Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 11

doinabita spune:
Buna gagicilor!Hai sa bem cafeaua, dupa aia vedem ce mai facem azi!Dar ce se plimba fetele noastre prin concediu...Vreau si eu!!!!!!!!!Da eu am vazut nitel din China.Niste temple, caci la Zidul Chinezesc nu pot sa merg cu Dan, si in Orasul Interzis sunt pante foarte abrupte, o sa mergem in weekend prin cateva locuri unde sa aiba acces Dan cu carutul.Ca e pacat sa nu vizitam ceva.
Va pupammmmmmmmmmmmmmmm!Vrem acasa...adica eu!
Danelutza, cand ajung acasa....e jale cu barbatul...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

CRISMIR spune:
DANELUTZA,ce dor mi-a fost de tine!!!
....mai,eu sunt prin zona,da' pe aici nu mai calc ca nu-mi plac limonadele
...hehehe,dar ne mai auzim noi!...
si pt Isa!!!
in viteza si pe MIKI,MONICUTA si MMIHA!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

gabitz78 spune:
neatza.
miha - sigur ne vedem dupa ce ma mut...e musai!
si eu am vazut pozele...tot acolo!prietenii stiu de ce!
ce bine e azi...racoare....
nu am noutati deocamdata!
va pup.25+ si stefan

mariussimiuc spune:
Azi ma simt in forma si va servesc cu o cafeluta... Dar sa stiti ca si cafeluta cu zeama de lamaie e buna..pentru durerile de cap...
Miha si Robert

Danelutza spune:
Doina eu cred ca Gicu abia asteapta sa te dai la el
Mirela lasa mai ca-i buna si limonada, pui o tira de zahar si se rezolva. si mie mi-a fost dor de tine
Gabitza dar pe mine de ce esti suparata, m-am dat o data la tine pe mess, dar nu m-ai bagat in seama
Cuscra vazui toate pozele, sinteti frumosi toti trei plus viitoarea membra a familiei, adica burtica . Aaa, cafea cu lamiie beau si eu, calduta si cu o feliuta de lamiine, asa am invatat cind lucram la tvr si nu-i pun zahar deloc.
Miki ai terminat de spalat geamurile, ca m-as da si eu la ale mele, de obicei le spal inainte de a pleca in vacanta, dar cum stiam ca plecam pe zece si de fapt plecam inainte, cred ca or sa ramina asa
Monico ce-ai facut asta noapte, ca n-ai mai aparut , tot cu Miki te-ai plimbat si pe la noi n-ai mai dat
Dispar la calcat rufe, ca la prinz ma duce soata la ristiorant sa papam, azi e ziua nationala a Elvetiei si lumea sarbautoreste, iar mai pe seara cascam gura la artificii. Poate fac poze sa va artificiez si pe voi
Va tuc pe toate in ordine analfabetica, ca de obicei.

Danelutza spune:
... vaz ca m-ati lasat sa vorbesc singura, dar dispar iar saptamina viitoare si nu va mai stresez

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza... vaz ca m-ati lasat sa vorbesc singura, dar dispar iar saptamina viitoare si nu va mai stresez
Io-s prin zona...hai,vii la o cafea?

Miha

ange spune:
neata.
Mirela si tu esti cu capsa pusa?nu ti-am inteles "gluma" cu limonadacam greu cu mine
Ce face Robertzelul? tot calduri dealea super tari sunt la voi?
miha,cum a fost la mare?si zici ca noua nu ne arati foto cu voi ai?
danelutza,stiu unde m-ai vazt'numai ca acolo, fac si eu ca Olga
este setat si intru automat.ori de cate ori deschid netul.nu e si musai sa fiu prin zona
De cand cu caldurile astea umblam teleleu toata ziua ca de alta vacanta in varaasta nici vorba
tzuc.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."