Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 2

doinabita spune:
Buna sexoaselor!
Miky imi pare rau pentru prietena ta.Poate e loc de impacare...
Monica ma omori cu bunatatile...abia astept sa ajung pe pamant romanesc sa fac bunatati...
Noi suntem bine,Dan face recuperare, acum inca mai doarme ca in weekend e mai liniste pe aici.
Pupici la toate feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
doina lasa ca veniti voi acasa si faci tu tot ce va pofteste sufletelul... mie imi place tare mult mancarea chinezeasca, thailandeza...nu as duce lipsa de mancarea rom pe-acolo
ma bucur ca sunteti bine, recuperare rapida lui Dan
a facut si ultima punctie cu celule deja?
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
acum am citit la umanitare ca luni faceti ultima punctie
Doamne ajuta!
monica

doinabita spune:
Monica, eu nu pot sa mananc mancarea lor...si tot ne invartim si rasucim porc la gatar...piept de pui prajit...aripioare de pui...cu piure, de trei saptamani.Mancarea aici e o mare problema pentru toti pacientii, mai ales cei cu copii mici, se plang pe buna dreptate ca nu au cum sa dea la copii , mancare cu condimente, mai ales dupa operatii e nasol rau de tot...Abia astept sa vin acasa.Dar tu nu ai somn?ca e asa devreama la noi???
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
Doina, dupa operatie si mai ales la un copilash mic(si neobisnuit cu mancarea lor este o adevarata problema
fetelor va astept cu o cafelutza calda
monica

mikiriki spune:
Žneatza
Monica multzam de cafea
Doina Doamne ajuta. nasol cu mancarurile
Nu se mai impaca astia doi. In fine e treaba lor, nu ma bag. Faza e ca acum avem 2 catzei in casa ( ea a venit cu tot cu catzel ). Catzeii sunt prieteni foarte buni, de acum au inceput sa se joace si sa alerge prin casa.
Miki

monica-elizabet spune:
miki, macar e femela sa se "bucure" si dl mister un picutz? sau doar alergaturi si atat?
monica

mikiriki spune:
hahahaha
e mascul. si mister e castrat ( parca am mai zis )
io ma duc sa mai dorm vreo 2 ore. cafeaua ta nu ma tzine treaza
te pup
Miki

maria2mami spune:
neata fetele...azi sunt libera
Banana....dn bun simt,ai salutat-o si tu pe d-na Bangala
, i-ai transmis complimentele noastre...?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

diadaniela spune:
Mmiha,am trecut chiar prin poarta ei si am salutat-o cu un f frumos salut romanesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana