert destul:)))

Danelutza spune:

monica-elizabet spune:
aolio mihoooo...nu citisi fato destul pe la "alea" cu analele si ala cu masculii feroce? si mai stiu eu ce... tot esti curioasa ce sunt alea, alea?
uite de-astea
mai vrei?
pofticioasa mica
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
Danelutzaaaa ...ce faci acolo?
alea, alea? te-ar intreba miha
ca mi-o iau
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mariussimiuc spune:
Monica,cred ca cetii cam mult pe la subiectele "alea alea" ,nu?
Cuscra,ai lipsit cam mult astazi...Stiam io ca si tu esti pofticioasa...
Miha si Robert

ange spune:
pai am avut toti copii dupa strada(cei de varsta Maiei evident) +2 ai mei+2 ai pretenei nu au fost multi dar suficienti incat sa ma puna la zugravit
Lasand gluma a fost ok.zarva mare,floricele si cutii de suc in cele mai neasteptate colturi,perne,pernute,jucarii de plus peste tot,galagie,tipete,muzica si voie buna la greu.Eu eram cam in plus printre ei.Oricum chiar daca ziceam ceva nu ma lua nimeni in seama atat de impunatoare a fost prezenta mea
Acum am fost la piscina cu copii.Robert e "blana" ,doarme iar Maia isi aduna siragul de margele de pe sub pat
Eu mi-am tras o salata de fasole galbena fiarta cu usturoi,otet si ulei asa cum mancam la bunica la tara nu stiu ce mi-a venit.nu cred ca am mancat din clasa a 4-a
Merg sa intind rufele indata,apoi bag o tzara de plaja si gata seara.Maine vine colegul pazea
tzuc.is prin zona de ma solicitati
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

ange spune:
tot je;mi-am adus aminte de ceva;adica de 2 lucruri.
1.aia cu analul,oralul,bucalul sau ce vor gagicile alea mie una mi se pare deplasat subectu
nu ca as fi o pudica departe de mine sau o sfanta in asternuturi asta si m-ai departe de mine) dar tampeniile astea cu "ati facut","va place","va satisface","ce gust are","se lipeste","s-endoieste" ma
Gagicile alea ori is proaste,ori perverse ,ori amandoua
Mie mi se par lucruri intime,ba chiar exagerat de intimesi niciodata nu ma voi apuca sa povestesc cuiva cum mi-o trag,unde,cand,cum o sug,daca o sug,cum doare,ce undelemn
folosesc sau vibratoare sau mai stiu eu ce
hai ca ma nervozai dejaba acusi
Asa si 2.va place emisiunea lu' Prigoana cu bahmuteanca? azi am vazut-o si eu pe cea de joi.Doamneeee ca mare-i gradina lu' DD!!!
tzuc.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

maria2mami spune:
acum am venit de la munca...am citit tot....sunt varza de varza...sun t franta sunt la serv de aiz de dimi de la 8
ce sa fac....prestez pentru sapt viitoare...cine o sa stea cu cracii la soare...
maine va rezolv pe toate.....adica va raspund la toate
...Cami...maine modific
Io' nu cunosc nici o mariuta care tre' sa dea de baut...e o gagica aici langa mine in pat care sforaiesi zambeste in somn.....da nu cred ca desprea ea este vorba
ma duc la bebe pe seara...maine......vb de dimi
pupici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006