Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 17
alinushca spune:
Buna dimineata tuturor si La multi ani si multa tarie fetelor care se numesc si Maria!
Maine merg si eu la Sfantul Maslu si imi notez acum listuta cu toate fetele. Sa ne ajute Dumnezeu.
Eu ma gasesc acum intr-o mica dificultate. Desi vroiam sa stau linistita si sa Il las pe Dumnezeu sa faca ce va vrea cu mine, am facut ieri un test de ovulatie si a iesit pozitiv, cum am iesit din post e totul OK. Dar sunt ingrijorata ca am pierdut prima mea sarcina in Iunie... si am din nou si teama de a deveni mama. Vreau sa am doar incredere in Dumnezeu ca va face ce e mai bine, dar uneori e greu. Nu stiu daca e bine sa trecem la actiune sau nu... Adica Dumnezeu iti da dar nu-ti suie si in carutza, nu? Voi ce spuneti ?
:) Sanatate!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by criss_2081
Hera sa-ti fie de folos Sfanta Impartasanie si spre mantuire.
Vroiam sa te intreb daca ai sa tii canonul pe care il da parintele Iordache de la Sfantul Spiridon, ma gandesc ca daca te-ai spovedit la parintele Iordache poate ne mai spui si noua ce sfaturi ti-a dat.
eu m-am spovedit la un parinte si mi-a spus un lucru tare frumos ca "Dumnezeu vrea sa avem rabdare pentru ca in educatia unui copilas este nevoie de foarte multa rabdare in primul rand" mie mi-a placut foarte mult lucrul asta.
Bunul Dumnezeu sa ne rasplateasca si pe noi cu un bebe sanatos.
Doamne Ajuta!
Intr-adevar foarte frumos ce ti-a spus parintele! Au ei asa darul sa puna vorba aia buna care conteaza in sufletul nostru! Sper sa tii vie in tine rabdarea asta si asa va fi cu siguranta totul bine!
criss_2081 spune:
mmc_nd iti multumim din suflet ca ai dat pomelnicul nostru tocmai in Corfu e minunat gestul tau.
Koko iti multumim pentru rugaciune sa dea Domnul sa ne fie de ajutor.
Alinushca eu zic ca toate se intampla numai cu voia lui Dumnezeu, daca Domnul randuieste ca tu sa ramai insarcinata acum pai sa stii ca poti nici macar sa nu fii in perioada de ovulatie si ai sa ramai. eu vreau sa-ti spun ca au fost fete care au avut pauza doar de 2 luni dupa o pierdere, mai sunt si situatii cand testele de ovulatie dau rezultate false pozitiv( mie mi s-a intamplat -test pozitiv, la eco nu se vedea nimic am intrebat doctora si mi-a zis ca e foarte posibil sa am eu un pic mai ridicat Lh si de asta sa se pozitiveze ca eu mai sa ma iau cu ea la bataie cand mi-a zis ca nu am ovulatie), asa ca scumpa mea lasa-L pe Dumnezeu sa decida pentru ca e posibil sa incerci luna asta si bebe sa nu vina, dar in acelasi timp exact luna asta poti sa ramai
[
alinushca spune:
Criss, Multumesc ca mi-ai "confirmat" si tu! Stii cum e: daca ti-o mai zice cineva te linistesti suplimentar.
Pana la urma m-am linistit si am luat decizia sa continui pe drumul spre a avea un copil
.
Azi merg cu listuta noastra la Sf. Maslu si sper ca la fel faceti si voi! Este o sluba care mie imi place foarte mult. Sa ne ajute pe toate Dumnezeu!
criss_2081 spune:
Alinushca Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca pentru ca ai ajuns la Sfantul Maslu.
si eu vroiam sa ajung ieri, stiu ca e foarte bine sa mergem la aceasta slujba mai ales pentru noi, numai ca de cateva zile a venit o prietena la mine, la plaja si nu prea am avut cum sa ajung.
Vroiam sa va spun ca am cunoscut o fata care acum este insarcinata urmeaza sa nasca in noiembrie, mi-a povestit ca s-a rugat foarte mult la Sfantul Nectarie a citi 40 de zile acatistul Sfantului cu o lumanare aprinsa si minunea s-a intamplat. Eu am mai scris de aceast Sfant minunat, cine e din Bucuresti poate sa ajunga la Radu-Voda unde sunt moastele Sfantului.
si vreau sa va mai povestesc o minune care s-a petrecut in Bucuresti, mi-a povestit-o prietena mea. o famile nu foarte instarita sot si sotie isi dorea foarte mult un copilas si au auzit ca Sfantul Ioan Rusul este grabnic ajutator, au mers la o bisericuta in incinta unui spital care are hramul Sfantului Ioan Rusul si s-au rugat la icoana Sfantului si la sfarsit au zis ca sa-i dea ceva Sfantului ca sa le indeplineasca dorinta si sotul a zis sa-i dea verigheta lui si a pus-o la icoana. La scurt timp se infaptuiete minunea si se naste un baietel care s-a nascut cu o mica malformatie la manuta tinea pumnuletul inchis avea degetelele lipite, si medicii au decis sa-i faca o incizie sa-i deschida palmuta.
stiti ce tinea in mana bebelusul?
verigheta tatalui. Sfantul Ioan Rusul le-a inapoiat cadoul si a oprit rugaciunile lor curate.
Bunul Dumnezeu sa ne ajute si nou.
Doamne Ajuta.
ysa26 spune:
Criss incredibil ce ai scris mai sus, sa dea D-zeu sa faca o minune si in cazul nostru.
Maine ma duc la Manastirea Bistrita si voi pune acatistul nostru. Aici merg periodic cu sotul, platesc pt toata familia si trec pe sub sfantul Grigore.
Va pup mult
ali spune:
Fetelor mai continuati cu rugaciunea de seara de la ora21?
Eu am avut cateva zile in care nu am avut posibilitate sa o fac dar nu ma las.Acum sunt chiar linistita sufleteste.
Multumim tuturor care au reusit sa dupa listuta noastra la vreo biserica sau manastire.
ali
sunshine4ever spune:
criss incredibil de-adevaratelea, exista un DD care le rinduie pe toate
in asteptarea unui ingeras
adela achim spune:
Multumesc mult de primire si de urari,aici cu voi ma simt foarte bine...
O reteta magica pentru minunea mea nu am,doar ca m-am rugat foarte mult,am citit si eu multe acatiste,am participat la Sf maslu,la Sf Liturghie.De fapt cu asta am inceput la recomandarea duhovnicului meu de a participa la Sf Liturghie si de a duce prescura si pomelnic.Am iceput sa merg la biserica si m-am linistit mult sufleteste.
Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea care a facut-o cu noi,sa aveti rabdare si veti vedea ca se va intampla si la voi...Doamne ajuta!
Daca va pot ajuta cu sfaturi,o fac cu mare placere...
Va
pe toate..
ADELA
10+
suflet spune:
Buna, fetelor! Sunt noua pe forum si am aceeasi dorinta pe care o aveti si voi: de a avea un copil. De 4 ani se lasa asteptat. Pe 15 aug., dupa slujba, am vorbit cu parintele Ioan de la Bis. Sf. Spiridon Vechi. Am primit un canon pe care il respectam cu sfintenie atat eu cat si sotul meu: post , rugaciune si mers la Biserica Sf. Spiridon in fiecare luni, miercuri, vineri(de la ora 18.00) si duminica. Poate ne intalnim acolo sa ne spunem problemele. Doamne ajuta!!!