Foisor de gradina

Foisor de gradina | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

Probabil ca s-a mai discutat si-mi fac mea culpa, am gugalit, am dat cautare pe forum, dar...nu ma pot hotari ce fel sa arate foisorul meu .
Poate din cele care-l aveti deja construit veniti cu idei.

aime

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mie chiar acum mi-l instaleaza...poza aici: http://community.webshots.com/album/553667838YZshaI

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Wow Victoria, arata ca o casuta adevarata, e frumos tare. E mare? Noi am facut o "fundatie" de 3*3 si am facut-o cu pavele.

Mergi la inceput

Al nostru e mai mare, insa ei ti-l fac pe dimensiunile care le doresti...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si noi tocmai construim unul: hexagonal, are aprox 3 x 3, cu partea de jos gen grilaj, stalpi.

Victoria, foarte frumos a iesit foisorul! Cat v-a luat si ce dimensiuni are, daca nu e secret?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, pretul nu e concludent, pt. ca al nostru e pus pe o fosta piscina care a trebuit acoperita( pusi stalpi pe interior, podea, trapa, etc) asa ca nu stiu cat, din banii pe care i-am dat, reprezinta numai foisorul, si cat restul...Oricum, cel care le face are stand si expozitie la Home&Design Mall( are afara, in parcare, instalate casuta si foisoare de dif. modele).Tot el ne face si mobilierul din interior( mese/bancutze)

Ca dimensiuni, cred ca e 4 x 5 sau cam asa ceva....

V

Mergi la inceput