virgina la 33 de ani
Raspunsuri - Pagina 2
wonderful spune:
Draga mea,bazeaza-te si pe instinctele tale de femeie,ele iti vor 'spune' ce sa faci.Cand sa-i spui asta de pinde de ce fel de om este:un superficial care sa se sperie si s-o ia la fuga,sau unul de calitate care sa se poarte delicat si tandru.
marius spune:
alessia - sper ca nu te superi ca imi exprim opinia la subiectul tau.
1. Nu este o noutate ca o persoana sa nu fi avut relatii sexuale la o anumita varsta. Nu este un impediment in sine decat eventual psihologic. Raspunsul la aceste framantari va fi din punctul meu de vedere 90% la tine si 10% la el.
2. Avand varsta de 33 de ani esti o persoana matura, echilibrata, rationala asa incat sper sa intelegi faptul ca discutia de aici tine de aceasta latura a ta, rationala, chibzuita in timp ce o relatie emotionala tine mai mult sau mai putin de acest aspect. Atunci cand ai o relatie cu atat mai mult una sexuala ratiunea se estompeaza in mare masura facand loc instinctului, placerii, simturilor, dorintei, tensiunii. Insa un barbat la 33 de ani sau mai mult este in principiu suficient de experimentat, de echilibrat de atent, stie ce vrea si cum sa faca cat si daca sa vorbeasca, cat si ce anume sa observe. Asa incat in primul rand nu-ti face complexe. Pe de alta parte poti sa te si bucuri pentru ca "bomboana" numita relatuie sexuala pentru tine este inca invelita in staniol, neatinsa, savuroasa, asteapta sa o incepi. Pe cuvant ca nu vei fi cu nimic mai prejudiciata consumand-o decat oricare dintre noi. Ai rabdare, lasa viata sa curga lucrurile se aseaza intotdeauna de la sine sub o forma sau alta.
Mult mai degraba chiar si acum ceea ce pot insa sa spun cu toata seriozitatea este atentie la relatiile accidentale, nu uita niciodata sa te protejezi sexual discutand fata de bolile cu transmitere sexuala oricat de tentant ar putea fi la un moment dat. Aici sa fi intotdeauna rationala pana la sange. Spre binele tau.
In rest curaj e Ok.
PS daca as mai avea 33 de ani as fi extrem de bucuros dar spre deosebire de tine asta nu pot alege. Asa ca gust viata zi de zi de cate ori pot. Pentru ca merita!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Alé spune:
Wonderful, cu riscul de a fi un pic off topic, da-mi voie sa-ti spun ca nu sunt de acord cu categorisirea facuta de tine:
quote:
un superficial care sa se sperie si s-o ia la fuga,sau unul de calitate care sa se poarte delicat si tandru
Cunosc un barbat (foarte apropiat mie) care intr-o situatie asemanatoare (virgina avea 28 de ani) s-a speriat. Dar nu din superficialitate ci din pricina responsabilitatii in fata carei a fost pus pe nepusa masa. A realizat brusc ca este primul si ca este dator fata de ea sa fie altfel decit ar fi de obicei... Lucru pt care nu era pregtit, ca na, la inceput, e multa pasiune la mijloc.
Poate si momentul in care ea a ales sa-i spuna ca este virgina (adica fix in momentele pasioanel) a contribuit negativ la "caderea" lui.
Cert este ca momentul dezvirginarii a fost aminat
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
rhiana spune:
Ori eu sunt asa de obosita de nu mai vad bine ori cineva se tine de glume.Sunt o cititoare fidela si am citit ce ai mai scris cu alte ocazii ,ne povesteai ca esti sotie ,mama ,ca ai un baietel,ca nu te intelegi cu soacra si acum ....ce naiba e asta????Uitativa si voi in profilul alesssiei ci cititi si voi ca poate nu functionez eu bine la ora asta.
Andrada spune:
quote:
Initial creeata de alesssia
fetelorrr am pus la sarcina 33 kg!!!! m reusit sa dau jos circa 15, mai ma de dat insa....o gramada...
intrebarea mea celor care au nascut prin cezariana - CE ATI FACUT CU BURTICA total inestetica??? ca am inteles ca nu avem voie abdomene, nu?
cu CE sa ma dau pe burtica sa dispara "cutele" alea naspa? Doamne!!! o sa mai pot merge la plaja vreodata?
am 9 luni de la nastere.
pupici

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
rhoneea spune:
Alesssia
.Nu e o rusine...
irina mami de
Pierre-Sebastien http://community.webshots.com/user/rhoneea?vhost=community
sau paginutza colorata
www.totsites.com/tot/babysebastien
Andrada spune:
Cum sa nu fie rusine...
Poate sint eu de moda veche, dar pe vremea mea intii aveai sex dupa aia copil si abia pe urma soacra....
Alyssa a sarit sexul in favoarea soacrei...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
wonderful spune:
quote:
Originally posted by rhiana
Ori eu sunt asa de obosita de nu mai vad bine ori cineva se tine de glume.Sunt o cititoare fidela si am citit ce ai mai scris cu alte ocazii ,ne povesteai ca esti sotie ,mama ,ca ai un baietel,ca nu te intelegi cu soacra si acum ....ce naiba e asta????Uitativa si voi in profilul alesssiei ci cititi si voi ca poate nu functionez eu bine la ora asta.
Eu nu mai inteleg nimic.
Atunci are o fixatie pt.cifra 33?daca e adevarat ca induce in eroare cu tot felul de lucruri imaginare,moderatorii sunt rugati sa faca ceva.Ma simt nu numai prost ci ca o proasta.
Ramona J spune:
Am crezut ca le-am vazut pe toate pe forumul asta... I guess not! Alesssia, fugi mama la copil si lasa basmele astea!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alesssia spune:
sorrrryy!!!!!
trebuia sa v precizez de la inceput ca aceste ultime doua mesaje nu-mi apartin mie, ci prietenei mele, care venita in vizita la mine, a vrut sa va ceara niste sfaturi. luate de val , ca voiam sfaturile voastre, am uitata sa va spunem acet fapt. scuze inca o data.
in ceea ce priveste soacra, i-am gasit de hac!!!DATORITA VOUA IN MARE PARTE!!!!!!! motiv ptr. care multumesc celor care au fost alaturi de mine.
din acest motiv, am indrumat-o pe prietena mea sa va ceara tot voua parerea.