Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 4
dpop spune:
monica, poi tu ai vreme sa le povestesti vecinilor pe unde umbli in vacanta?
no news is good news de obicei.
gabriela, nici eu nu vreau sa-l schimb. cum vrea DD, asa va fi.
abia astept si eu 1 aug, desi parca vad ca nu o sa fie nimic spectaculos, si n-o sa am curajul sa cer poze sau altceva, ca io asa ma rusinez/jenez cand vine vorba de cerut chestii ... si parca atunci nu mai am nici o intrebare, mi se sterg toate din minte, sau mi se par puerile.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
24+
Gabriela77 spune:
Dpop de ce sa iti fie rusine? Eu tot timpul glumesc cu el sa imi dea poza sa nu ma certe bebe cand creste ca nu ii arat cum era inca din burtica....
Tu ti-ai facut morfofetala? Ca atunci sigur iti da Cd!
Dar de obicei, da el singur daca prinde ceva spectaculos!
Si eu subscriu la ce ai zis, daca nu avem vesti, o fi de bine! Doamne ajuta!
Tocmai m-am intors cu baiatul de la o serie de cumparaturi pt bebe! Doamne, scumpe sint toate!
Chiar ca nu mai am rabdare nici eu! Poate ne vedem pe acolo!
Gabriela 32+ Sara
soanso spune:
seara racoroasa fetele!!
asteptam ceva vesti bune ,sper ,despre Meli,oare ce face cum se simte a scapat sa nu-i scoata uterul ??
ce rau e fetelor ca nu stim nimik de ia ca eu toata ziua m-am gandit oare ce o face!
Toni,mai da-ne de stire ce face Meli,please!
gabriela ,scumpe zici ,te cred ...am luat un sirop de tuse 15 lei ,o sol 2,7 lei ,pe lapte praf dau 20 lei /saptamana,nu mai zic kg de portocale e 5 lei ,plus sa-i fac papa buna in fiecare zi si mananca doar sa nu moara de foame si ii iau numa bunatati ,de hainute nu mai zic unele is mai scumpe ca pt adulti.asa ca pregateste-te ca aia 800 lei merg doar pe ia.
Monica ,m-a distrat faza cu Spania ,auzi sa creada ca mergi la capsuni,eu nu mai am curaj sa pove cu babele din bloc ,odata am intrbat-o ceva pe una si abia am scapat porma de ia.
merg sa culc fata ,poate se trezeste si maine la 6,50 ca ma
SOSO
asiza spune:
Soso, cat timp are fetita ta?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
soanso spune:
quote:
Originally posted by asiza
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
1AN si 7LUNI.
SOSO
asiza spune:
quote:
Originally posted by soansoquote:
Originally posted by asiza
1AN si 7LUNI.
SOSO
Pfiu, ce usurare...credeam ca are doar cateva luni (desi ai mai spus tu p-acilea varsta fetei, dar nu tin minte eventual baga varsta la semnatura) si tu-i dai portocale, meniuri diverse si chestii dintr-astea nasoale ...Da' e mareeee...manca-o-ar mama pe ea! ...Te-am pupat...
soanso spune:
asiza, si eu tesi acu sa-ti zic de la ce vine SOSO, de la cei doi "sosolici" ai mei :Sorana si Sorin
SOSO (20 dec 2005)
arghirmonica spune:
Neata..iaca asa m-am sculat cu gandul la Meli..oare cum ii?
La faza cu Spania fetelor asa e cand doamna care va avea grija de bb sta pe scara cu noi si cand fiu-mio pe cel mare zice tot fara sa-l intrebi nimic.O s avedeti voi..io am ajuns sa-i fac instructajul pana ajung la scara...da cand ajunge deja uita
soanso spune:
neata fetele!,
iar m-a trezit piticuta la 07 fix ,sunt zombie ,si ia are chef de joaca de muzica si de dans .
monica ,e greu cu instructajul ,te creeeeeed,a mea face numai ce vrea ia!
si eu sunt asa matinala pt. ca asteptam vreo veste despre Meli,sper din suflet sa fie bine!
maine mergem prin magazine la "vanatoare" de aparate foto -digitale, la NataliaS am vazut niste poze superrrrrr,cu ce ap sunt facute?
Ana iubita -e o fetita adorabila,felicitari !
SOSO (20 dec 2005)
Morgano spune:
Neata, Ana ne-a trezit la 6.30, am crezut ca innebunim de somn.
Tot cu gandu' la Meli m-am trezit si eu, am scris la mamicile de iulie-august, poate are careva dintre fete nr. ei.
O zi buna si racoroasa va dorim
Ripley 28+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)