Oradea(17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
So, ne vedem joi sau vineri, dupa um se voteaza, in parcul artima, in fata cladirii, la ora 19!Gata, batut in cuie!

Pleaca vara de la noi?? Asa ca mi se pare, doar?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! Vreau sa fie varaaa, bine zici Cris !
Siminel - eu scot pozele acolo langa piata, pe langa magazinul de tesatura (ala mic pe colt) si inainte de bijuterie, este un studio micut-micut. Sunt amabili. Si am mai scos de la Crisul de la parter de unde am luat ap.foto.
Gabi_j - nu, ca m-a convins omu` din magazin sa iau Canon, asa ca am sarit calu` si mi-am luat un ap.foto mai mumos :-)

Deci, intalneala joi sau vineri, sa voteze si fetele !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, deci ai si luat aparatul? Wow...sa-l folosesti cu sanatate si sa ne incanti cu poze! Da ni-l arati si noua la intalnire, nu? Cat a fost?

Eu votez pentru joi seara.

Poze

Mergi la inceput

Deci votam pt JOI ???

Siminel - a fost scump ... adica aparatul, gentuta, memorie, bateriile reincarcabile, am ajuns la 17 ... dar l-am luat pe rate prin Ralphi, iti dai seama ... sper ca ma ajuti sa-mi dau seama de unele chestii ... ca deocamdata sunt zerooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

helouuuu!
v-ati trezit?
nu a mai votat nimeni nimic?

cum sunteti?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Vremea ie mijtoaca rau de tot...
Cris - noi venim, asta e clar, doar sa nu ploua ...
Pe unde sunteti restul ?
Gabicile? Siminel? Si restul de mamici ...

Mergi la inceput

Pe aici. Leneveala de concediu, mai ales ca e sarbatoare azi.
Am testat azi un ketchup de casa de la o vecina si musai trebuie sa ii cer reteta. E delicios. Am mancat crenvursti cu ketchup si ne-au placut mult.
Maine in zori pleaca prietena mea in Olanda si n-o mai vad pana peste 1 an, la un nou concediu. Ma apuc sa-i fac Cd-ul cu "Discover Romania" sa vada si cei de acolo ce peisaje frumoase avem. (pe unde am umblat)
Ma uit din nou pe fotografiile de sambata, m-am indragostit de zona si de poze. Pacat ca am descoperit locurile prea tarziu. Si erau atat de aproape...
Ne vedem maine seara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Hah! Concediu.... lenevealaaa...

La servici am intrat in priza rau de tot, si azi vreau sa ma apuc de invatat ca am o restanta pe 18 sept (am mai spus asta?).
Acuma vin de la cosmetica unde am fost chinuita de-a binelea. Merit io asta?
Vroiam sambata sa merg la strand... sper sa se schimbe vremea.

Simina, sa ne dai si noua reteta de ketchup.

A vazut cineva eclipsa lunara?

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Eclipsa de luna nu se putea observa din Romania, fiindca a fost ieri cu putin inainte de ora 11 dimineata.
Cel mai bine se vedea de pe coasta de vest a Americii.

Am terminat in sfarsit slideshow-ul pentru prietena mea. Partea buna e ca am invatat sa-i adaug prezentarii sunet. A iesit bine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ooops! N-am stiut.... am tot auzit ca va fi eclipsa, si probabil de aia am crezut ca va fi vizibil la noi.

Noaptea trecuta a fost a treia in care nu am dormit bine, adica foarte putin. Alarma unei masini a bazait toata noaptea. Incredibil... Nu stiu cum nu s-a trezit proprietarul. Am inchis toate geamurile si usile, dar tot se auzea. Apoi, am atipit eu cumva, si, bineinteles ca au aparut prietenii mei, tantarii!
Dimineata aveam parul valvoi si ochii injectati, era cat pe aci sa nu ies din casa.

Se pare ca planurile mele cu strandu de weekend se cam duc pe apa sambetei... Am vazut la meteo ca vor fi numai 22-23 grade.

Voi va intalniti azi?? Sper sa aveti vreme placuta.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput