Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor spuneti si voi ce v-ar mai interesa din lista ce a dat-o mav cu super info? sau daca mai gasiti alte articole sa le punem.

dana, merci de modificari, cum ai spus e de proba, sa vedem ce zic si fetele, eu, asa am gindit dar vreau si parerea altora. si insist cu lista de analize facute de fete care au pierdut sarcini ca mi se pare o intrebare ce revine. uite am dat din nou de articolul cu avortul sper sa mearga http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=33
cu fetee care nu scriu cred ca ai dreptate, te pup

mi se pare super chestia cu nikul, asa daca vrei sa dai pm imediat poti

scuze daca scriu cu greseli dar scriu cu o mina.....ghiciti cine e in cealalta?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Danangie eu am pierdut sarcina la 8 saptamani iar acum am unda verde.
Alinuhsca eu zic sa mai astepti pana te intorci din concediu si daca tot nu-ti vine cm-ul sa mergi la doctor.Dar eu cred ca nu va fi cazul,in concediu te vei relaxa si va veni,tu perioada asta ai fost si foarte stresata si stresul influenteaza foarte mult organismul nostru.Stiu ca asteptarea este grea dar gandeste-te ca poate dupa ce va veni cm-ul, va veni si bebelul......Distractie placuta in concediu!Nu mi-ai zis, ti-a placut pisica mea?Te pup si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: l_mada_m
Subiect: Nu stiu ce sa fac pentru a-mi reveni
Trimis la: 28/07/2007 00:25:48

Acum o luna am pierdut o sarcina (avort spontan)si din ziua aceea viata mea a luat-o razna.Am nopti intregi in care nu dorm si ma gandesc cum ar fi fost copilul meu,un copil pe care l-am dorit din suflet ,dar care nu a apucat sa vada lumina zilei.Nu stiu cui sa-i spun ca in mine se da o lupta grea si ca incerc sa ma impac cu ideea dar nu pot mai ales ca sotului meu i se pare ca exagerez.Sora mea a ramas insarcinata cu o luna inaintea mea si ne faceam planuri penru copii nostri,acum nici macar nu o sun sa vad ce mai face pentru ca nu ma pot impaca cu ideea ca ea o sa aiba un copil si eu nu.
Va rog din suflet sa imi dati un sfat.

mlm

quote:
Autor: Eseea
Raspuns la: 28/07/2007 08:27:14

Da, este o durere f mare. Te inteleg perfect, si eu am pierdut 2 sarcini inainte de a o avea pe Lara! Si obtinute la 5 ani distanta! Dar.......in timp o sa-ti faci planuri pt o noua sarcina, vei ramane iar insarcinata si totul va fi bine! E putin mai greu pt tine poate pt ca o ai pe sora ta insarcinata dar...o sa treci si va fi bine! Asa trebuie sa gandesti. Acum durerea e recenta, toate cele care am pierdut sarcini am simtit la fel. Poate pare stupid dar stii ce ma ajuta pe mine acum? Pt ca durerea pt cele 2 sarcini pierdute nu a trecut, chiar daca am un copil...s-a mai estompat bineinteles, dar nu a trecut de tot...Eu ma gandesc asa : si la celelalte sarcini a fost tot Lara, doar ca s-a intamplat ceva pe drum si ea nu a mai ajuns atunci la noi. Acum insa a trecut toate piedicile si in sfarsit si-a gasit parintii!
Poate te ajuta sa gandesti la fel : s-a intamplat ceva de copilul vostru s-a intors din drum dar CU SIGURANTA va gasi drumul catre voi! Bafta multa!

Uite aici un grup de fete extraordinare, care te vor ajuta cu siguranta, au trecut si ele prin asta, din pacate.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104692

my baby, Lara

quote:
Autor: musettepink
Raspuns la: 28/07/2007 12:13:47

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial creeata de l_mada_m

Acum o luna am pierdut o sarcina (avort spontan)si din ziua aceea viata mea a luat-o razna.Am nopti intregi in care nu dorm si ma gandesc cum ar fi fost copilul meu,un copil pe care l-am dorit din suflet ,dar care nu a apucat sa vada lumina zilei.Nu stiu cui sa-i spun ca in mine se da o lupta grea si ca incerc sa ma impac cu ideea dar nu pot mai ales ca sotului meu i se pare ca exagerez.Sora mea a ramas insarcinata cu o luna inaintea mea si ne faceam planuri penru copii nostri,acum nici macar nu o sun sa vad ce mai face pentru ca nu ma pot impaca cu ideea ca ea o sa aiba un copil si eu nu.
Va rog din suflet sa imi dati un sfat.
mlm

--------------------------------------------------------------------------------
Si eu am pierdut o sarcina tot aproximativ acum o luna si tot avort spontan a fost si la mine.Te inteleg ce simti si prin ce treci.Incearca sa te gandesti ca asa a fost sa fie,Dumnezeu stie mai bine de ce.Incearca sa te concentrezi sa ramai din nou insarcinata,nu zic ca ai putea inlocui durerea astfel sau ca ai sa uiti prin ce ai trecut dar ai mari sanse sa aduci pe lume un copil chiar daca ai patit asa prima data.Incearca sa nu te mai gandesti de ce ti s-a intamplat tocmai tie si cum,concentreaza-te la viitor.Ce a zis Essea este foarte frumos.
Te pupic si fii puternica!Te astept la capitolul "Durerea unei pierderi de sarcina" unde fetele sunt foarte dragute si te vor incuraja cu vorbe dulci asa cum au facut si cu mine.

quote:
Autor: l_mada_m
Raspuns la: 28/07/2007 13:16:37
Va multumesc pentru sfaturi si o sa incerc sa le urmez ,in sfarsit am gasit pe cineva care ma intelege.Va multumesc si va pup.

mlm

quote:
Autor: baby_r7
Raspuns la: 28/07/2007 14:36:24
mada am scris despre durerea ta si la subiectul " durere" si te asteptam acolo.
sigur te putem ajuta cu un gand bun plin de intelegere, pentru ca toate am trecut prin durerea asta si te intelegem.
sper sa vii acolo si sa vorbim...........
o sa vezi ca odata cu trecerea timpului durerea se va mai atenua si vei reusi sa iti revii.....

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

quote:
Autor: oana_oana26
Raspuns la: 28/07/2007 14:50:29
mada,
stiu ca e greu si multe dintre noi stim asta, e nedrept dar numai DD stie de ce s-a intamplat asa
eu am pierdut 2 sarcini, una la 13 saptamani si una la 20 de saptamani, ultima la sf lunii mai, inca nu mi-am revenit pe deplin si probabil ca asta nu se va intampla niciodata, dar trebuie sa mergem inainte
cred ca puii nostri au devenit ingerasi in cer si au mare grija de noi sa ne fie bine mai departe, ei nu vor sa ne vada asa, distruse, deci pt ei trebuie sa ne ridicam si sa o luam de la capat
o sa-i plangem toata viata si o sa-i iubim, iar ei stiu asta
mie mi-a fost de mare ajutor sa merg sa vb cu un preot, am invatat sa ma rog si sa multumesc pentru tot ce primesc si bune si rele, iar fetele de la "Durerea unei pierderi de sarcina" mi-au fost de mare ajutor
Oricat de greu e sa-ti vezi sora cu burtica, trebuie sa ai putere sa treci peste asta
Iti doresc tot binele din lume si nu-mi pierd speranta ca ne va fi bine

quote:
Autor: alinushca
Raspuns la: 28/07/2007 20:37:45
Mada... multa vreme dupa pierderea unei sarcini suferi fara sa te inteleaga nimeni. Doare si nu intelegi de ce si mai esti si singura.
Dupa o vreme in care cei din jur au uitat deja de mult ce ti s-a intamplat, tu inca mai visezi la a avea un bebelas in brate. Sarcina transforma o femeie, o face mai sensibila, mai ... indragostita de viata. Iar asta se termina uneori brusc.
Singurul sfat este impacarea. Linistirea pe cat mai mult posibil. Din pacate e greu si cred ca dureaza destul de mult. Dar cat invatam sa ne revenim putem deja sa ne facem planuri despre data viitoare cand se va intampla minunea. Cand cu siguranta ca totul va fi bine si va merge bine pana la sfarsit. Cand ne vom putea bucura de fiecare moment frumos al unei sarcini dar si cand vom avea parte de somnolenta, greturi, dureri, scurgeri, ingrasare pe toate fronturileee... Spre exemplu sotul meu si cu mine ne gandim foarte des la nume pentru copii nostri. Planuim sa avem mai multi. Tot indeletnicindu-ne cu asta am gasit deja 4 nume pentru baieti si 3 nume pentru fete asa ca suntem asigurati pe destui ani de aici inainte!

Si eu am pierdut o sarcina acum 40 de zile si inca nici nu mi-a venit ciclul. Am trecut prin multe ganduri si stari. Multe seri sau dimineti cand am plans singura fara sa ma stie nimeni. Dar a trecut.... si desi ma mai strange inima la gandul "cum va fi data viitoare", fac eforturi sa ma linistesc, sa ma gandesc ca totul va fi bine si sa las lucrurile sa se intample absolut natural ca sa ma pot bucura de sarcina la fel cum m-am bucurat la prima (fara sa ma gandesc in continuu la toate lucrurile care S-AR PUTEA intampla

Asta iti doresc si tie! Si sanatate multa! Si incredere!

