Oradea(17)
Raspunsuri - Pagina 6
adi2003 spune:
Daria, multumesc si felicitari pentru noile achizitii.
Acum sa-ti spun si denumirea lor.
Pentru prima planta, m-am interesat, este un croton (Mantaua lui Iosif)
http://good-times.webshots.com/photo/2345416280059491989eQaZsj
2. A doua planta o am si eu, se numeste "Schefflera". Sa nu o tii in soare direct (spre ex pe balcon) ca-si lasa frunzele. In apartament e foarte bine si nu neaparat chiar langa geam.
http://good-times.webshots.com/photo/2686793130059491989PFdlnS
3. A treia planta e alocasia. Nu o am, dar am vazut-o prin florarii si la sere. E decorativa prin frunze.
http://good-times.webshots.com/photo/2632887030059491989QeIsgs
Daca dai o cautare pe google dupa aceste denumiri, vei afla mai multe despre plante.
Sa le priasca la tine!
Poze
szivarvany spune:
Esti o enciclopedie
Multumesc si pt indicatii 
Pe drum m-a intrebat lumea cum se numesc, am zis ca nu stiu, dar sunt frumoase ![]()
A treia e preferata mea ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Esti o enciclopedieMultumesc si pt indicatii
Nu sunt.
Poze
szivarvany spune:
Siminel - probabil www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-sony-cyber-shot-dsc-h9-81-mp-argintiu--pDSC-H9silver" target="_blank">asta
Mi l-a recomandat cumnatul meu ... sa vedem diseara cum stam cu bugetul ... 
Cand mai pui poze cu florile ??? 
Salut si eu oradenii, pe toti, cei care chiulesc ![]()
O saptamana frumoasa tuturor ! 
Daria &
adi2003 spune:
Aha, prima caracteristica la care m-am uitat, dupa marca, a fost zoom-ul optic, care e f bun, fata de ce am eu 4X.
Multe din fotografiile la flori le fac cu zoom, asta pentru a estompa fundalul si a accentua detaliile din prim plan.
Daca vrei sa il ai pe ziua Giuliei, ar trebui sa te grabesti, ca dureaza transportul de la Bucuresti cateva zile.
Ma bucur pentru tine ca te-ai hotarat la un nou aparat, stiu ca iti doreai de multa vreme.
Am pozat azi portulacele (florile de piatra), dar n-am apucat sa pun pozele in album. Revin spre seara, ca am un "somn" in mine. Cred ca de la vreme si de la plimbarile de azi cu acte.
Poze
szivarvany spune:
Siminel - odihna placuta !
Si da, asa e, de mai bine de un an imi doresc un aparat klumea. Eu nu ies din casa fara aparatul foto ... Cand ma vad copiii in parc, colegii de joaca ai Giuliei, deja ma intreaba daca fac poze 
Stiu, sunt obsedata ... 
Daria &
adi2003 spune:
Am facut o baie si mi-am mai revenit din amorteala. Nu spune ca esti obsedata de poze, ca io-s si mai si...
Iti mai spun ceva. Dupa prima poza macro florala reusita, ai sa vezi ca iti vei lua alte flori numai de dragul de a fotografia detalii. Si eu am facut la fel, si uite asa colectia de flori a prins contur.
Hai ca pun si portulacele de azi:
Portulaca1, Portulaca2, Portulaca3, Portulaca4, Portulaca5.
Ieri am pozat Gloxinia si
Pelargonium
Poze
szivarvany spune:
Portulaca e suuuper, pacat ca nu ai o gradina mare-mare ... Gloxinia este cea mai frumoasa, iar Pelargonium ul am crezut ca e mushkata
Dar tot frumoasa e ! 

Daria &
adi2003 spune:
Pelargonium e denumirea stiintifica pentru muscate.
Stiam ca iti va place gloxinia.
Poze