virgina la 33 de ani
buna ziua tuturor! am o problema si nu stiu cum sa procedez in acest caz. am 33 de ani si....inca sunt virgina. nu ca as fi o incuiata, cum ar putea crede unii ci pentru ca nu am intalnit barbatul potrivit pentru mine!!! nu am acordat acestui fapt din pacate , prea mult timp din viata mea. la inceput m-am dedicat practicarii unui sport de performanta, iar apoi carierei!!! si uite asa a trecut timpul si nici nu mi-am dat seama ca-mi lipseste de fapt un EL din viata mea. DAR acum....imi doresc sa existe un EL statornic, care sa ma iubeasca exact asa cum sunt....insa.....e tare greu de gasit. parea ca l-as fi gasit acum 3 saptamani....insa a cam disparut in ceata. nu stiu exact din ce motiv! sincer!!!!
dar revin la problema initiala - CUM sa procedez in cazul in care va fi sa se intample..........?
SA-I ZIC TIPULUI INAINTE CA SUNT VIRGINA SAU....SA LAS LUCCRURILE SA .....SE INTAMPLE??? CUM SA FAC SA FIE BINE?
PLS. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLS!!!!!!!!!!!!!!!
THANKS
Raspunsuri
LuisaTL spune:
Buna,
Eu zic ca nu-i asa mare tragedie..
Pana la urma e bine ca toate lucrurile sa se-ntampla la vremea lor.
Atunci cand iti gasesti cu adevarat alesul lucrurile decurg de la sine. Absolut totul!
Nu-ti mai fa atatea probleme. Ma bine fii atenta si deschide bine ochii sa vezi daca el este intr-adevar pentru tine!
Iti doresc mult succes,
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)
alesssia spune:
MERSI mult de tot pentru incurajari!!!!! parca ma simt mai bine, dar tot nu stiu cum sa procedez? CAND sa-i zic?????? ca sunt.....virgina???
cum??????
andriushca spune:
draga mea, eu zic sa lasi totul sa vina de la sine si sa nu-i spui nimic. daca e un tip destept va avea delicatetea sa nu comenteze dupa si sa treaca peste moment ca si cum "problema" asta nu ar fi existat. bafta!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Clover spune:
Cred ca e bine sa lasi relatia sa se dezvolte un pic si cand e sa treceti la fapte sa ii spui. Daca ii spui de la inceput s-ar putea sa fuga.
A, si pregateste-ti o perioada lejera in care sa ai timp de noua ocupatie pentru ca vei dori sa recuperezi timpul pierdut.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Alé spune:
Cu riscul de a debita timpenii, as vrea si eu sa zic ceva. S-ar putea sa fie o timpenie pt ca nu am o explicatie stiintifica, e numa' din auzite...
Am auzit ca "nefolosit", himenul se intareste, nu mai e asa elastic si usor de patruns ca la 18-20 de ani. Prin urmare, lasind restul de probleme la o parte, prima data la tine s-ar putea sa fie mai dureros decit la femeile mai "precoce". Deci s-ar putea sa nu reusesti sa maschezi momentul...
Poate n-ar fi rau sa intrebi un ginecolog, si in cazul in care considera necesar, sa-l taie cu bisturiul.
Bafta la gasit printu' si io zic ca mai bine nu-i spui, ca cine stie ce crede, plus ca s-ar putea speria.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
mamica dulce spune:
quote:
draga mea, eu zic sa lasi totul sa vina de la sine si sa nu-i spui nimic. daca e un tip destept va avea delicatetea sa nu comenteze dupa si sa treaca peste moment ca si cum "problema" asta nu ar fi existat. bafta!
eu zic ca nu e bine..adica nu trebuie sa te comporti( si sa speri ca el se va comporta) ca si cum n-ar fi existat sau nu a bagat de seama.Nu e un cos pe spate pe care te faci ca nu-l vezi.
Din punctul meu de vedere ai asteptat suficient de mult cat sa mai poti sta putin si sa alegi cu cap.Nu intra in saptamana chioara.Cu siguranta ai sa gasesti un barbat bun cu care ai sa construiesti o relatie frumoasa si poti frumos sa-i spui cand simti ca e momentul,cand ati construit o incredere reciproca.Poate fi dupa o luna sau o saptamana,important e sa simti tu cand.
Prima data e foarte importanta,asa ca trateaza ocazia cum se cuvine si cu un barbat care te iubeste,te respecta si stie ce face. Surprize de genul...ups,eram virgina n-au nici un haz si nu se merita.
Succes!Si nu lasa ca asta sa fie asa o problema mare pentru tine.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tatatushi spune:
Draga Alessia,
Eu zic ca o relatie de calitate se intemeiaza pe sinceritate si pe incredere, deci, cred ca ar trebui sa-i spui in momentul in care va simtiti destul de apropiati. Eu, sa fiu barbat, as fi incantat ca aflu ca persoana pe care o iubesc si-a cautat mult jumatatea si nu a vrut sa se risipeasca in relatii intamplatoare. Parerea mea...
Clover spune:
Doar ca descrierea barbatului respectiv facuta la In unul sau in doi nu prea cadreaza cu unul vrednic de a fi alesul.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle