Oradea(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

daria- ufff, ce papa bun! Chiar am faut sambata mamaliguta cu cas afumat (l-am cumpart din zona Branului) si smantana, da' slaninuta n-am pus.
Referitor la flori, eu trebuie sa-mi inlocuiesc o floare pe balcon si nu stiu ce as putea lua, o planta care sa reziste afara pana la sfarsitul lui septembrie, macar.Aici poate ma ajuta Simina...

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Filmare in miez de seara

http://family.webshots.com/video/3067811240100009821DNOvZY

Enjoy!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Dragute fetele si au si voce si voie buna. Marius ai acolo o mini-gradinita.
Azi am vazut pagina pe care ne-ai dat-o. Sa inteleg ca acea camera stocheaza datele pe un hard, nemaiavand nevoie de casete pentru inregistrari? E super asa...Si cum ies pozele cu ea? Hai fa niste teste, te rog...

Cristina, ca sa iti pot da un sfat, spune-mi daca balconul e deschis si ce orientare are. Conteaza mult, sa stii.
Eu m-am gandit la un leandru, ca mai tin florile o perioada si e si frumos.

Daria, mi-ai pus o intrebare grea. Floricica ta poate fi o varietate de ficus sau de filodendron. Orice ar fi important e ca o iubesti.
http://www.superogrod.pl/encfoto_redakcja/Filodendron.jpg

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Salutari tuturor!
Am ajuns si eu din concediu, cand o sa am net acasa, am sa pun si poze. Am fost la Sf.Gheorghe, ne-am simtit bine, am incercat sa ne odihnim putin.
Acum sunt din nou pe baricade de ieri, sper sa apuc sa pun si niste poze, insa casa noastra e plina de musafiri:)
Marius, va doresc multi ani frumosi impreuna! La fel si pentru parintii Siminei!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Mneatza.
Marius -
Simine l -daaa, ea e floarea, este atat de frumoasa
Gabi_k - bine ati revenit, astept pozici
O zi frumoasa tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stocarea este pe hard disk, acest model are 30Gb ceea ce inseamna 20 de ore de filmat. Se descarca direct pe calculator prin calu USB identic cu aparatul foto sau se poate direct pe DVD fara a mai trece pe HDD-ul din calculator dar folosind calculatorul (DVD writer). Poze nu am facut nu m-a interesat acest aspect pt ca am aparatul foto dar am sa fac sa vad cum sunt insa nu ma astept la ceva spectaculos.
Imaginea pe care o vedeti este mai slaba pt ca am prelucrat-o ca sa o pun pe Net. Originalul e mult mai bun.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc Gabi.
Mergeti in parcul 1 Decembrie la Carnavalul Florilor. Eu acum am venit de acolo, n-am avut cum sa va anunt, desi am incercat prin intermediar. Daria, la tine m-am gandit in special.
Marius, merci de info.
Am sa pun poze mai tarziu. M-am simtit in largul meu in lumea florilor. Veti vedea ce frumoase aranjamente florale. Am ajuns la 16.15, exact cand se inmanau premiile.
Dupa ora 17.30 mi-a fost dificil sa fotografiez, fiind cu plasele cu flori cumparate in mana. As mai fi stat daca nu aveam bagaj.

Poze

Mergi la inceput

Siminel - n-am avut nicio sansa sa ajung ... dar astept sa vad pozicile, sa ne arati si ce ti-ai cumparat

O seara placuta sa aveti !

Mergi la inceput

Daria, numai maine pozele. S-a schimbat programul din aceasta seara.

Poze

Mergi la inceput

Siminel - astept pozele si achizitiile !
Am vazut pe bihon ... m-am intristat ca am ratat asa ceva .
Eu am mai adaugat 3 achizitii la albumul meu. Inca voi mai cumpara

O zi frumoasa tuturor !

Mergi la inceput