Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
mirandolina spune:
Si da, imi place foarte mult ce fac si [pe vremuri] aveam si o cariera ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Daconst spune:
Mirandolina,cica la noi nu e reflux ca nu plinge si chiar mananca bine.Adica nu-l deranjeaza nimic cind vomita si de aia se spune ca nu se inchide bine mancarea in stomacel,desi in lista care o facuse Messa cu tipurile de reflux,ne gaseam si noi cu simptomele.Ma gindeam sa-i dau si eu ce-i daduse Liuda,dar aici fara reteta nu pup eu medicamente de copii,deci nu-mi ramane decit sa spal zilnic.
Cu serviciul nu prea stiu ce sa-ti spun ca nu am fost pusa in situatia sa aleg,dar sigur as face ca tine,adica sa le impac pe amandoua.Depinde cit de multa concentrare iti trebuie pentru ceea ce faci,dar si eu as alege sa lucrez acasa.
Cu diversificarea,subscriu la ce spunea Alinuk,depinde de copil.La al meu mergea sa-l diversifice si ta-su care-i habarnist rau in astea(ca ex sa-ti spun ca i-a incalzit fructele din borcanel ca eu nu i-am scris pe foaie cind am plecat de acasa
).
Alinuk,felicitari pentru performanta de a reincapea in rochita.E super sentimentul sa vezi ca redevii ce ai fost odata.Eu am incaput in blugii de dinainte si in oras tot cautam vitrine si oglinzi sa ma vad ca nu-mi venea sa cred ce vad.
Distractie placuta la nunta!vad ca si tu il lasi pe Margelutza si e ok,hai ca imi fac curaj singura.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Mirandolina sa stii ca asa zic si eu, pe vremuri aveam o cariera. Dar acum am alta. Cand nu puteam avea copii, cel putin asa credeam, si auzeam mamicile care ziceau ca ele au cariera de mama gandeam "iete-o si pe asta ce se da mama dolores pe aici". Acum le inteleg si imi musc limba ascutita. Serviciul, cel putin in cazul meu, a cazut undeva pe locul trei, este pur si simplu un mijloc de supravietuire (asa cum zici si noua ne trebuie salariul meu pt ca era cel mai mare din casa). Pe primul loc shede imposibil de detronat don'shoru' Mateiash si apoi familia mea. Restul ... e circ.
Cum zic si fetele, perpeleste-te bine bine si ia o decizie si simte-te bine cu ea. Orice ar fi, sunt sigura ca o vei lua in favoarea copilului tau si a familiei tale. Astea sunt instincte, nu vei gresi.
Tovarasha Alinuk felicitari pt incaperea in rochie. Super! Io dau toate fustele. Desi din avion n-ai zice, nu ma mai incap.
Marinuco, zi si mie ce fructe pui in iaurt.
Fetili, DECI si prin urmare, mi-am comandat cartea aia pe CD care se numeste Diversificare Alimentatiei, Retete Culinare pt bebelusi. Aia scrisa de niste doctori, am vb noi de ea prin conferinte. Cine mai doreste cine mai pofteste, cred ca pot copia, va dau pe pm sau pe adresa de mail ce vreti. Nu vreau sa postez aici ca e public si sa nu ma beleasca aia de au scris-o.
Azi paparam portocala. Sa vedem ce si cum.
Pupicei
Daconst spune:
Stiam ca mai am de scris ceva.![]()
Mihacarm,calcarul de pe ustensile se curata super si natural cu otet.Noi aici ne luptam cu problema asta la toate ustensilele ca se depune in draci,dar cu otet scapam rapid.
Bai eu de aia nu ma omor cu aparatura multa ca mi-e lene sa le spal.Si robotul de bucatarie l-am dus in Ro ca la mine ocupa loc degeaba.Macar acolo il foloseste mama la zarzavaturi si alte alea.
Catalina,as vrea si eu o copie,daca nu ti-e prea greu.Si sa i-o dai lui Marybell eventual sa nu te pun prea mult pe drumuri.Sau merge trimisa pe mess?
Eu adun materiale in speranta ca voi descoperi cindva in mine pe Bubulina gospodina.
Raluca,cu schimbatul vietii dupa copil eu as spune ca Messa,el doar mi-o completeaza.Nu mi-a schimbat cu nimic planurile actuale sau de viitor.Adica incerc sa le fac pe toate fara sa ma gindesc prea mult.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
catalina eu tot ii dau cu ingrasatul asta si de aia nu vreau cereale, asa ca daca nu vrea iaurt gol o sa-i pun un fruct, dar nu stiu inca ce.
alinuk felicitari fetitza!!! inseamna ca tu inainte de margica erai biscuite pe dunga daca arati super de ceva vreme si abea acum intri in richia aia!
Messa spune:
conchita, pai asa zic si eu, ca e super de start, dar nu as da cum am dat, de exemplu, morcovul - un biberon plin din prima
- as incepe azi o lingurita, maine doua si tot asa ![]()
Dana, si daca nu plange si nu refuza mancarea, dar regurgiteaza, tot reflux se cheama, adica ii vine mancarea inapoi - numai ca la unii bebei, cum e a mea, chiar daca mancarea vine inapoi, ei o inghit la loc si isi irita si mai tare esofagul; cei care regurgiteaza si n-au in rest nimic sunt aia fericitii, care scapa de surplusul din stomacel si gata, pe urma e boierie ![]()
gabriela_s spune:
buna dimineata....
sunt in smotru dar am facut iar pauza fiindca fi-mea a cazut din pat
si dupa o jumatate de ora de plansete (mi-a frant inima) acum s-a linistit.
