info despre Cresa Ciobanasului

info despre Cresa Ciobanasului | Autor: catrinutza

Link direct la acest mesaj

dragi mamici si tatici...cineva mi-a recomandat cresa Ciobanasului pentru pitica mea care se apropie de un an jumatate...as fi dorit, ca cei care aveti puii la aceasta cresa sa imi spuneti cum este acum acolo...am gasit niste subiecte mai vechi, cam de prin 2002 si 2005, dar as fi vrut info mai recente...
-care mai este atmosfera din cresa: cum se implica personalul, cum interactioneaza cu copii, daca se rezuma numai la nevoile de baza - hrana, spalat, culcat sau au si niste activitati educative,
-dotarile cresei,
-ii primesc chiar daca nu au invatat sa faca la olitza
-care ar fi procedura de "admitere"...trebuie sa ma duc cu ceva la cineva sau e oki doar daca ma duc direct sa o inscriu
...

Va multumesc din suflet anticipat pentru ajutorul vostru...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Chiar nu stie nimeni nimic??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Ai mei copii au fost un an la aceasta cresa (2006-2007). Uite ce pot sa-ti spun, in general cresa ne-a facut o impresie buna, ei n-au mai plans din a 2-a zi. Personalul mi s-a parut bun (oricum, sunt 5 prsoane per grupa); cand ii luam seara, ne mai plimbam prin curtea cresei si cand vedeau vreuna dintre "tanti" a lor, alergau spre ea cu tipete de bucurie, vroiau s-o pupe, etc. (adica, nu putea fi o prefacatorie, deoarice initiativa venea din partea copiilor), acasa imi povesteau ca "tanti cutare e buna", mai veneam si eu inopinant direct in grupa (ziceam, ca nu merge interfonul) si niciodata n-am vazut nimic suspicios, copii se jucau sau stateau la mese (acest lucru nu-mi prea place, ca mai stau "cuminti" la mese fara sa facaceva, dar nu stiu cat de des se intampla si cat dureaza), educatoarele (sau cum se numesc ele) nu ridicau vocea, etc.

In ce priveste activitati educative - bineinteles, ca nu e ca la gradinita, dar oricum, ei invata si cantecele, poezioare scurte, "deseneaza" ceva.

Dotarile mi s-au parut bune, sunt jucarii in grupe, tobogane si alte chestii in coridoare (vara sunt in curte si copii chiar se dau in ele, in orice caz vara)

Ii primesc de la 6 luni (adica chiar nu stiu sa faca la olita) si ii invata acolo se foloseasca olita (ai mei au venit la 2,10 ani si faceau demult la olita, asa ca nu pot sa-ti spun mai multe)/

Admitere - in ziua respectiva ne-am trezit mai devreme, la 6-00 eram deja acolo, am intrat printre primii si n-am avut nici un fel de problema.

Sper ca te-am ajutat macar cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Multumesc mult de tot...ma ajuta info date de tine, mai ales ca e vorba de ceva recent...
Sper ca pana la momentul inscrierii sa luam o decizie, cea corecta pentru mandra noastra...

Mergi la inceput