Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 18

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Hai ca nu m-am culcat.Vezi?Stau pe-aci prin casa sa-ti tin companie
Stiam io ca esti fata de gasca...

Cuscra vrei si tu unu de asta

Miha

alexa si mami spune:
hello!
gata munca!
georgi, bine ai revenit! da' noua ce ne-ai adus? auzi la ea, scrumiere...tu incurajezi oamenii la vicii
mmihaaa, schimba lista cu sarbatoriti, sa stim de unde bem luna asta. si vezi ca avem si mariutze

Danelutza spune:
... m-am trezit
Am dat cu mopul, am spalat piscina printesei, acum astept sa se trezeasca sa ne asezam ca doua gagici care se respecta, la soare
Cami uauuuuuuuuuuu ce te-ai prajit, spune-i vecinului sa mai dea cu crema
Georgico eu astept poze, ca scrumiere nu vreau sa vad prin casa.
Mmiha cioburile aduc noroc, asa ca e bine ca s-a spart vaza.
Banano te vad, te vad, cum te mai simti, nu vrei sa spui nimic ?
Cuscra am dormit si eu un pic ca sint in crestere (la kg
)
Monica deja ai preluat functia de detectiv, ma duc sa bag si eu nasul la pestisori
Restul unde sinteti ?

monica-elizabet spune:
hello sexoaselor,
si eu a trebaluit cate ceva pana acum, am aspirat, am spalat prin baie, schimbat asternuturi, sters praful si numai ce-o vad si pe ruxi furand o pereche de chilotei si stergea si ea praful cu ei
de papica nu am facut nimik ca mai avem de ieri inclusiv desert.
in rest...nimik nou...merg dupa alex la gradi si abia astept zilele de s si d sa doooorm fara intreruperea de la 7-7,30
aseara m-am uitat la un filmuletz RV cu Robin Williams si iar am stat pana tarziu...
va pup pe toate si revin in forta nitelush mai tarziu
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:

georgi75 spune:
Salutari.
Alinutza voua v-am adus cate un
.Cat despre viciile prietenilor...
...ai dreptate.
Miha recunosc.Pana la urma m-a furst somnul
Danelutza spor la prajit
Va pupic.Fug in fata blocului cu fi-mea la copii.

monica-elizabet spune:
si noi fugim la o partida de tenis
miki, danelutza ce 'scurte' sunteti chiar reusiti sa ma"stresati"
pupici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

slimatei spune:
hop si eu..cam obosita caci eu inca mai incerc sa ma cred ca in tinerete da timpu' trece si noi crestem
...imbatranim... frumos zic eu avem 21 de sapt de 2 in 1...si ne descurcam..cate o pasa asa mai puternica prin vezica de ma scap pe mine..dar ii dam-nainte ..ce sa facem?
bagaje ce-s alea? da ce sa pun in ele.. nici macar haine de schimb nu am...asa ca eu ieri am fost la piscina..in loc sa merg la sopping...da' ne-am mai clatit si noi ochii.. cu ceva picioare de instructor...(aqua-gym)ca deocamdata doar atat putem
in privinta asta...
nu acuma serios ma gandeam sa fac un pic de miscare asa mai mult..ca dupa ma asteapta 2000 de km de stat...nustiu cum va fi..dar am curaj.. da daca trebuie, trebuie...doar n-o sa-mi las sotul singur in vacanta
si drept urmare am facut azi cuparaturi..da tot nu le-am pus in bagaje..ca-s rupta am mai citit un pic pe aici si am adormit cu mouse-ul in mana...e greu.. e greu si mi-e groaza....de drum....si cu avionul nu se poate ...de asta imi astept sotul sa faca el..daca se pricepe el mai bine..ce sa-i fac
..parca ar fi meseria lui
..eu intre timp... mai trag un somn ..ca-s obosita si chiar ca am motiv
va pup si mai revin daca nu adorm din nou cu mousul in mana
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Danelutza spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105022&whichpage=1 ati cetit ?
Stefania drum bun, saluta Iasul din partea mea. Ai grija de voi si mai ales de burtica
Monica eu am vrut sa stresez, dar nu era nimeni prin zona
Georgi multumesc, era prea cald si am renuntat la prajit