Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Bine ai venit,Aditi!Te-am trecut pe listuta.Iti multumim ca vei da pomelnic in toate duminicile.Cum se da acatistul?Acatistul se da pe saptamani de 3,6,9 asa am auzit si eu,se scrie pe o coala titlu Acatist pe cate saptamani se doreste cu datele(in ce perioada) iar dupa aceea numele de botez ale cui vrei sa dai si dupa aceea notezi ce vrei sa ti se indeplineasca(sanatate,binecuvantare cu copii,intelegere,indepartarea blestemelor,relelor,serviciu,sa se casatoreasca cineva,etc.).Preotul citeste perioada care ai trecut-o pe acatist cu numele fiecaruia si dorintele lor.
Pe timpul rugaciunii poti sa aprinzi ce vrei ori candela ,ori lumanare important e sa fie lumina.
Programul tau e foarte bun si este de un real folos pentru noi,postul o sa-l tin si eu,la fel o sa fac tot posibilul sa ma duc si la Vecernie in postul Maicii Domnului.
Am auzit si eu de Acatistul Sf. Dumnezeiestilor Parinti Ioachim si Ana ajuta f.mult.
Da,trebuie sa avem multa rabdare si credinta ca vom reusi cu ajutorul lui Dumnezeu si a Fecioarei Maria.
Ma bucur,ca ne-ai scris asa mai mult si ne-ai impartasit din experinta ta!Si mie imi face mare placere sa ajut oamenii la nevoie.
Dumnezeu sa te binecuvanteze asa cum iti doresti cu un copilas!
Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Multumesc, Cleopatra
Esti foarte prompta.

Fetelor nu ezitati macar sa incercati sa tineti postul care urmeaza, e mai greu la inceput dar apoi nici nu mai simtiti.Daca va rugati, veti fi ajutate si va trece usor si repede.Eu am reusit si celelalte posturi (cu exceptia ultimului pe care voit nu l-am tinut din motive de sanatate, desi cred ca nu muream dintr-atat, dar ispita probabil....).Desigur post si rugaciune pe masura posibilitatilor fiecareia. Nu va infometati si nu stati in genunchi pana lesinati, caci e degeaba...asa am fost sfatuita de parintele meu duhovnic.

Sa dea Dumnezeu sa ne fie rasplatit efortul cat mai repede si sa nu uitam dupa aceea sa continuam, drept multumire, bineinteles.
Doamne ajuta!

Va mai caut, nu scapati de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Cleopatra, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bebele pe care il astepti sa vina cat mai curand.Numele meu de botez este Corina.
Dumnezeu sa ne ajute!

koko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna dimineata,

Si eu am sa fac la fel o listuta cu voi si am sa imi intreb duhovnicul unde e mai bine sa o dau si cum.
Ma rog in continuare cu voi si sunt sigura sigura ca Maica Domnului ne va raspunde!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am citit aseara rugaciunea .Mi-era teama ca nu cumva sa uit si sa treaca ora 21.Pana la urma nu am uitat si m-am simtit foarte bine dupa ce am citit.
Stiam si eu de Biserica Sf Spiridon si poate daca printre noi sunt fete din Bucuresti care doresc sa mearga sa duca lista noastra cu nume la acest preot sa se roage pentru noi.Si poate ne da un canon pe care sa-l tinem toate.

ali

Mergi la inceput

Buna,Aditi!
Sunt de acord cu tine ce ai zis de post, trebuie sa nu ne lasam daca ne simtim putin ametite,corpul se obisnuieste mai greu la inceput cu mancarea de post.
Sa dea Dumnezeu sa ne anunti cat de carand ca astepti o minune de !
Te mai astept sa ne mai scri,nu vrem sa scapam de tine.
Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Bine ai venit,Koko!Iti multumesc pentru urariele tale!
Sa dea Dumnezeu sa ne anunti cat de curand ca vei avea un
Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Alinushca,iti multumim ca vrei sa dai pentru noi acatist sau ce zice preotul.
Maica Domnului ne va asculta rugaciunea noastra si nu ne va lasa.
Sa ne anunti cat de carand ca vei avea un
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ali,imi place sa aud ca te-ai simtit bine la rugaciune.
Ai o idee f.buna cu Biserica Sf Spiridon din Bucuresti,daca este cineva din Bucuresti si doreste sa ne ajute cu un canon de la preotul acela cu har ar fi extraordinar de frumos.
Sa ne anunti cat de curand ca astepti un
Dumnezeu sa ne lumineze calea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, eu am fost acum la biserica Sf. Spiridon Vechi. Din pacate, preotul nu era acolo, asa ca nu am putut vorbi cu el despre ce ar trebui sa facem in situatia in care ne aflam noi. A fost prima oara cand am fost si eu acolo, m-a impresionat foarte mult, am intrat cu speranta foarte mare in biserica si m-am rugat cu tot sufletul atat la racla, cat si la icoana Sf. Spiridon. Saptamana trecuta am vorbit cu preotul la telefon (numarul acela de mai sus, de pe forum, celpe care ti l-a trimis Roxana tie, Cleopatra, este chiar al dansului) si mi-a spus ca il gasesc la biserica vinerea dimineata. O sa incerc sa merg saptamana asta, insa nu stiu daca va fi acolo vineri, dat fiind faptul ca vineri dimineata, laora 11, este slujba de inmormantare a PF Teoctist... Oricum, si daca nu va fi, merg sa ma mai rog acolo si va promit ca voi scrie pe un acatist numele voastre, su dorinta de a fi binecuvantate cu un sufletel de copil, si-l voi lasa acolo, la icoana Sf. Spiridon. iar cand voi reusi sa vorbesc cu preotul, va voi spune ce sfaturi mi-a dat.
Va pup pe toate!
Si fie ca Dumnezeu sa isi plece mereu privirea asupra noastra!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput