Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 17
baby_r7 spune:
eu abia am venit acasa ai cand am citit prima pagina ma pufnit plansul.........din cauza la pilda.............
Dana merci ca m-ai scris acolo....poate daca voi avea destul curaj iti voi cere sa ma treci si cu sarcinile pierdute.......poate cand voi ramane iar gravida.................si cand voi spera iar............cine stie.................oricum conteaza sufletul tuturor fetelor de aici nu locul in lista...........
regret enorm ca atunci cand am pierdut gemeni...........anul trecut nu stiam de voi...........sunt sigura ca mi-as fi revenit mult mai repede............dar cum niciodata nu e prea tarziu.......ma bucur sa va cunosc.................si sa intru in grupul vostru acum....
pe toate fara nici o exceptie!!!!!!!!
Jojo cum te mai simti?
Slimatei cum mai e fetita?
cumintica?
Flavia nu iti mai face atatea procese de constiinta.............fiecare trece prin momente ca acestea.......si fiecare bebe va lua macar o palma de la mami..........asa ca stai linistita.........e normal............
mamica suparata!!!!!!!!
Musettepink ma bucur sa vad ca aveti unda verde...............si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune cat mai curand.......
Andreea16 iti fac galerie pentru testul pozitiv.......

Oana, Mav, Idaira, Mcrissa, Alinusha, c.myry, IreneCam, mcrissa, Irda, Chantal, ale, va trimit o imbratisare virtuala si multi 
de la mine..............sunteti un grup demn de invidiat pentru gandurile voastre bune si de aceea va iubesc mult!!!!!!!!!!!
Irlandeza, Teo sarcina usoara in continuare si abia astept sa aflati ce ascundeti acolo in burtica ![]()
![]()
![]()
![]()
Liana te astept sa vi din concediu relaxata..............si cu forte noi ca avem nevoie de mesajele tale pline de veselie!!!!!!!!!!!!!
poate veniti chiar mai multi din concediu, ce zici???????
Cristina_ana ce face micul print?
dar mai, cum se mai simte?
Cristina26 nu mai spui nimic, sunteti bine?
fug la un
si pe urma in pat ca pic de somn...............intru maine...........
restul fetelor pe care nu le-am salutat.............mii de scuze dar imi este foarte somn...............deci nu a fost cu intentie.............

pe toate si noapte buna !!!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
danangie spune:
Aoleu
dar nu vroiams a va fac sa plangeti. Am pus pilda pentru a va incuraja sa nu mai plangeti.
pentru toate fetele
.
Eu in seara la aceasta pentru prima data de cand sunt la Milano.....de fapt langa Milano ca eu nu locuiesc chiar in Milano.......am facut o frumoasa plimbare cu sotul, de-o ora. Numai ca sunt tare obosita. Am fost de noapte.....a fost tare naspa noaptea........dimineata nu am avut cum sa dorm din cauza vecinilor zidari
. Dupa amiaza am dormit doar o ora. Acum sunt varza.
Si ar trebui sa
. Dar nu sunt in stare si nici chef nu am. Si nu voi face la comanda. Voi lasa ca totul sa fie natural. ![]()
POZELE MELE
andreea16 spune:
Dragele mele prietene, astazi sunt ziua 27 si de cateva zile am simptome de ciclu/sarcina. Ieri am vrut sa imi cumpar test, dar sotul nu m-a lasat, a zis ca mai bine sa mai astept. Azi dimineata mi-a fost rau, mi-a venit sa vars, m-am gandit ca e posibil sa fie de la oboseala, ptr ca nu prea am dormit azi noapte. Dar in mintea mea incoltise o banuiala de cateva zile, pentru ca sanii ma dor mai tare decat de obicei si parca sunt umflati. Asa ca azi am fost la farmaciei si cum am ajuns acasa am facut testul. Cu lacrimi in ochi va spun ca am vazut 2 linii clare, foarte clare!!!!!!!!!!Am inceput sa tremur si sa plang instantaneu si am uitat de scenariile pe care le tot construiam eu in minte in legatura cu anuntarea sotului. Am fugit la el si i-am arata testul, iar el se uita la el si nu-i venea sa creada. De fapt nici acum nu ne vine sa credem, incerc sa nu fac planuri, ganduri, etc. Maine dim mai fac un test, ca sa fiu sigura. Cu toate ca, la cate teste am facut, doar cd am fost insracinata a iesit pozitiv. Acum trebuie sa caut un doctor, sa imi fac o altfel de asigurare, ca am doar de student, care nu acopera vizitele dese la doctor pe care le planuiesc.
Dragele mele, vreau sa va spun ca dupa atata timp in care am incercat in zadar, am ajuns la concluzia ca bebe va veni atunci cd Dumnezeu vrea sa vina, putem sa stam noi si in cap. Am facut tratamente, am prestat la la carte in fiecare luna, ce nu am facut...Si tot nu s-a intamplat. Am incercat 1 an si jumatate inainte sa raman prima data, iar acum la fel. Singurul lucru pe care l-am facut in luna iulie a fost ca m-am relaxat pentru ca terminasem scoala si am plecat in weekend, acum 3 sapt, intr-o statiune de langa noi. DE fapt acolo s-a intamplat, pentru ca eram exact in perioada fertila.
Sunt atat de fericita, dar mi-e frica sa ma bucur. Sper din tot sufletul ca de aceasta data sa fie bine. Oricum, pana nu merg la doctor nu stau linistita si nu cred ca anunt familia.Nu vreau sa le dau sperante si sa se intample iar ceva...
Va multumesc ca ati fost mereu alaturi de mine si va rog mult, nu disperati. Eu sunt inca un exemplu ca se poate!
Andreea
andreea16 spune:
Irda, sper sa primesti si urarile mele de “La multi ani”, chiar daca cu intarziere! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visele!
Mirela, iti tin pumnii stransi, stransi sa nu mai vina uratii timp de 9 luni! Te rog mult incearca sa nu mai fii trista, stiu cum este sa iti pierzi speranta, dar o sa vezi ca o sa fie bine! Stiu cum este sa te intrebe toata lumea, imagineaza-ti cand merg acasa, in Ro, cum aud aceeasi intrebare de fiecare data. Familia si cei apropiati stiu ca nu imi place sa fiu intrebata si se abtin, dar restul…Oricum, eu am inceput sa le-o tai, sa nu dau explicatii. Ma gandesc ca poate asa se simt si nu mai intreaba. Incearca sa nu mai pui la suflet, unii o fac din prostie, nu isi dau seama cat rau fac. Foarte bine iti sta bronzata!
Danangie, saraca de tine, cat de obosita trebuie sa fii dupa ture de noapte. Asa este, e bine sa lasi lucrurile sa curga, am facut si eu ca tine, moarta de obosita, prestam doar ca trebuia. E pacat sa fie asa, trebuie sa se intample pentru ca vrem, nu doar pentru ca trebuie.
Remaliss, ne bucuram ca esti bine, asteptam san e scrii cand poti.
Irlandeza, imi pare rau ca nu ati aflat inca, cand mai mergeti la eco? Eu am emotii, nu stiu cum este sa mergi la un doctor care nu este roman, sper sad au peste cineva dragut si care sa accepte intrebarile si nelinistile mele.
Flavia, lasa deprimarea, esti o mamica tare frumoasa, acum ce vrei, sa fii manechin dupa ce tocmai ai nascut??? Si eu ma fost tare suparata cd eram insracinata ca ma ingrasam vazand cu ochii si ce am mai plans dupa ce am pierdut sarcina. Mai bine as fi luat 30 de kg decat sa patesc asa. Acum nu ma mai intereseaza. Mereu am fost obsedata cu silueta, dar nu o sa mai imi fac griji. Eu zic sa nu te mai gandesti la chestii din astea, ma mir ca ai si timp de asa ceva. Cand o sa termini cu alaptatul o sa poti tine dieta si vei reveni la kg de dinainte de sarcina. E de inteles ca esti mai nervoasa acum, nu mai asa multa rabdare.. Esti singura, nu te ajuta nimeni in timpul zilei, mai ai si tu momente cd cedezi. Nu mai plange, o sa treaca si momentele acestea. Fa-i lui Dominic ceva dulce si bun si joaca-te cu el mai mult, ca sa nu se simta exclus.Sa stii ca si eu am mers la gradi de la 2 ani si jumatate pentru ca nu aveam cu cine sta, asta nu inseamna ca am crezut vreodata ca mama nu a vrut sa stea cu mine. Pur si simplu nu a putut, iar copiilor le face bine sa fie intr-un mediu cu alti copii.
Roxana, concediu placut in continuare!
Lau Meli, ne bucuram ca te simti bine alaturi de noi, cu toate ca ar fi fost mai binesa ne intalnim la un alt topic. Sper sa ti se indeplineasca dorinta de a avea un bebe sis a nu treci niciodata prin durerea unei pierderi de sarcina.
Michelle, iubita mea, te imbratisez si sunt alaturi de tine. POate ca trebuie sa te detasezi un pic de problema, sa nu mai faci calcule. Lasa lucrurile sa curga si in cele din urma va fi bine. Cel mai rau ne simtim cd vedem ca a venit CM. Dar dupa cateva zile, speranta incepe sa revina incetul cu incetul. Sper sa revina si la tine, sa nu te dai batuta. Nu gasim raspunsuri pentru intrebarile noastre, trebuie doar sa gasim putere sa mergem mai departe. Te rog mult sa fii puternica !
Stefania, petrecere frumoasa in vacanta!
V a pup mult pe toate!
Andreea
Pepsi spune:
andreea, da-mi voie sa te felicit din suflet, vezi, m-am gindit la tine azi de aia te-am intrebat de test!ma bucur atit de muuult!!!!bravo mamico, trebuie sa gindesti pozitiv!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristy74 spune:
Andreea multe felicitari iti transmit. Ma bucur atat de mult pentru tine. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara.
Cristina
musettepink spune:
Michelle imi pare foarte rau ca nu s-a intamplat luna asta!![]()
![]()
Poate ar fii bine o perioada sa nu te mai gandesti la conceput bebe....am multe cunostinte care atunci cand se chinuiau nu ramaneau si cand renuntau la idee au ramas imediat si surpriza a fost mare.Poate esti putin stresata,prin ce ai trecut tu nu e usor si de aceea nu se intampla,eu zic sa stai linistita ca daca s-a inatmplat sa ramai de doua ori o sa ramai si a treia oara,cand va fii cu noroc.Nici nu stiu ce sa-ti spun...sunt alaturi de tine desi numai virtual,ma gandesc la tine si sper din tot sufletul sa-ti fie bine!

L5845 un
mare!
Babyr7 multumesc pentru gandurile frumoase pe care mi le trimiti.Am mari emotii daca luna asta se va intampla sau nu.
Andreea16 felicitari,sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa te bucuri de puiul tau!
slimatei spune:
Andreea felicitari!
Flavia, te rog sa nu te mai pedepsesti singura..caci cateodata e chiar necesar...o palmuta...face parte din educare...acum nu aruncati in mine cu pietre..
parerea mea acum...dar nustiu ce voi face cand voi fi la rascruce...
azi avem prog. la dr.gine, sper sa fie bine totul(cu col inchis)abia astept sa-i aud inimioara din nou...si sa ma lase sa merg in vacanta... ieri am avut aniversariul de matrimoniu...si a fost cam dur cu partea... stiti voi..mi-a fost frica sa....si am zis mai bine lasa..sotului nu ia venit prea bine, dar nici el nu vroia sa-i faca rau bebelinei...asa ca..este tot timpul dupa....
sa avem o zi buna !va
..
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
alyx spune:
Salutare,
Desi in ultima vreme am preferat doar sa citesc, fara sa scriu, am vazut in dimineata asta tristetea Lui Michelle si nu m-am putut abtine.
Asadar, Michelle, draga mea, stiu cum doaredisperarea si dezamagirea din ziua1. Crede-ma ca stiu tare bine. Imi pare tare rau ca treci prin asta.
Dar, sfatul meu ar fi sa incerci si altceva decat prestat in perioada fertila. Sper sa nu te superi ca-ti spun asta, dar sotul si-a facut o spermograma? ca si eu am asteptat luni la rand in zadar, ca sa descoperim pe urma ca la el era problema. Problema pe care intr-o prima faza am remediat-o dupa care am obtinut si sarcina. Pe care apoi am pierdut-o.
Stiu ca te simti trista si disperata si nefericita, dar o sa-ti dau si exemplul meu sa vezi ca se poate si mai rau.
Eu am asteptat cu disperare sa raman gravida. Un an si ceva. Timp in care multe dintre cunostintele si prietenele mele ramaneua grvide. Cam cate una pe luna. ca sa fie totul si mai minunat, in timp ce eu ma chinuiam, a ramas si sora-mea gravida. Dintr-o greseala. cel putin asa sustine ea. In moemntul ala am cazut nervos. Vreo doua saptamani nu aveai cu cine vorbi. Mi-am revenit in cele din urma si mi-am continuat chinul.. In tot acest timp simteam cum ma transform intr-un monstru. Nici nu suportam sa ma intrebe lumea de sora-mea. Ma durea ideea ca parintii mei vor fi bunici pentru copilul ei si nu pentru al meu, ca se vor lauda peste tot cu dora mea. In fine nu ma mai lungesc ca o sa va speriati ce monstru sunt. Apoi am obtinut si eu sarcina mea si un timp am incercat sa fiu fericita desi tot timpul eram pesimista si nu-mi venea sa cred ca voi duce sarcina pana la capat. Probabil am atrs raul si ghinionul prin gandurile mele si .... a urmat ce stiti.
In tot timpul cat am ost gravida am avut grija de mine, am facut controale si ecografii si tot nu a mers bine.
Evident ca sarcina sora-mii a mers bine (a facut numai vreo 3 ecografii toata sarcina) iar eu a trebuit sa gestinez durerea mea si sa suport momentele in care, atunci cand ne adunam acasa si mai veneau si rude, sa ascult numai discutii despre copii, nasteri, sarcini, sa vad cum toata lumea se iinvarte in jurul ei, in timp ce durerea mea era numai a mea. Dupa ce am pierdut sarcina nu am vorbit despre durerea mea decat cu voi si o prietena psiholo. restul celor din jur par sa fi uitat durerea si suferinta mea. Inclusiv parintii mei. Toti ma intreaba ce face nepotica mea. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni, dar vroiam sa-ti spun, Michelle, ca macar poate tu nu treci prin asta. Intre timp sora mea a nascut o minune de fetita si evident ca a trebuit sa suport si bucuria tuturor celor din jur. Care, imi pare rau ca trebuie sa o spun, nu se prea sinchisesc de faptul ca eu si sotul meu suferim.
Si ca totul sa fie si mai minunat, am descoperit ca oligospermia sotului s-a agravat. Sau cel putin asa reise din analizele facute. La noi in oras sunt numai vreo doua cabinete care fac inseminari iar de FIV nici nu se pune problema datorita aspectelor financiare. asa ca speranta mea de a avea un copil al nostru scade pe zi ce trece. Si noi nu mai suntem chiar tineri (ne apropiem rapid de 30). Momentan incercam sa ne obisnuim cu ideea asta, sa nu ne mai facem sperante inutile iar lunaq viitoare vom merge la Protectia copilului. Ne-am decis sa incepem formalitatile pentru adoptie.
Stiu ca am fost incoerenta si imi cer iertare pentru asta. Ideea era ca vroiam sa-i spun dragei noatre Michelle ca inainte de a renunta ar trebui sa incerce si alte metode. daca tot nu merge nici asa, exista adoptia. Ai un suflet mare si frumos si ai multe de daruit unui copil. Poti face un copil fericit chiar daca nu e nascut de tine. Nu e obligatoriu sa nasti ca sa fii mama. Oricum, eu cred ca nu o sa renunti. Nici una dintre noi, cele de aici, nu suntem facute sa renuntam sau sa ne dam batute. daca era asa, o faceam de mult.
Te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine.
Salut si celelalte fete si imi cer iertare daca am plictisit cu mesajul asta interminabil