Casnicute sexy ( 130 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica m-am emotionat eu cit de frumos ti-a scris, te cred ca ai plins. Pupici la micutul scriitor

Stefania te asteptam sa povestesti, sau te-ai apucat sa faci bagajul ?

Miki mai ai un picut si te dezlantuiesti in concediu

Cami am vazut eu podul cazut, doamne ce dezastru.

Bianca multumesc, eu am scris de pampers ca sa vada cuscra ca are nora mare, dar a sarit mesajul cu pricina

Dana ai terminat de cheltuit banutii sau nu te-ai intors de la cumparaturi.

Cuscra sotul are probleme de cind am nascut-o pe Isabella, e in continuu tratament cu medicamente, sper la toamna sa i le scoata, dar tot trebuie sa-si faca lunar analizele.

Doina inca un picut si te indrepti spre tara, iar Dan spre fete .

Mmiha vreau si eu mazare cu pui, arunca un castronel ca ies in balcon sa-l prind.

Fetelor, la mine e o vintoasa de-mi baga tot praful in casa si eu care vroiam sa spal geamurile .
Ma duc sa termin de calcat si sa dau cu aspiratorul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare
Acum n-am chef de nimic. Mi-e gandul doar la ei mei .
Danutza te astept la calcat haine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor sexoaselor,
mai e vreun piculetz de cafea pe undeva?
Doina multumim de cafelutza, hai ca a mai trecut o zi...mai e putin si veniti acasa
fetelor il pup ca mi-e drag de ei de nu mai pot toata ziua i-as pupaci...mai nou ne luam toti 4 in brate si e pupaceala generala asa zice alex
danelutzo de-asta plangi tu ca ploua si nu poti spala geamurile ? lasa-le naibii...
cami, si pe cine chemi sa te dea cu ulei de plaja tot pe vecin? lasand gluma la o parte, te mai doare spatele ?ca nu ai mai zis nimik
mmiha, de mazare cu pui... spor la alergatura prin orash
Dana-ch sa ne zici ce ai gasit frumos
miki servici usor, hai ca trece repede timpul si vin ai tai...
Bi esti curajoasa poate dai si de-a treia nora
stefania si spor la facut bagaje...pe mine una nu ma plictisesti asa ca scrie cat mai mult
miha pana cand mai mergi la servici? nu-ti bagi nici un medical, nimik?
eu azi nu fac nimik...tare-as vrea sa merg sa ma tund da' n-am cu cine lasa pitica ca are tati ceva treaba...poate zilele urmatoare...dar de cand zic parca mi-a crescut si mai mult parul
fetelor vreau si eu o idee de tort, prietena mea se aniverseaza pe 6 august si as vrea sa-i fac un tortuletz, ceva mai special9simplu de facut in acelasi timp) dar sunt in pana de idei si stiu ca voi aveti muuulte retete
va pup pe toate
sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki, pentru tine http://family.webshots.com/album/560118151LrTSgb

Monica si eu am zis ca ma tund, dar pina la urma plec pletoasa la mare, ca tot bag capul in apa si nu se vede , am sa ma tund la intoarcere sa ma fac frumoasa . Idee de tort n-am in acest moment, baga un ochi pe culinar, ca eu n-am mai intrat de multisor pe acolo, sau poate strigi la cuscra si-ti raspunde.

Mirela te-am vazut cind ai iesit, am vrut sa ma dau la tine, dar deja nu mai erai

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

danelutza tare frumoase artificiile, ultimul era un filmulet? eu nu am putut sa-l vad...nu se deschidea, dar mai icnerc mai tarziu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mi-a fost dor de voi.Despachetez, ma mai linistesc si revin la povesti.Cica am fost 4 zile la mare si 2 la munte...asa frig a fost marti si miercuri acolo.
Ma bucur ca sunt acasa in sfarsit.Pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza multam de artificii.
Georgi bine ai revenit
Monicutza timpul nu trece atat de repede cum as vrea eu

Miki

Mergi la inceput

georgico, bine ai venit acasa
miki te cred , partea mai rea este ca atunci cand sunt ai tai acolo o sa vrei sa treaca inceeeet, inceeet de tot (vorbesc din proprie experientza)
tocmai ce-am executat o prajiturica cu crema de iarut si [iersici, abia astept sa se raceasca, va invit si pe voi
danelutzo, ref culinar eu nu prea ma descurc pe-acolo...intru doar pe linkurile date de voi
fug sa adorm brotaceii si revin
pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,n-am ratat marele eveniment mey...Sa stii ca m-am bucurat pentru Isa,doar ca n-am mai apucat sa o spun in gura mare...Si zici ca artificiile alea erau doar pentru Miki?

Monica,tortuletul vrei sa fie usor de facut sau usor de ornat? Eu as opta pentru Tiramisu sau Diplomat sau Prajitura cu miere pe care o poti construi sub forma de tort...

Georgi,bine ai revenit!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

miha si una si alta
cum este prajiturica cu miere?
ai o reteta te rog

monica

Mergi la inceput