a mai cazut vreun puiut de sus din pat?s-a intamplat ceva?e cazul sa o duc sa o scanez???
acum nu mai plange,ba chiar mi-a ras si ne-am jucat nitel...
mirandolina sfatul meu il stii!eu zic sa incerci!
eu am citit pe net despre CIC ca se poate relua,pe baza unei cereri si evident cu conditia refacerii dosarului (era pe un forum o mama care spunea ca s-a intors la munca temporar dupa care a facut iar cerere de
CIC).
oricum,mai exista si varianta contractului de prestari servicii,care este avantajos si pentru angajator pentru ca in cazul asta iti platesti tu toate impozitele si cotizatiile la buget,deci scapa de o oarecare contabilitate cu tine.
eu una o sa ma bag cu contract din asta,s-ar putea la socrul meu la firma.sunt pe ganduri,nu prea imi place ideea de afaceri in familie dar am nevoie de bani,nu vreau sa pierd nici cic ,nici postul de la job-ul anterior (unde sper sa revin la anul,cu licenta luata si sa trec si eu la alta grupa salariala,alt post).socrul meu a spus ca ma plateste si fara contracte si alte alea,dar evident nu ar putea sa imi dea o suma prea mare,pentru ca trebuie sa contabilizeze cumva banii astia.si mie imi convine pt ca imi platesc si eu sanatatea,ca in momentul asta nu stiu daca eu mai beneficiez de ceva si ar cam trebui sa ma operez de apendicita [oops].
vroiam sa va intreb,daca sunt in CIC si sunt necasatorita (deci nu merg pe asigurarea sotului) eu de ce asigurari beneficiez?aveti idee?eu nu stiu exact cum e,si v-am zis,ar cam trebui sa scap de galma asta ,si n-am chef ca pe langa "spagatul" de rigoare sa platesc si operatiile si tot ce baga aia in mine.
asa,si ca sa revin la subiectul bebeu si munca,daca e sa lucrez unde am zis,o pot lua pe bebelina cu mine,am o camera acolo,e si o bucatarie,deci cred ca m-as descurca.e bine sa stau cu ea si sa ne jucam si sa ne iubim toata ziua,dar creste si nevoile sunt tot mai mari...
marina ce biscuite zici tu de domana alinuk
???mi-am permis eu chiar acum cateva zile ,cand ma uitam la pozele cu donsolu teo la masa,sa arunc un ochi si intr-un album cu o vacanta estivala de acum vreo doi anisori ,si nu era deloc biscuitel,avea dumneai acolo taman ce si cum trebuie![]()
ma bucur mult pentru reusita ta alinuk si in general pentru toate mamicile care au grija de ele !asa trebuie sa fim!
distractie placuta astazi 
marinatu cum stai?eu stagnez ...incerc sa imi fac un program de sport,sa accelerez metabolismul asta.sa vedem...
noi cred ca mergem pe la mogosoaia astazi .
gata , am fugit la smotruiala
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Liuda spune:
bei cine murea de curiozitate? Daconst tu? Hai ca iti zice mama!!! cred ca aveam prea multe sperante... doar ca Europa si viata in tarile calde au schimbat-o pe maica-mea... Eu, care nu ma consider exagerata, ca de , nu stau toata ziua in casa cu copilul fara sa-l scap din maini, nu ii fac doar eu mancare, nu doar eu o hranesc... ma rog, dar acolo am fost ironizata continuu ... ca o cocolosesc si nu-i dau iaurtul asa scos din frigider rece, "ca doar trebuie s-o calesc"- ca in Rortugalia asa se face.. ca de ce am schimbat-o a doua oara pe ziua de azi, ca ce mare lucru daca a dat mancare pe ea - in Portugalia nu ti-l schimba nimeni niciodata, ca ce nu o las acolo in pat sa stea vreo 2 ore pana oboseste si apoi adoarme - ca aia din portugalia asa face ( de asta copilul de 9 luni nu sta in fund...), dar cea mai mare suparare a fost ca i-am zis sa se dea dracu jos de pe prosopul fetei, ca il calca in picioare... ei, scantei au iesit, ca ce chiar exagerez deja, chiar mare lucru ca sta cu cracii pe el...

m-am mai certat cu sor-mea ca am fost o nesimtita ca mi-am permis sa-i zic prietenului ei sa nu mai tranteasca usuile si farfuriile la 11 noaptea in casa parintilor mei!!! Iar suparare ca el avea mai mare prioritate in casa la mine.
Deci deja ma gansdeam ca cred ca nu o mai las cand la urmatoarea eronie a "sfaturilor bune" i-am zis ca daca mai face asa o sa renunt sa mai las fata aici la care "da ce tu vroaiai s-o lasi aici?" asta dupa atata plans din partea ei ca vrea sa-i las fata macar o saptamana cand vine ea. "tu nu vezi ca aveam casa vraiste?" eram sa mor, casa vraiste? pai e tot nou nout in casa ca anul trecut au facut reparatie de 20 000 de dol? trebuia doar sters praful si spalate tzoalele de prin dulapuri ca miroseau a statul... ca nimeni nu a stat in casa un an....
deci, ce sa zic, decat ca oamenii se mai schimba sau poate eu am simtit ca nimeni nu poate avea grija de copilul meu asa cum o fac eu, am simtit ca ii lipsea casa, nu cred ca o sa plec pe la mare cu fata, o las cu bona acasa, o platesc in plus o zi doua trei cat vad si eu Marea Neagra sau care o fi... dar macar o stiu acasa, cu toate de ce are nevoie in jur si cu o persoana care ii stie toate tabieturile!
mai revin ca am treburi o ora