Minunatele Scorpiute (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

poze proaspete www.flickr.com/photos/sweetmoments/1129975023/" target="_blank">aici

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne nina2 ce printesica, cred ca o pupacesti toata ziulica si eu frumushica...ce mi-au placut pozele...ce frumos a fost si tortuletzul si am vazut ca a gustat si ea din el
si noi ne-am distrat, ruxi a primit si cadouri f frumoase si s-a simtit tare bine... am terminat si eu de strans pe-aici ...va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monica ce faci la ora 4??? acum te culci sau te-ia trezit deja??.

O sa pun si eu poze dar stiti ca la mine dureaza. Oricum David a fost f fericit, a primit o gramada de cadouri, a primit pana la urma si bicicleta, si de la vecini ceva si de la buni din Ro o carte cu povesti. Oricum cea mai importanta e masina care i-am laut-o eu de la Lego de asamblat. Pana una alta mi-e casa plina de bucatele mici, mici.
Mie mi-au plecat musafirii si omul la munca,eu nu ma mai bag in pat ca nu mai are rost pentru vreo ora.
Nina, ce frumusete de fetita am vazut!!!!! e tare dragalasa Renata!
....ieri m-am emotionat de tot. Colega mea graviduta era in spital, urma sa nasca..... un baietel si tot pe 15 aug!!

Nina, Ana unde sunteti?

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Si noi ca dupa chef...acu's la cafea.
Am vazut-o pe Renata...Mi se pare ca a mea n-a fost niciodata asa mica...Ce repede a trecut timpul....
O vrea cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Dupa atata chef, Georgi iti iau eu cafeaua! Auzi, daca mai faci unul iti amintesti instant cum a fost Stef mica! Nici eu nu mai aveam asa amintiri vii, dar acum... noaptea imi amintesc PERFECT ca si George a fost la fel!
Nina2, pozele sunt super, chiar ca o papi!
Monica, somn usor, cand am vazut la ce ora ai scris...
Mira, spor la treaba, cred ca iti e somn! A nascut colega ta?
Adroiana, spor la cumparaturi, sa fie ceva ce isi doreste fina ta! Cum e vremea la voi? Eu vin pe 23 la Mamaia (daca sunt lucrurile bune) si apoi pe 27 mergem in gasca largita, m-am hotarat la Eforie N.
Va pup, George e la tara, si-a revenit dupa o toxiinfectie alimentara urata, cu care am ajuns la spital, dar, ca de obicei, nu l-am internat, am incercat acasa sa il restabilesc.
O zi buna, Elena

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

va salutam si noi scorpiutze dragi

eu sunt cam chiauna azi ca m-am culcat pe la 3. Am vazut ca si Monica a avut program de noapte
Fetelor, multumim de aprecieri.
Monica, , auzi da` niste pozici nu pui? sa va vedem si noi...
Mira, asteptam pozici sa-l vedem pe David cu cadourile lui. A nascut colega ta?
Elena,
Georgi, pai asa ziceam si eu zilele trecute cand am vazut un bebe abia nascut..... Cum zice Elena, mai faci unul si-ti aduci aminte cum e
Fetelor noi va pupam si va dorim o zi minunata

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

moama ce multe ati rasarit dupa petrecere
eu fac supitza pentru astia mici...si mais tau cu voi pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu am fost azi cu fina si am luat voal, coronita si esarfa pentru gatit.i-am dat comanda de cosmetice, am cumparat tava si oglinda.am vazut o rochie superba azi din pacate marimea 42 si era singura.ma oftic ca nu era asa comuna.am zis ca-mi iau sotul si o zi intreaga caut.oricum cam toate sunt nasoale.
va pup pe toate si va doresc o seara placuta.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

adriana spor la cumparaturi desi vad ca ai avut ...nu gluma

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Mai cand vad bebelusi mi se face pofta si mie de al 2-lea.Dar trebuie sa-mi dau la vara examenul de definitivat in invatamant si asa ca mai astept nitel.
Adriana cand e nunta?N-ai o critoreasa pe care sa o duci la magazin sa furati modelul de la rochia care ti-a placut?Eu mi-am luat zilele trecute o fustita, maieu si sandalutze pt nunta de pe 25 august.Sunt tare incantata de ele.Exact ce mi-am dorit.Sper sa ma si pozez in ele sa va arat si voua
Io n-am noutati.Toate bune si caldura la noi.
Pupici

Mergi la inceput