Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
OanaAlina spune:
Oana (Asiza) ai o mandrete de baiat. O sa faca furori printre atatea fete de aici... OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Oana, dulce foc dolofanul tau, si e si tare haios
Ripley 28+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
asiza spune:
Oana, Ripley, saru'mana......ii transmit si lui Denis de indata ce se trezeste...
...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
pet.cost2005 spune:
Ciaooo !!!!! Scuzati deranjul ... as vrea sa va fac o intrebare ...
O intrebare pt. fetele din Cluj sau imprejurimi: ce ne recomandati pt. o noapte de dormit ... pensiune, hotel ... ceva nu luxos, dar decent, adica sa aiba dus/baie proprie, curat ... ca sa poposim o noapte??? Eventual din experienta proprie sau auzite ... si sa nu depaseasca €80-100/noapte camera dubla/matrimoniala (daca se poate si mai putin)....
Am decis sa schimbam traseul (Italia-Romania) pt. ca am inteles ca pe ruta Sibiu-Brasov sunt lucrari multe si se circula fff greu ... deci, vom intra pe la Oradea (Bors) ... nu am mai facut niciodata acest traseu, da' ne vom descurca ... daca aveti sfaturi, recomandari pt. noi ...
Multumesc frumos !!!!!
Petronela
asiza spune:
Petronela, uite aici:
www.pensiuneacluj.ro/" target="_blank">Pensiunea Cluj
www.vilaeuropa.ro/" target="_blank">Vila Europa
Personal, o recomand pe cea de-a doua! E intr-un cartier bun, nu departe de intrarea in Cluj, ai restaurant langa (daca nu-ti place cel al vilei), pizzeria Mamma Mia nu departe (desi cred ca esti satula de pizza, venind din Italia )...Drum bun sa aveti!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
pet.cost2005 spune:
Sar'mana, Oana !!!!
daaaa ... sa stii ca nu la pizza poftesc eu ci la o ciorbita de burta si niste mici ...
Petronela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
Mersi mult pt adrese,maine o sa merg la cumparaturi ,chiar ca am nevoie de niste rochitze mai comfortabile bebele creste si nu mai prea suport hainele mulate ,pana acuma numai asa m am imbracat ,vroiam sa vada toata lumea ca s insarcinata ,dar acum se vede foarte clar asa ca nu mai trebuie sa fac nici un efort
29 de saptam
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
Fetelor ce parere aveti de pompa pt sani ?
va rog mult sa mi recomandati o marca buna
Stiti vreo croitoreasa in Manastur ??
mersi mult
30 de saptam
asiza spune:
quote:
Originally posted by ALEX29
Fetelor ce parere aveti de pompa pt sani ?
va rog mult sa mi recomandati o marca buna
Stiti vreo croitoreasa in Manastur ??
mersi mult
30 de saptam
Musai pompa de san in bagajul de spital! Pe mine m-a scapt de multe belele...o noapte intreaga m-am muls cand a venit laptele ca sa detensionez sanii durerosi...sora mea nu a avut de la inceput si o noapte intreaga s-a chinuit cu o asistenta de treaba de la neonatologie care a muls-o...dar a doua zi cand i-am dus pompa...alta viata...Eu am avut de la Nuk pompa manuala...foarte buna...si nici nu e foarte scumpa...undeva la 60 ron...si Avent electrice am inteles ca-s bune, da-s mai scumpe...
Croitoreasa...nu stiu!
Oana cu
![](copilas.gif)
Paflo spune:
Servus, mamici si burtici!
Noi ne pregatim de plecarea in concediu (cred ca o sa avem nevoie de un camion la cate bagaje se aduna!).
Alex29, e bine sa ai o pompa si e si mai bine sa fie de calitate (altfel tot incerci diferite marci pana cheltui mai mult!). Eu sunt foarte multumita de pompa manuala de la Avent(cel mai ieftin o gasesti la Cora). Daca iti permiti e si mai bine daca ti-o cumperi pe cea electrica.
Meli, bine ai venit acasa!Sper sa fie totul in regula in continuare! Ma doare sufletul cand vad ca medici foarte buni (cum e si dr Muresan), ajung sa fie supraaglomerati si devin superficiali.Si, din pacate, sufera nevinovatii. In gineII, unde am nascut nu pleci acasa pana nu ti se face un echo, prevenind astefel situatiile de genul asta.
Asiza, ai un baiat tare dragut! Sa-ti traiasca!Te asteptam in petit!
Va doresc o saptamana linistita!
Florina si bebelina Sosolina (09.05.2007)
Florina R.