:) Sanatate!

quote:
Autor: claudela
Raspuns la: 28/07/2007 20:58:39
Imi pare rau ca ai trecut printr-un asemenea necaz...Nimanui nu ii este de dorit o asemenea durere sufleteasca ... e greu...
Trebuie sa incerci sa adopti o atitudine mai optimista, sa fii mai increzatoare...nu e timpul pierdut..
Ceea ce ar putea sa te ajute foarte mult in asemenea momente sunt sfaturile unui duhovnic... El e cel mai in masura sa iti ofere linistea de care ai nevoie...Sanatate multa si ...lumina!

http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va doresc o duminica cat mai placuta si sa aveti grija de voi!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Flavia,Michelle, aveti perfecta dreptate!!! Dar ma tem ca se intampla din nou... De ce iar?????? Nu inteleg unde am gresit!!! De ce sunt atat de pedepsita???????NU MAI POT! Pe langa durerile zilnice,de ieri am vazut pete maronii, destul de intense.Asa a fost si data trecuta... Fete dragi, cred ca o iau razna!!!Cand va rugati la DD pentru voi, poate va amintiti si de mine, sa nu mai pierd oun alt copilas ...M-ar zdruncina din temelii.Maine merg la medic...Oare e posibil sa nu-mi dea vesti proaste?

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

REMALISS, sper sa fie bine, sper din tot sufletul...te rog mult nu sta pana maine, du-te la un medic de garda sa te vada azi...te rog sa stai linistita in pat si incearca sa iei no-spa si utrogestan, in caz ca nu ai luat pana acum. No-spa e de contractii, stii si tu cred, poti lua pana la 3/zi.

FLAVIA, DANAANGIE multumesc! Adevarul e ca totul mi se trage de la faptul ca m-a cuprins frica, nu mai vreau sa trec prin asa ceva si asta e reactia mea, ma bag in carapace si imi ling ranile. Sunt suparata pe tot...

MICHELLE, am vazut ca ai renuntat la analizele genetice. Eu le-am facut totusi, nu mi-au zis ca exista posibilitatea unei erori...Multumesc pentru gandurile tale bune. Ma gandesc la tine sa stii, pe 1-2 ai zis ca faci testul, da?

In sfarsit maine plec la munte, imi doream atat de mult...fug sa fac bagajele. Sper sa gasesc vesti bune cand revin...

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Remaliss ma rog pentru tine si pentru puiul tau,sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine.Stiu ca esti foarte speriata dar incearca sa gandesti pozitiv,nu intotdeauna se pierde sarcina cand sunt pete maronii.Ia Utrogestan si No-spa si stai linistita in pat.Doamne ajuta sa fie bine!
Irene iti urez concediu placut,incearca sa te relaxezi si sa alungi gandurile negre.Noi te ajutam cu o vorba buna dar stii ca doar tu poti lupta cu tine sa depasesti aceste clipe in care simti ca te prabusesti.Ai grija de tine!
Flavia am sa incerc sa pun cateva poze.
Michelle mersi mult pt urari,si eu iti tin pumnii sa vii cu II liniute.Ce frumos ar fi sa fim colegute!
Oare ce o face Cristina? Abia astept sa vad poze cu bebe Andrei-Eric!
Mada imi pare foarte rau! Este o durere sfasietoare care te chinuie in fiecare zi si simti ca viata nu mai are nici un sens,dar cu timpul durerea se mai estompeaza si dorinta de a vea un copil te va face sa incerci din nou.Nu-ti pierde speranta,trebuie sa lupti pana iti implinesti visul de a fi mamica.
Noi suntem aici cand vei vrea sa vorbesti cu cineva si sa stii ca noi intelegem ceea ce simti si vom incerca sa te ajutam.Suntem alturi de tine!

Va !

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc pe toateeeeee..sunt bineeeeee..si mii taree dor de voiii..va sallut de pe la nemtzii
mai stauuuuuuu..vb cand ajung acasa..
sa fiti cuminti..
micheleee intrai sa-ti tin pumniiii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

uitai,,,,,
Felicitariiii Cristiana Ana ..sa-ti traiasca printyzisorul

aveti grija ca sunt aci cu cetii io ceva..da aveti noroc ca nu am timp acu..ca va altoiam de nu va vedeati..vaz ca Lau Meli nu prea isi face treaba cum treaba da vedeti voi cand oi ajunge acasa va fi vai de celor care nu-s cuminti
va pupacesc pe toate..fuggg la plajaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput