Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Aceasta rugaciune am luat-o de aici de pe forum...
Se citeste in fiecare marti, timp de 9 saptamani, aprinzand o lumanare sfintita.
" Sfanta Marta ma indrept plina de incredere catre tine cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.
Spre a-ti arata recunostinta mea iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.
Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in tristete si durerile mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii, in casa ta din Betania, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (......)/ se spune dorinta.
Te implor ajutorarea celor aflati in suferinta infrange orice necazuri si greutati precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
Tatal nostru. Bucura-te Marie. Slava Tatalui.
De 3 ori:
" Sfanta Marie roaga-te pentru noi."
Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine; binecuvantata esti intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.
Sfanta Marie, maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in easul mortii noastre. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Rugaciune tot de aici dupa forum
SFÂNTUL ANTON:
RUGĂCIUNE PENTRU PROPRIA FAMILIE

Sfinte Antoane, neînfricat apărător al adevărurilor crestine, ca preot tu ai predicat deseori despre demnitatea si sfintenia familiei: ca împărtitor al darurilor ceresti ai coplesit-o cu nenumărate binecuvântări: ca mare făcător de minuni, ai apărat-o de puterile spiritului rău.

Cu umilintă vin si eu să-ti cer ocrotirea ta pentru familia noastră. Astăzi îti încredintez tie grija fată de toti cei dragi. Crută familia noastră de toate necazurile acestei vieti.

Îndepărtează din familia noastră paharul durerii si al amărăciunii, iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, dobândeste-ne răbdarea si resemnarea la vointa sa preasfântă. Înlătură-i pe toti aceia care vor să strice casa noastră, mai ales pe cei ce încearcă să semene intrigi între noi.

Sfinte Antoane, ajută familia noastră să trăiască după legea lui Cristos: să păzească cu sfintenie poruncile lui Dumnezeu si ale sfintei Biserici, să se bucure de pace si prosperitate, iar după această viată pământească să ne găsim într-o zi reuniti în cer, spre a ne bucura pentru toată vesnicia de răsplata si fericirea celor alesi. Amin.


SFÂNTUL ANTON:
RUGĂCIUNE PENTRU A AVEA COPII

Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum trăiesc în întristare, pentru că Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mamă, sau dacă devin, îmi curmă bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sânt legătura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El să ne mângâie cu un copil si să ni-l tină în viată.

Eu făgăduiesc că îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fată de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, usurează-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca să fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si să ne folosim de starea noastră pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianca spune:

ma trec si eu la aspirante: cristianca (nume de botez Anca Felicia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cleopatra e de-a dreptulea frumos gestul tau, mai demutl am facut si eu aceas chestie, poate de mine ai vorbit cind ai zis ca s-a mai postat, dar nus tiu ce s-a intimplat ca s-a lasat balta toata chestia.
Ma alatur si eu voua, care sun tinintea unui fiv. Numele meu de botez este Magda
Doanmne ajuta

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Cleopatra, multumim pt. gestul tau.
numele meu de botez este Andreea.
Doamne ajuta la toate fetele care doresc sa devina mamici!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aseara am aprins o lumanare. M-am rugat pentru mine, pentru voi, sa ne ajute D-zeu!!








POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Andriushca,o sa ne ajute Dumnezeu sa vezi,dar trebuie sa crezi cu toata fiinta ta in el,rugaciune si visul ti se va implini.
Magduta,ai facut un gest foarte frumos cand ai deschis si tu ce am inceput eu acum,eu doresc sa nu o lasam de data aceasta balta si sa ne unim toate energiile pozitive,ca vom reusi sigur, totul e sa crezi.
Mult succes la fiv ,dar poate se intampla minunea pana atunci.Cand esti programata?
Leny2007 imi pare f.rau de pierderea sarcinii dar sa nu iti pierzi speranta niciodata ca Dumnezeu te va ajuta dar numai daca crezi si nu esti dejamagita.
Cand te rogi,trebuie sa fi linistita si sa ai multa energie asa cum ai acea stare cand te gandesti la cineva cu iubire .Vei reusi numai cu ajutorul lui Dumnezeu si a Fecioarei Maria dar si a tuturor puterilor ceresti.
Te rog,sa adaugi si numele de botez ca nu l-ai scis.
Doamne ajuta la toate fetele care isi doresc un copilas!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Danangie,iti multumim ca te-ai rugat pentru noi si ma bucur.Crede si vei reusi cu siguranta!
Dumnezeu o sa ne ajute la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Daca sunt fete care au facut acest pacat,sa nu va suparati pe mine,aceste rugaciuni parerea mea,ar trebui zise inainte de aceea sa aveti un bebe.

RUGACIUNI PENTRU PRUNCI AVORTATI
RUGACIUNEA INTAI:

O, Stapane, Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu! Cela Ce din preamulta bunatatea Ta pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire Te-ai imbracat in trup, si Te-ai rastignit, si Te-ai ingropat, si prin Crucea Ta ai innoit firea noastra cea stricat, primeste pocainta mea pentru pacatele ce le-am facut si auzi cuvintele mele: pacatuit-am, Doamne la cer inaintea Ta, cu cuvantul, cu fapta, cu sufletul si cu trupul si cu cugetul mintii mele; am calcat randuielile tale, nu am ascultat poruncile Tale, am maniat Bunatatea ta, Dumnezeul meu-dar fiindca a Ta este zidirea, nu ma deznadajduiesc pentru mantuirea mea, ci nemarginita Ta Milostivire indraznind alerg si ma rog Tie: Doamne! Intru pocainta da-mi inima Infranta, si primeste-ma cand ma rog, si da-mi gand bun, da-mi lacrimi si umilinta, Doamne, da-mi dupa harul Tau sa pun inceput bun. Miluieste-ma, dumnezeule, miluieste-ma pe mine, cea cazuta, si pomeneste-ma pe mine, pacatoasa roaba Ta, intru Imparatia Ta. Amin.

RUGACIUNEA A DOUA:

O, Dumnezeule, Preamilostive Hristoase Iisuse, rascumparatorule al celor pacatosi! Pentru mantuirea neamului omenesc ai lasat, atotmilostivire, Cerurile preaslavite si Te-ai salasluit in valea aceasta mult-pacatoasa a plangerii, ai primit pe Dumnezeiestii Tai umeri neputintele noastre si ai purtat durerile noastre; Tu, o, Sfinte Patimitorule, ai fost ranit pentru pacatele noastre si chinuit pentru faradelegile noastre-si de aceea si noi inaltam catre Tine, Iubitorule de oameni, rugaciuni smerite. Primeste-le, Preabunule Doamne, si te pogoara catre neputintele noastre, si pacatele noastre nu le pomeni, si intoarce de la noi hotararea cea cu dreapta manie de a ne rasplati pentru faradelegile noastre. cela Ce prin atotcinstitul Tau Sange ai innoit firea noastra cea cazuta, innoieste-ne, Doamne Iisuse Hristoase, Mantuitorul nostru, si pe noi, cei care ne aflam intru stricaciunea pacatelor si mangaie inimile noastre cu bucuria desavarsitei tale iertari. Cu tanguire si lacrimi de pocainta fara de masura cadem la picioarele Dumnezeiestii Tale milostiviri: curateste-ne, Dumnezeul nostru, cu harul Tau cel Dumnezeiesc, pe noi toti, de toate nedreptatile si faradelegile vietii noastre-ca intru sfintenia iubirii Tale de oameni sa laudam atotsfant numele Tau, dimpreuna cu al Tatalui, si al Preabunului, si de viata facatorului duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cleopatra fivul o sa il am in septembrie, de pin atunci nu voi ramine natural.
Doamne ajuta la toate si sa trecem peste momentele grele.
Succes pt toata lumea.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput